Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
YumaX, треба було гранати та зброю з бандитів. То мабуть якимось науковцям здавати.
А в ті аномалії не лазив? Вони просто для візуалу?
А в ті аномалії не лазив? Вони просто для візуалу?
-
YumaX
Member
Десь перед цим я отримав повідомлення, що Заліссю - гайкиavuremybe: ↑ 02.12.2024 08:58Ошийники скуповує Хом'як, у Заліссі, як я пам'ятаю.
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Барбарис
Пробував, думав то аномалія телепорт але ніт, без моду на паркур до неї не добратись взагалі!
Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
Та мова не про гранати, а про хп псевдогіганта.Барбарис: ↑ 02.12.2024 08:59треба було гранати та зброю з бандитів
-
MAKKACIN
Member
byaka
Я бігав хвилин 30 по Заліссю шоб помогти Баті бо той просив допомогу, нікого не знайшов і забив, відійшов на 500м і Батя в ефірі "тут тільки смерть"... Крч кінцівку яку б я хотів з своїм вибором не зроблю суто через багованість гри
Я бігав хвилин 30 по Заліссю шоб помогти Баті бо той просив допомогу, нікого не знайшов і забив, відійшов на 500м і Батя в ефірі "тут тільки смерть"... Крч кінцівку яку б я хотів з своїм вибором не зроблю суто через багованість гри
-
possum
Member
Стандартная проблема, известная всем. До второго патча Залесье обречено. Сперва там монолитовцы спавнились внутри здания, а потом (после патча 1.0.1) второй волны нападающих не случалось, из-за чего квест по защите не мог завершиться. Мне удалось перебить всех на релизной версии игры (умудрился как-то), я зашел внутрь здания - сидит Батя один, кругом трупы. В углу - мой сундук и матрац, на котором поспать можно (раньше они в другом здании находились). Когда отлучился из Залесья и вернулся - Батя уже дохлый лежит. Я решил, что он от тоски застрелился... А потом узнал из обзоров, что этот квест вообще убит напрочь. В общем, логики в этих событиях не ищи. Не факт, что и во втором патче он будет у всех нормально работать.MAKKACIN: ↑ 02.12.2024 09:38 byaka
-
MAKKACIN
Member
possum
Та я помітив) Завершу перше проходження а там побачу коли все пфіксят можна буде нормально з 2-х ніг в зону вірватись)
Та я помітив) Завершу перше проходження а там побачу коли все пфіксят можна буде нормально з 2-х ніг в зону вірватись)
-
possum
Member
...коли все пфіксят... - ты до самой пенсии не собираешься к сталкеру возвращаться? Что ж...MAKKACIN: ↑ 02.12.2024 10:08 possum
-
Prescott
Member
Пацаны, производительность в игре хоть немного поменялась-меняется?
-
Eduard1980
Member
Здається нічого не змінилось.Prescott: ↑ 02.12.2024 10:34 Пацаны, производительность в игре хоть немного поменялась-меняется?
-
avuremybe
Member
У мене на 1.0.1 без модів на оптимізацію працює краще і плавніше, ніж на 1.0.0. з модами було.Prescott: ↑ 02.12.2024 10:34 Пацаны, производительность в игре хоть немного поменялась-меняется?
По вильотам - важко сказати, у мене і до патча він сього один був. Відколи патч вийшов - поки не вилітало.
-
Геральт
Member
І так цілий ящик тих артів. "раптом комусь треба буде". Хоч продати з чистою совістю тепер можна.avuremybe: ↑ 02.12.2024 08:58 Після того, як у патчі підняли ціну продажу артів, навіть самі дешеві стало не вигідно здавати по квестам.
Найнижчі по класифікації артефакти коштують 12к, продаються за 4 з копійками. А по квесту за будь-якого арт дають 3750. Такий собі баланс
Як версію в стімі глянути?
-
avuremybe
Member
Якщо в стімі - то має бути 1.0.2Геральт: ↑ 02.12.2024 11:17Як версію в стімі глянути?
В грі не бачив щоб десь це писалося. У властивостях екзешника теж якісь зовсім інші цифри.
Є суто стімовське Build ID - у мене воно зараз 16592526. Це потенційно значення саме для 1.0.2, бо я встановлював і перший патч, і другий.
