Опубліковано системні вимоги Indiana Jones and the Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 05.12.2024 00:34 До речі, в цій новині пропустили найголовніше: це перша гра, яка використовує виключно рей-трейсінг освітлення. Надалі таких ігор буде ставати все більше, адже розробникам набагато простіше створювати ігри з РТ-освітленням.
*cough* сталкер2, аватар *cough* (так, люмен, але він там не вимикається)
Мб ще аутлос, не знаю що там взагалі на рахунок графічних налаштувань.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 02:37
kairo: 05.12.2024 00:34 До речі, в цій новині пропустили найголовніше: це перша гра, яка використовує виключно рей-трейсінг освітлення. Надалі таких ігор буде ставати все більше, адже розробникам набагато простіше створювати ігри з РТ-освітленням.
Сталкер та інші ігри на UE5 використовують софтовий люмен. В даному випадку без апаратної підтримки РТ гра працювати не буде.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 05.12.2024 03:38
daesz: 05.12.2024 02:37
Сталкер та інші ігри на UE5 використовують софтовий люмен. В даному випадку без апаратної підтримки РТ гра працювати не буде.
Це ми ще побачимо, але якщо так - прогнозую цій катці провальні продажі/успіх. Всі ми бачили що в топі стіму, відповідно яка цільова аудиторію в такому випадку не зрозуміло :)
Ararat
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.12.2024 19:42
WorthyWizard: 04.12.2024 14:28

Ну то есть balanced preset не дает вообще мыла? Или дает? И причем тут фср? Амд сейчас с тобой в одной комнате?

Ты этим щас оправдал 60 fps с фрейм геном в 720p с жутким инпут лагом?

Адекватного ответа
Ты пишешь на сайте, где основная масса не заметила лагов в сталкер с фг
Моя любимая рубрика: чувак, который даже не догадался соврать в профиле, что у него есть карта 40й серии пишет о лагах от фг :lol:
big_bang
Member

Повідомлення

:puke: короче в оптимізацію гратися вже ніхто не хоче
цікава тенденція друзі

значить хочеш вкусити смак ААА, хочи і карточку від куртки купити :laugh:
якась цікава тенденція останніх часів

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
ага, і шо робити звичайним смертним ?
правильно - моди встановлювати, шукати збірки та ресурсах де все з 100% знижкою ?

ви там піднімаєте продажі гри, чи відеокарт ?
якось не так я собі це все уявляв)))
Leeman
Member

Повідомлення

Гра же в трейлерах виглядає як пастген, звідки такі вимоги :spy:
big_bang
Member

Повідомлення

вам великі компанії наробили генератори кадрів, от і не зв...здіть любі мої :dontknow:
Leeman
Member

Повідомлення

Питання тільки нащо? Виглядає вона звичайно, навіть як гра з епохи пс4.
Геральт
Member

Повідомлення

big_bang: 05.12.2024 09:23 значить хочеш вкусити смак ААА, хочи і карточку від куртки купити :laugh:
ААА тільки на картах куртки запускаються?
kairo: 05.12.2024 00:34 Надалі таких ігор буде ставати все більше, адже розробникам набагато простіше створювати ігри з РТ-освітленням.
Було 6шт з PT, а стане 7? :D
DuckRider
Member

Повідомлення

Ararat: 05.12.2024 09:00
DuckRider: 04.12.2024 19:42

Ты пишешь на сайте, где основная масса не заметила лагов в сталкер с фг
Моя любимая рубрика: чувак, который даже не догадался соврать в профиле, что у него есть карта 40й серии пишет о лагах от фг :lol:
Моя любимая рубрика: тормоз, который не в курсе, что в сралкере есть фрисинк с фг не может собрать свои глаза в кучу чтоб увидеть лаги
big_bang
Member

