Новости
Последние статьи и обзоры
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1
-
Diablique
Member
Enjthesilence
FishNumberOne
Скажите, вы покупали Сталкер 2 и есть ли у вас в игротеке приобретенные игры серии сталкер?
FishNumberOne
Скажите, вы покупали Сталкер 2 и есть ли у вас в игротеке приобретенные игры серии сталкер?
-
ramm
Member
FishNumberOne
Хвилинка незручної сухої статистики - китайська мавпа на релізі мала 241 тис унікальних глядачів на twitch, "нікудишній" stalker 2 113 тис. Через 10 днів мавпу дивлись 45.5 тс (19% початкових глядачів), сталкер 2 - 19.9 (18%). Зацікавленість аудиторії однакова, лише китайці набили цифри і відповідно не були зараховані до статистики найпопулярнішого стрімінг сервісу. Навіщо ти тут розганяєш свій хейт - незрозуміло, окрім як це щось персональне.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Enjthesilence
Залишилось поєднати цю механіку з грою, де гравець може розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру. Д**бки залишаться ті самі, рагулям нічого не довести.
Хвилинка незручної сухої статистики - китайська мавпа на релізі мала 241 тис унікальних глядачів на twitch, "нікудишній" stalker 2 113 тис. Через 10 днів мавпу дивлись 45.5 тс (19% початкових глядачів), сталкер 2 - 19.9 (18%). Зацікавленість аудиторії однакова, лише китайці набили цифри і відповідно не були зараховані до статистики найпопулярнішого стрімінг сервісу. Навіщо ти тут розганяєш свій хейт - незрозуміло, окрім як це щось персональне.
Enjthesilence
Залишилось поєднати цю механіку з грою, де гравець може розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру. Д**бки залишаться ті самі, рагулям нічого не довести.
-
Enjthesilence
Member
хех, а якщо типу нема то що? критика гри вже не є можливою одразу, а якщо в геймпасі граю?Diablique: ↑ 01.12.2024 20:57 Enjthesilence
FishNumberOne
https://steamcommunity.com/id/enjthesilence/
є в мене сталкер (минулі частини також, ТЧ одна з найулюбленіших ігор)
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
О, пішли вже образки) Та тихіше, спокійно це лише гра. Так дійсно, дивись він прям все продумав, додавати змогу кровососу швидко залізти до гравця не треба бо "гравець зможе розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру", краще ж щоб він просто стояв як дебіл і вбирав ці кулі як губка, який же ти вумний жесть, спочатку була проблема в скелеті моба, тепер вже цю хрінь вигадавramm: ↑ 01.12.2024 21:09 FishNumberOne
Enjthesilence
Последний раз редактировалось Enjthesilence 01.12.2024 21:18, всего редактировалось 1 раз.
-
Rederst
Member
Ото вони й випускають отаке. Я б з 6 місяців почекав.Diablique: ↑ 01.12.2024 08:16Не поверишь, играю и получаю удовольствие, тут как говорится на вкус и цвет. Да, игра сырая, баги, оптимизация, но в полное играбельна, графон топ, атмосфера бомба, круто погоду реализовали, ощущение персонажа и оружия на высоте. Но я к чему, если мне не интересна игра, я не иду в тему с этой игрой плеваться желчью, а у тебя походу много свободного времени, не стоит оно того, есть ещё много интересных занятий, кроме как кидаться пи*юнами. В большей части публика Сталкера, это уже взрослые дядьки, которые любят эту серию игр и слушать мальчика в трусиках с коричневым пятнышком особо никто не будет))) я думаю ты уже понял, что как бы всем пофигRederst: ↑ 01.12.2024 00:31 Ну як ви там бетатестери за власні гроші пограли вже у цей непотріб? Це ж як треба себе не поважати аби таке лайно купляти.![]()
![]()
-
ramm
Member
Enjthesilence
Що ще напишеш, професійний хейтер? Тобі ж головне обі**ати, нуль змісту максимум словесного поносу.
Що ще напишеш, професійний хейтер? Тобі ж головне обі**ати, нуль змісту максимум словесного поносу.