-
Hotspur
Member
я це проходив і це було простіше ніж заразpossum: ↑ 02.12.2024 05:19(В "Тенях Чернобыля" на первых минутах игры вообще с одним пистолетом Макарова отправляли зачищать базу от бандитов, и при этом просили не жаловаться и не "шелестеть особо").
-
SoVaR
Member
Навіть в Заліссі фпс підріс після обох патчів, правда я на 1.01 до нього не встиг повернутись і бігав на болотах. Але після 1.02 вчора перевірив нарешті, різниця є і як на мене суттєва
-
possum
Member
Странно. Честно говоря, у меня прямо противоположные впечатления от сложности второго Сталкера. Я помню, как часто в Тенях Чернобыля мне приходилось умирать на начальных этапах игры, и насколько проще (на том же уровне сложности) мне играть в начале "Сердца Чернобыля". Не знаю, заметил ли кто-нибудь из вас (на ютубе это уже обсуждают), но я довольно быстро обнаружил, что когда во время сражения твое здоровье падает до какой-то низкой черты, тебя начинают оберегать от смерти - игра специально дает тебе время для того, чтобы подлечиться или спрятаться... Раньше такого не было.Hotspur: ↑ 02.12.2024 12:01я це проходив і це було простіше ніж заразpossum: ↑ 02.12.2024 05:19(В "Тенях Чернобыля" на первых минутах игры вообще с одним пистолетом Макарова отправляли зачищать базу от бандитов, и при этом просили не жаловаться и не "шелестеть особо").
-
Hotspur
Member
в 1 сталкері дистанції були 5-15 метрів. і по дорозі до бандитів я обріз з трупа зняв, так що все було чикі пікі і в дамках. а тут бандити стріляють з 50 метрів чергами в голову як якийсь моноліт в сталкері 1possum: ↑ 02.12.2024 13:14Странно. Честно говоря, у меня прямо противоположные впечатления от сложности второго Сталкера.
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
зараз трохи облутався - подивимось як піде. граю на середньому рівні складності.
-
possum
Member
Ты учитывай, что во втором Сталкере у всех персонажей (как неписей, так и главного игрока) головы стали железобетонными. Теперь для смертельного хедшота требуется не одна пуля, а целый рожок АК. Меня поначалу во втором сталкере бесило, что я должен выстрелить весь магазин винтореза (10 патронов) в лицо рядовому врагу - для того, чтобы тот перестал стрелять по мне и наконец-то свалился. Потом смирился с тем, что на данном этапе отладки игры от нее бессмысленно ждать какого-либо баланса. В меня ведь тоже теперь стреляют в упор - а весь мой урон сводится лишь к тому, что у меня сбивается прицел от их выстрелов ) Играл также на среднем уровне. Оказуалили игру.Hotspur: ↑ 02.12.2024 13:29 а тут бандити стріляють з 50 метрів чергами в голову
-
Hotspur
Member
Такс, шо сподобалось - після апгрейдів пістолет нормально стріляє собак. жити стало краще. нормального дробаша так і не найшов поки
-
GraFFDyuma
Member
Таке враження що всі в різного Сталкера грають. Як раз у другому навіть на ветерані всі нпс люди відлітають з будь якого пострілу в голову. Пістолет Скіфа то взагалі якась зброя массового знищення - по кровосісі з дробовика з 10-ок патронів треба щоб вкласти його відпочити, а з пістолета Скіфа 5-6))) Ще й валить він через пів карти точно в макітру. Арки взагалі незрозумілі - там треба стільки патронів щоб когось вгасити не в голову, що простіше з пістолетом бігати, який до того ж і не ламається майже))) Патч 1.0.1 якщо що.
-
Varzek
Member
GraFFDyuma
Странно. Я тоже слышал такое про пистолет Скифа. Но у меня им только собак убивать даже после апгрейдов. Не сравним с дробовиком и Kharod. Сложность средняя.
Странно. Я тоже слышал такое про пистолет Скифа. Но у меня им только собак убивать даже после апгрейдов. Не сравним с дробовиком и Kharod. Сложность средняя.
-
avuremybe
Member
Це відбувається тільки біля псі аномалій, якщо потрапив під вплив.Varzek: ↑ 01.12.2024 23:14 А как тебе постоянно появляющиеся снайперки в рюкзаке? Вступаешь в бой, а у тебя внезапно вместо твоей пушки поломанная снайперка. Ай да Григорович, ну точно украинский Кодзима. Действительно инновационный геймплей
Типу розлом біля заправки на затоні.