S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Diablique
Member

Повідомлення

Enjthesilence
FishNumberOne
Скажите, вы покупали Сталкер 2 и есть ли у вас в игротеке приобретенные игры серии сталкер?
ramm
Member

Повідомлення

FishNumberOne

Хвилинка незручної сухої статистики - китайська мавпа на релізі мала 241 тис унікальних глядачів на twitch, "нікудишній" stalker 2 113 тис. Через 10 днів мавпу дивлись 45.5 тс (19% початкових глядачів), сталкер 2 - 19.9 (18%). Зацікавленість аудиторії однакова, лише китайці набили цифри і відповідно не були зараховані до статистики найпопулярнішого стрімінг сервісу. Навіщо ти тут розганяєш свій хейт - незрозуміло, окрім як це щось персональне.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Enjthesilence
Залишилось поєднати цю механіку з грою, де гравець може розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру. Д**бки залишаться ті самі, рагулям нічого не довести.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Diablique: 01.12.2024 20:57 Enjthesilence
FishNumberOne
Скажите, вы покупали Сталкер 2 и есть ли у вас в игротеке приобретенные игры серии сталкер?
хех, а якщо типу нема то що? критика гри вже не є можливою одразу, а якщо в геймпасі граю?
https://steamcommunity.com/id/enjthesilence/
є в мене сталкер (минулі частини також, ТЧ одна з найулюбленіших ігор)

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
ramm: 01.12.2024 21:09 FishNumberOne

Хвилинка незручної сухої статистики - китайська мавпа на релізі мала 241 тис унікальних глядачів на twitch, "нікудишній" stalker 2 113 тис. Через 10 днів мавпу дивлись 45.5 тс (19% початкових глядачів), сталкер 2 - 19.9 (18%). Зацікавленість аудиторії однакова, лише китайці набили цифри і відповідно не були зараховані до статистики найпопулярнішого стрімінг сервісу. Навіщо ти тут розганяєш свій хейт - незрозуміло, окрім як це щось персональне.

Enjthesilence
Залишилось поєднати цю механіку з грою, де гравець може розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру. Д**бки залишаться ті самі, рагулям нічого не довести.
О, пішли вже образки) Та тихіше, спокійно це лише гра. Так дійсно, дивись він прям все продумав, додавати змогу кровососу швидко залізти до гравця не треба бо "гравець зможе розрядити 8+ патронів картечі в голову лізучому монстру", краще ж щоб він просто стояв як дебіл і вбирав ці кулі як губка, який же ти вумний жесть, спочатку була проблема в скелеті моба, тепер вже цю хрінь вигадав :lol: а ну, a-life той навіщо? бо не буде так цікаво бігати по пустому відкритому світу, на тебе будуть нападати там, це ж почнуть плакати, що важко, я вгадав? :beer:
Востаннє редагувалось 01.12.2024 21:18 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Rederst
Member

Повідомлення

Diablique: 01.12.2024 08:16
Rederst: 01.12.2024 00:31 Ну як ви там бетатестери за власні гроші пограли вже у цей непотріб? Це ж як треба себе не поважати аби таке лайно купляти. :-/
Не поверишь, играю и получаю удовольствие, тут как говорится на вкус и цвет. Да, игра сырая, баги, оптимизация, но в полное играбельна, графон топ, атмосфера бомба, круто погоду реализовали, ощущение персонажа и оружия на высоте. Но я к чему, если мне не интересна игра, я не иду в тему с этой игрой плеваться желчью, а у тебя походу много свободного времени, не стоит оно того, есть ещё много интересных занятий, кроме как кидаться пи*юнами. В большей части публика Сталкера, это уже взрослые дядьки, которые любят эту серию игр и слушать мальчика в трусиках с коричневым пятнышком особо никто не будет))) я думаю ты уже понял, что как бы всем пофиг :lol:
Ото вони й випускають отаке. Я б з 6 місяців почекав.
ramm
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Що ще напишеш, професійний хейтер? Тобі ж головне обі**ати, нуль змісту максимум словесного поносу.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ramm: 01.12.2024 21:19 Enjthesilence
Що ще напишеш, професійний хейтер? Тобі ж головне обі**ати, нуль змісту максимум словесного поносу.
Це від тебе 0 змісту, а в мене він є, навіть з прикладами для тебе) Та ти заперечуєш очевидні речі і якусь несимітницю вигадуєш, виправдовуючи просто поганий геймдизайн) Ще й на особистості перейшов :( Та це нормально, не переживай) Ну є проблеми в грі, яка тобі подобається, ну нічого страшного в ній ще є гарні моменти, можливо з часом полагодять і всі ми дружно назвемо С2 шедевром, навіть такі безвмістовні хейтери русаки як я
Diablique
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Ну тогда нет смысла обсуждать действия ботов, пока не запустят а лайф, вот запустят, тогда думаю будет смысл. Не думаю, что это будет на уровне Вау, пока тебя будут отвлекать одни, другой будет подкрадываться с ножом.
FishNumberOne
Member