-
Enjthesilence
Member
Це від тебе 0 змісту, а в мене він є, навіть з прикладами для тебе) Та ти заперечуєш очевидні речі і якусь несимітницю вигадуєш, виправдовуючи просто поганий геймдизайн) Ще й на особистості перейшовramm: ↑ 01.12.2024 21:19 Enjthesilence
-
Diablique
Member
Enjthesilence
Ну тогда нет смысла обсуждать действия ботов, пока не запустят а лайф, вот запустят, тогда думаю будет смысл. Не думаю, что это будет на уровне Вау, пока тебя будут отвлекать одни, другой будет подкрадываться с ножом.
Ну тогда нет смысла обсуждать действия ботов, пока не запустят а лайф, вот запустят, тогда думаю будет смысл. Не думаю, что это будет на уровне Вау, пока тебя будут отвлекать одни, другой будет подкрадываться с ножом.
-
FishNumberOne
Member
Сталкер 2 куплен; Тень Чернобыля, Чистое Небо и Зов Припяти само собой проходил.Diablique: ↑ 01.12.2024 20:57 Enjthesilence
FishNumberOne
Как это коррелирует с моими предыдущими утверждениями? Я и серию assassins creed почти полностью прошел, что не отменяет факт однотипности игр данной серии
-
Enjthesilence
Member
1) "Действия ботов" не зміниться від того за якою системою вони спавняться і в який кількості, за це відповідає інша система ШТУЧНОГО інтелекту окремих npcDiablique: ↑ 01.12.2024 21:22 Enjthesilence
2) Як раз таки треба обговорювати, тому що це не "дочасний доступ" у стім чи бета-тест, а повноцінний реліз гри і коли прибирають основну фішку гри з опису в стім прям перед самим релізом, про це треба говорити і нагадувати, щоб GSC чухались і виправляли. Ми не бета-тестери гри і платимо за готовий продукт.
3) Нехай це буде хоча б на рівні ТЧ 2007 і доопрацювати стелс, це буде вже щось, і якби люди на кшталт мене, купи інших, в багатьох випадках англомовних гравців, не критикували б гру за проблему, про A life розробник би забув дуже швидко, так само як і прибрав всі згадки про нього
Последний раз редактировалось Enjthesilence 01.12.2024 21:32, всего редактировалось 1 раз.
-
Diablique
Member
Rederst
Ну как бы да, но и не будет идеала. Я в июне прошлого года, прошел киберпанк, покупал на релизе, поиграл, не скажу, что было всё плохо но не хотелось, а в прошлом году сел и прошел, так, что я увидел, ну в целом те же проблемы, болваны прячут все кроме головы, один квест я не смог выполнить, потому, что сильверхенд не появлялся просто, пару раз в текстурки летал, но игра зашла. Исправят ли в сталкер всё до идеала, не думаю. А там будет видно.
Ну как бы да, но и не будет идеала. Я в июне прошлого года, прошел киберпанк, покупал на релизе, поиграл, не скажу, что было всё плохо но не хотелось, а в прошлом году сел и прошел, так, что я увидел, ну в целом те же проблемы, болваны прячут все кроме головы, один квест я не смог выполнить, потому, что сильверхенд не появлялся просто, пару раз в текстурки летал, но игра зашла. Исправят ли в сталкер всё до идеала, не думаю. А там будет видно.
-
Zealoth
Member
В Рыжем лесу есть экскаватор переросток там и делается.avuremybe: ↑ 01.12.2024 14:11 Хтось отримав ачівку за стрибок з 30 метрів?
Стрибаю з антени Азімута, ачівку не дають.
Там немає 30м чи щось забагалось?