Повідомлення

Геральт: 05.12.2024 09:52
big_bang: 05.12.2024 09:23 значить хочеш вкусити смак ААА, хочи і карточку від куртки купити :laugh:
ААА тільки на картах куртки запускаються?
питання в іншому - ОПТИМІЗАЦІЯ ти де ???
Геральт
Member

Повідомлення

big_bang
Ну, конкретно в цій забавці, натив в купі зі звичайними промінчиками будуть доступні. Не все так погано
Ararat
Member

Повідомлення

DuckRider: 05.12.2024 10:00
Ararat: 05.12.2024 09:00

Моя любимая рубрика: тормоз, который не в курсе, что в сралкере есть фрисинк с фг не может собрать свои глаза в кучу чтоб увидеть лаги
Ладно, про то лагает ли генератор амд судить неберусь. Звание клоуна я бы тебя однозначно мог бы ввдать если бы ты жаловался на лаги с длсс3.
DuckRider
Member

Повідомлення

Ararat: 05.12.2024 10:17

Ладно, про то лагает ли генератор амд судить неберусь. Звание клоуна я бы тебя однозначно мог бы ввдать если бы ты жаловался на лаги с длсс3.
Себе оставь, 45фпс геймер
Ararat
Member

Повідомлення

DuckRider: 05.12.2024 10:44
Ararat: 05.12.2024 10:17
А так ты запускал технологию, которую рекомендуют запускать от 60 базовых фпс при 30 фпс? Бибикни своим большим красным носом, если да.
DuckRider
Member

Повідомлення

Ararat: 05.12.2024 10:49
DuckRider: 05.12.2024 10:44

А так ты запускал технологию, которую рекомендуют запускать от 60 базовых фпс при 30 фпс? Бибикни своим большим красным носом, если да.
Бибикни как покинешь стартовую локацию, свалкер
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 03:52
kairo: 05.12.2024 03:38 Сталкер та інші ігри на UE5 використовують софтовий люмен. В даному випадку без апаратної підтримки РТ гра працювати не буде.
Це ми ще побачимо, але якщо так - прогнозую цій катці провальні продажі/успіх. Всі ми бачили що в топі стіму, відповідно яка цільова аудиторію в такому випадку не зрозуміло :)
По Стім, 9 з 10 карток в топі мають апаратний РТ. Взагалі трохи дивно, з однієї сторони обов'язкові РТ картки для гри, з іншої, для мінімалок вистачить 2060S та RX6600.

Відправлено через 19 хвилин 17 секунд:
Геральт: 05.12.2024 09:52
kairo: 05.12.2024 00:34 Надалі таких ігор буде ставати все більше, адже розробникам набагато простіше створювати ігри з РТ-освітленням.
Було 6шт з PT, а стане 7? :D
Рік тому було 137 ігор. Але питання не в цьому, а в тому, що ця тенденція буде продовжуватися.

Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Ararat: 05.12.2024 09:00 Моя любимая рубрика: чувак, который даже не догадался соврать в профиле, что у него есть карта 40й серии пишет о лагах от фг :lol:
Стаття про вимоги до гри з DLSS та FG. У коментарях одразу ж: масштабування — мило, фреймген — лагає! Питаєш, на чому тестували: FSR та FG від AMD. :facepalm:
Геральт
Member

Повідомлення

kairo
137 то неправильні промені, некошерні. А з кошерними там 5 чи 6.

Масштабування таки мило. Фреймген не лагає, ну, або лагає не помітно для мене.
DuckRider
Member

Повідомлення

1000 невыдуманных историй про то как не замечают инпутлага челы, которые не смогли даже обнаружить, что в сталкере что-то не так с инпутом мыши
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Шось не зрозумів фішки.
Хочеш грати в 1080 в 60 кадрів налаштування графіки low то тобі треба 2060s або 6600.
Але якшо хочеш 1080 в 60 кадрів налаштування графіки low тіки з трасуванням то тобі треба 4070.
Шо там на "low" можна побачить :lol:
Виглядає як розвод якийсь.
Відповісти