Огляд панорамного корпусу MSI MAG PANO 100R PZ White. Кабелі геть! Ну майже всі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд панорамного корпусу MSI MAG PANO 100R PZ White. Кабелі геть! Ну майже всі Можете поміряти яка товщина металу в корпусі ?
Ramzes82
Member

Повідомлення

За такі гроші і москітна сітка замість нормального нейлонового фільтру знизу? Ну ви серйозно?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Лучше купить Lian Li o11 или o11 compact. Ну и еще есть Montech King 95.
Alligator
Member

Повідомлення

Подаруйте їм білий кабель живлення для відеокарти :shuffle:
Devijack
Member

Повідомлення

Підставка є а карта провисає.
AI_Avenger
Member

Повідомлення

Наче все гарно, але кабелі знизу зовні до роз'ємів - ну це несерйозно в корпусах такого рівня. Невже зажали закрити ці кабелі невеличким куточком? І на приток повітря майже не вплинуло б - і набагато безпечніше та естетичніше виглядало б.
The_Rusik
Member

Повідомлення

AI_Avenger
Название видели? Это ширпотреб...
Alligator
Member

Повідомлення

The_Rusik: 07.12.2024 10:50 AI_Avenger
Філолог оцінює корпус по назві? :shuffle:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Alligator
мси продолжает рашку спонсировать по полной... Так что да. И знаю их видяхи и гарантию. Боюсь представить из какого г... и палок сделан этот корпус.
Delorian2
Junior

Повідомлення

Отличный современный корпус - для тех кто не видел как делали раньше. Уже вижу покупательскую аудиторию: для ничего не замечающих кроме порядка в своем корпусе с прозрачной стенкой. Которых смущают "провисшие" видеокарты, "черные провода", пыль на фильтре не из того материала и название которое не подходит куску фольги покрашенному в белый цвет. :beer:
Melofon
Member

Повідомлення

Delorian2: 07.12.2024 17:00Которых смущают "провисшие" видеокарты, "черные провода", пыль на фильтре не из того материала и название которое не подходит куску фольги покрашенному в белый цвет.
Как раз эта аудитория не будет покупать эту недоделку потому как есть нормальные бренды не делающие таких банальных ошибок в своих корпусах.
Плохой современный корпус - для тех кто видел как делали раньше и как делают сейчас. ;)
Chugaister
Member

Повідомлення

Так корпус хороший чи поганий, я так і не зрозумів?
Melofon
Member

Повідомлення

Chugaister
Плохой учитывая экономию на мелочах за эту цену, везде нормальные фильтры кроме нижнего откуда больше всего пыли будет сосать, как можно было сделать везде нормальные нейлоновые фильтры а внизу самый дешёвый недофильтр который только от тараканов защищает? :facepalm: у нормальных корпусов за эту цену таких недочётов тупо нет, помимо этого есть и другие мелочи из-за которых его не стоит рассматривать.

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Alligator: 07.12.2024 14:04
Ваша оценка корпуса?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Alligator: 07.12.2024 14:04
Мабуть, якщо знати принципи найменування продуктів MSI (що означає "MAG", що означає "100"), то смішно буде не вам, а від вашого коментаря. Але ж це треба щось знати, а це складніше, ніж писати коментарі на форумі до заліза, яке не тримав в руках...
Alligator
Member

Повідомлення

ALT-F13: 11.12.2024 23:39Мабуть, якщо знати принципи найменування продуктів MSI (що означає "MAG", що означає "100"), то смішно буде не вам, а від вашого коментаря. Але ж це треба щось знати, а це складніше, ніж писати коментарі на форумі до заліза, яке не тримав в руках...
Я не фанат MSI і до вашого коментаря не знав, що "MAG" це MSI Arsenal Gaming з ключовими перевагами "стабільність та довговічність", 100 - Midi-Tower. Тільки що це мені повинно було вказати? :spy:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Alligator: 12.12.2024 01:08Я не фанат MSI і до вашого коментаря не знав, що "MAG" це MSI Arsenal Gaming з ключовими перевагами "стабільність та довговічність", 100 - Midi-Tower. Тільки що це мені повинно було вказати?
Нє, просто гугл чи чатГПТ тут не допомагає, треба чуток знань.
Я навіть відповім без сміхуйочків ще раз, щоб може таки було зрозуміло, наскільки дилетантським був коментар вище про "філологів".

MAG - це молодша з трьох геймерських серій продуктів MSI.
100 означає не "міді-тауер", а умовний індекс моделі, де чим вище - тим дорожче і нижче 100 у MSI немає (а є, наприклад, 300 чи 700).

Знати це покупці не зобов'язані ніяким чином, але не варто тоді робити коментарі про те, чого не знаєш.
Alligator
Member

Повідомлення

ALT-F13, дякую за пояснення, але як на мене поки не задушив жабу в собі яка каже купувати умовний дипкул за 50% з тим же профітом.
Відповісти