-
FishNumberOne
Member
О боже, причем тут вообще хейт, что ты такое несешь?) И давно ли количество просмотров на твиче является мерилом успеха игры? Я честно до этого момента думал что это определяется кол-вом продаж, спасибо что открыл мне глаза. Правда невольно вспоминается мусор Palworld с его 2+ млн продаж за сутки и топ2 онлайн за все существование Steam. Но он же китайский = мусор.ramm: ↑ 01.12.2024 21:09 FishNumberOne
Enjthesilence
Вам говоришь о том, что Тень Чернобыля перенесли на актуальный движок, улучшили модельки и звуки в игре - получился Сталкер 2. Добротный, обычный, без каких либо значимых новшеств. С нормальной статистикой продаж. А, ну в подписке Xbox game pass еще игра есть.
Фанатики сразу начинают отвечать что то про перемогу, игру года, мировой бестселлер, любовь запада и т.д. Ну и через день статьи о нем клепают
Настоящую ИГРУ ГОДА мы увидим в 2025-2026, когда gta6 выйдет. Там и кол-во продаж, и онлайн, и любовь западной публики посмотрим. Впрочем, скоро все наглядно Rockstar`ы продемонстрируют.
-
ramm
Member
FishNumberOne
Подивись стімчартс, якщо тобі твітч не подобається. Сталекр не китайська макака і не має хайпу мільярдної країни, сталкер не кіберпанк, котрий має велику фанбазу і розповсюдження в західному медіа. Тому так - сталкер успішна гра, котра була нішева і обмежена "снг"шним ринком, про неї почули закордоном і вона там була прийнята.
Подивись стімчартс, якщо тобі твітч не подобається. Сталекр не китайська макака і не має хайпу мільярдної країни, сталкер не кіберпанк, котрий має велику фанбазу і розповсюдження в західному медіа. Тому так - сталкер успішна гра, котра була нішева і обмежена "снг"шним ринком, про неї почули закордоном і вона там була прийнята.
-
Diablique
Member
FishNumberOne
Та боже, кто говорит о каких-то там перемогах, чел, угомонись, ты требуешь за 30 бачей чего-то, а чего сам не знаешь. Проблемы в игре есть и как сказали разрабы, они будут исправляться. Всё.
Ты не сравнивал бы gta, там всё таки больше мультиплеер даёт продажи.
Та боже, кто говорит о каких-то там перемогах, чел, угомонись, ты требуешь за 30 бачей чего-то, а чего сам не знаешь. Проблемы в игре есть и как сказали разрабы, они будут исправляться. Всё.
-
Enjthesilence
Member
Ні, основні продажі в іграх Рокстар дає не онлайн, хоча б тому що онлайн версія виходить пізніше за сінгл версії їх ігор і продажі ГТА і РДР за перші дні можуть тільки снитися GSC, та всім в індустрії якби. Тут взагалі нема чого порівнювати ігри дуже різного рівня і бюджетуDiablique: ↑ 01.12.2024 22:22 FishNumberOne
-
Diablique
Member
Страшно, столько срача в темах со сталкером, как меня сюда занесло... ))) Ребзи я сливаюсь, я матал этот цирк, пойду играть в сталкера 2, ИГРУ ГОДА!!!! 
-
ramm
Member
Це епік, в рамочку. Всі наступні суперечки мають розбиватись об цей аргумент.Enjthesilence: ↑ 01.12.2024 22:26Ні, основні продажі в іграх Рокстар дає не онлайн
-
waryag
Member
ДЛ1 був кривий на релізі. І сталкер виправлять.Enjthesilence: ↑ 01.12.2024 20:42Та банально у першому дайнг лайті звичайні зомбі залазили на автівки, а тут хімера, яка просто не може туди застрибнути і втикає в той контейнер, отримуючи як губка 3 магазина з автомата в голову - пік геймдизайну.
Відправлено через 6 хвилин 40 секунд:
А зараз ШІ по індустрії в цілому не показує прогрес відносно нульових, багато де просто регрес.Enjthesilence: ↑ 01.12.2024 20:55зайди на реддіт чи стім англомовні відгуки, почитай. там також напевно самі русаки. у фір ти дійсно давно грав, але не ютубі купа відосів про їх ШІ, як вони фланкують з різних сторін, міняються позиціями з пораненими і тд, використовують оточення, наприклад перевертають шафу як укриття, а це 2005 рік. ну в с2, вони ховаються за деревом, де їх голова стерчить і ну спамлять гранатами, так. Дідько ШІ в с2 це об'єктивно найслабша сторона гри, про це кажуть абсолютно всіDiablique: ↑ 01.12.2024 20:52 Enjthesilence
В феар играл, все части, единственное, что вызывало восторг, это движок и пальба, когда весь офис разлетелся на щепки, восторга от ботов не было, не плохие но прям, чтоб ИИ, нет.
