Останні статті і огляди
Новини
Огляд панорамного корпусу MSI MAG PANO 100R PZ White. Кабелі геть! Ну майже всі
-
Hotspur
Member
Пропоную обговорити Огляд панорамного корпусу MSI MAG PANO 100R PZ White. Кабелі геть! Ну майже всі Можете поміряти яка товщина металу в корпусі ?
-
Ramzes82
Member
За такі гроші і москітна сітка замість нормального нейлонового фільтру знизу? Ну ви серйозно?
-
The_Rusik
Member
Лучше купить Lian Li o11 или o11 compact. Ну и еще есть Montech King 95.
-
Alligator
Member
Подаруйте їм білий кабель живлення для відеокарти
-
Devijack
Member
Підставка є а карта провисає.
-
AI_Avenger
Member
Наче все гарно, але кабелі знизу зовні до роз'ємів - ну це несерйозно в корпусах такого рівня. Невже зажали закрити ці кабелі невеличким куточком? І на приток повітря майже не вплинуло б - і набагато безпечніше та естетичніше виглядало б.
-
The_Rusik
Member
AI_Avenger
Название видели? Это ширпотреб...
Название видели? Это ширпотреб...
-
Alligator
Member
Філолог оцінює корпус по назві?
-
The_Rusik
Member
Alligator
мси продолжает рашку спонсировать по полной... Так что да. И знаю их видяхи и гарантию. Боюсь представить из какого г... и палок сделан этот корпус.
мси продолжает рашку спонсировать по полной... Так что да. И знаю их видяхи и гарантию. Боюсь представить из какого г... и палок сделан этот корпус.
-
Delorian2
Junior
Отличный современный корпус - для тех кто не видел как делали раньше. Уже вижу покупательскую аудиторию: для ничего не замечающих кроме порядка в своем корпусе с прозрачной стенкой. Которых смущают "провисшие" видеокарты, "черные провода", пыль на фильтре не из того материала и название которое не подходит куску фольги покрашенному в белый цвет.
-
Melofon
Member
Как раз эта аудитория не будет покупать эту недоделку потому как есть нормальные бренды не делающие таких банальных ошибок в своих корпусах.Delorian2: ↑ 07.12.2024 17:00Которых смущают "провисшие" видеокарты, "черные провода", пыль на фильтре не из того материала и название которое не подходит куску фольги покрашенному в белый цвет.
Плохой современный корпус - для тех кто видел как делали раньше и как делают сейчас.
-
Chugaister
Member
Так корпус хороший чи поганий, я так і не зрозумів?
-
Melofon
Member
Chugaister
Плохой учитывая экономию на мелочах за эту цену, везде нормальные фильтры кроме нижнего откуда больше всего пыли будет сосать, как можно было сделать везде нормальные нейлоновые фильтры а внизу самый дешёвый недофильтр который только от тараканов защищает? у нормальных корпусов за эту цену таких недочётов тупо нет, помимо этого есть и другие мелочи из-за которых его не стоит рассматривать.
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Плохой учитывая экономию на мелочах за эту цену, везде нормальные фильтры кроме нижнего откуда больше всего пыли будет сосать, как можно было сделать везде нормальные нейлоновые фильтры а внизу самый дешёвый недофильтр который только от тараканов защищает? у нормальных корпусов за эту цену таких недочётов тупо нет, помимо этого есть и другие мелочи из-за которых его не стоит рассматривать.
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Ваша оценка корпуса?
-
ALT-F13
Member
Мабуть, якщо знати принципи найменування продуктів MSI (що означає "MAG", що означає "100"), то смішно буде не вам, а від вашого коментаря. Але ж це треба щось знати, а це складніше, ніж писати коментарі на форумі до заліза, яке не тримав в руках...
-
Alligator
Member
Я не фанат MSI і до вашого коментаря не знав, що "MAG" це MSI Arsenal Gaming з ключовими перевагами "стабільність та довговічність", 100 - Midi-Tower. Тільки що це мені повинно було вказати?ALT-F13: ↑ 11.12.2024 23:39Мабуть, якщо знати принципи найменування продуктів MSI (що означає "MAG", що означає "100"), то смішно буде не вам, а від вашого коментаря. Але ж це треба щось знати, а це складніше, ніж писати коментарі на форумі до заліза, яке не тримав в руках...
-
ALT-F13
Member
Нє, просто гугл чи чатГПТ тут не допомагає, треба чуток знань.Alligator: ↑ 12.12.2024 01:08Я не фанат MSI і до вашого коментаря не знав, що "MAG" це MSI Arsenal Gaming з ключовими перевагами "стабільність та довговічність", 100 - Midi-Tower. Тільки що це мені повинно було вказати?
Я навіть відповім без сміхуйочків ще раз, щоб може таки було зрозуміло, наскільки дилетантським був коментар вище про "філологів".
MAG - це молодша з трьох геймерських серій продуктів MSI.
100 означає не "міді-тауер", а умовний індекс моделі, де чим вище - тим дорожче і нижче 100 у MSI немає (а є, наприклад, 300 чи 700).
Знати це покупці не зобов'язані ніяким чином, але не варто тоді робити коментарі про те, чого не знаєш.
-
Alligator
Member
ALT-F13, дякую за пояснення, але як на мене поки не задушив жабу в собі яка каже купувати умовний дипкул за 50% з тим же профітом.