Так, а что сказать, если вы извергает то же самое, что русаки извергают)))) один в один)))
-
Sailor Popeye
Member
Так перший fear це коридорна гра, не розумію чому зараз його беруть в приклад до ігр з відкритим світом. Єдине, що зараз я б мабуть приводив в приклад хорошого ШІ противників в більш-менш відкритому просторі це поводження босів та свити з таркова, які можуть рашити та обходити гравця більш-менш адаптувавшись до напрямку. Ну і в режимі PvE goons squad, які можуть знайти гравця на будь-якій точці карти і прийти за ним.Enjthesilence: ↑ 01.12.2024 20:42Ой, як розклав, та ви що. Тут нема нічого динамічного, лише заскриптований спавн - це перше. СКЛАДНИЙ паттерн атак? В кого? В хімери, ти гру запускав? Може ще в кровососа складний патерн атак? Та банально у першому дайнг лайті звичайні зомбі залазили на автівки, а тут хімера, яка просто не може туди застрибнути і втикає в той контейнер, отримуючи як губка 3 магазина з автомата в голову - пік геймдизайну. Пограй хочаб у ТЧ подивись, як там хімера стрибалаramm: ↑ 01.12.2024 20:26 Enjthesilence
Покажи мені приклад, де динамічно заспавнений ворог зі складним паттерном атак взаємодіє з випадковим оточенням і об'єктами у відкритому світі.
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:Diablique: ↑ 01.12.2024 20:38 И прикольно слышать про ИИ в 2007, я прям представляю как боты, у которых прописано куда бежать и что делать, такие, что? Мы искусственный интеллект?![]()
Ладно ещё русаки за это цепляются, там просто ищут за что притянуть, но тут, не ожидал, даже с учётом того, что разрабы говорят прямо, будем делать, патамушо не работает. Мда ребзи, застряли вы в своем болоте.
ШІ ворогові у комп'ютерних іграх - це поняття існує з часів початку геймдеву)) Хочеш подивитись норм ШІ, пограй в перший fear. ще один, всіх за критику С2 записує в русаки, таким як ви можна насрати купу лайна і наліпити лейбу "мейд ін юкрейн" так ви і жерти будете
В старих коридорних іграх і в HL 2 боти нормально обходили, рашили гравця та відступали
-
Earanak
Member
Sailor Popeye
- (OFFTOP) А вот в SPT AKI...
- Есть моды типа SAIN, BigBrain, Questing/Looting Bots - вот где раскрываются Тарковские боты. Так как они с этим модом умеют прыгать, ложиться, менять стойки, Q/E-шить из за углов, закрывать за собой двери когда отходят похиллиться, лутать соседние трупы если им нужен хилл или пульки, во время перезарядки отходить. Это вообще небо и земля в сравнении с оригинальным Тарковым. К тому же у Гунов у каждого своя логика прописана, снайпер убегает от тебя, борода пушит, череп средние дистанции берет. Да, это круто конечно. Причем есть 100500 настроек их реакции/поведения. И все это можно шлифануть модом который анализирует освещение и углы обзора через кусты. С ними становиться прям супер интересно играть. Ну и спавн моды и патруль моды тоже норм. Боты ходят по карте и лутаются (даже тайники), патрулируют те места где в оригинальной игре они не ходят. На звуки стрельбы реагируют. Я уже давно перешел с оригинального Таркова на SPT AKI и обмазался просто сотней модов, кайфую. Есть еще рофельные моды которые позволяют взрывами или тяжелым оружием сбивать с ног ботов или выбивать оружие с рук, это и на игрока работает