Повідомлення

Diablique: 01.12.2024 20:57 Enjthesilence
FishNumberOne
Сталкер 2 куплен; Тень Чернобыля, Чистое Небо и Зов Припяти само собой проходил.
Как это коррелирует с моими предыдущими утверждениями? Я и серию assassins creed почти полностью прошел, что не отменяет факт однотипности игр данной серии :dontknow:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Diablique: 01.12.2024 21:22 Enjthesilence
Ну тогда нет смысла обсуждать действия ботов, пока не запустят а лайф, вот запустят, тогда думаю будет смысл. Не думаю, что это будет на уровне Вау, пока тебя будут отвлекать одни, другой будет подкрадываться с ножом.
1) "Действия ботов" не зміниться від того за якою системою вони спавняться і в який кількості, за це відповідає інша система ШТУЧНОГО інтелекту окремих npc
2) Як раз таки треба обговорювати, тому що це не "дочасний доступ" у стім чи бета-тест, а повноцінний реліз гри і коли прибирають основну фішку гри з опису в стім прям перед самим релізом, про це треба говорити і нагадувати, щоб GSC чухались і виправляли. Ми не бета-тестери гри і платимо за готовий продукт.
3) Нехай це буде хоча б на рівні ТЧ 2007 і доопрацювати стелс, це буде вже щось, і якби люди на кшталт мене, купи інших, в багатьох випадках англомовних гравців, не критикували б гру за проблему, про A life розробник би забув дуже швидко, так само як і прибрав всі згадки про нього
Востаннє редагувалось 01.12.2024 21:32 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Diablique
Member

Повідомлення

Rederst
Ну как бы да, но и не будет идеала. Я в июне прошлого года, прошел киберпанк, покупал на релизе, поиграл, не скажу, что было всё плохо но не хотелось, а в прошлом году сел и прошел, так, что я увидел, ну в целом те же проблемы, болваны прячут все кроме головы, один квест я не смог выполнить, потому, что сильверхенд не появлялся просто, пару раз в текстурки летал, но игра зашла. Исправят ли в сталкер всё до идеала, не думаю. А там будет видно.
Zealoth
Member

Повідомлення

avuremybe: 01.12.2024 14:11 Хтось отримав ачівку за стрибок з 30 метрів?
Стрибаю з антени Азімута, ачівку не дають.
Там немає 30м чи щось забагалось?
В Рыжем лесу есть экскаватор переросток там и делается.
FishNumberOne
Member

Повідомлення

ramm: 01.12.2024 21:09 FishNumberOne

Enjthesilence
О боже, причем тут вообще хейт, что ты такое несешь?) И давно ли количество просмотров на твиче является мерилом успеха игры? Я честно до этого момента думал что это определяется кол-вом продаж, спасибо что открыл мне глаза. Правда невольно вспоминается мусор Palworld с его 2+ млн продаж за сутки и топ2 онлайн за все существование Steam. Но он же китайский = мусор.

Вам говоришь о том, что Тень Чернобыля перенесли на актуальный движок, улучшили модельки и звуки в игре - получился Сталкер 2. Добротный, обычный, без каких либо значимых новшеств. С нормальной статистикой продаж. А, ну в подписке Xbox game pass еще игра есть.
Фанатики сразу начинают отвечать что то про перемогу, игру года, мировой бестселлер, любовь запада и т.д. Ну и через день статьи о нем клепают :facepalm:
Настоящую ИГРУ ГОДА мы увидим в 2025-2026, когда gta6 выйдет. Там и кол-во продаж, и онлайн, и любовь западной публики посмотрим. Впрочем, скоро все наглядно Rockstar`ы продемонстрируют.
ramm
Member

Повідомлення

FishNumberOne
Подивись стімчартс, якщо тобі твітч не подобається. Сталекр не китайська макака і не має хайпу мільярдної країни, сталкер не кіберпанк, котрий має велику фанбазу і розповсюдження в західному медіа. Тому так - сталкер успішна гра, котра була нішева і обмежена "снг"шним ринком, про неї почули закордоном і вона там була прийнята.
Diablique
Member

Повідомлення

FishNumberOne
Та боже, кто говорит о каких-то там перемогах, чел, угомонись, ты требуешь за 30 бачей чего-то, а чего сам не знаешь. Проблемы в игре есть и как сказали разрабы, они будут исправляться. Всё.
Ты не сравнивал бы gta, там всё таки больше мультиплеер даёт продажи.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Diablique: 01.12.2024 22:22 FishNumberOne
Та боже, кто говорит о каких-то там перемогах, чел, угомонись, ты требуешь за 30 бачей чего-то, а чего сам не знаешь. Проблемы в игре есть и как сказали разрабы, они будут исправляться. Всё.
Ты не сравнивал бы gta, там всё таки больше мультиплеер даёт продажи.
Ні, основні продажі в іграх Рокстар дає не онлайн, хоча б тому що онлайн версія виходить пізніше за сінгл версії їх ігор і продажі ГТА і РДР за перші дні можуть тільки снитися GSC, та всім в індустрії якби. Тут взагалі нема чого порівнювати ігри дуже різного рівня і бюджету
Diablique
Member

Повідомлення

Страшно, столько срача в темах со сталкером, как меня сюда занесло... ))) Ребзи я сливаюсь, я матал этот цирк, пойду играть в сталкера 2, ИГРУ ГОДА!!!! :gigi:
ramm
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 01.12.2024 22:26Ні, основні продажі в іграх Рокстар дає не онлайн
Це епік, в рамочку. Всі наступні суперечки мають розбиватись об цей аргумент.
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 01.12.2024 20:42Та банально у першому дайнг лайті звичайні зомбі залазили на автівки, а тут хімера, яка просто не може туди застрибнути і втикає в той контейнер, отримуючи як губка 3 магазина з автомата в голову - пік геймдизайну.
ДЛ1 був кривий на релізі. І сталкер виправлять.
:idea:

Відправлено через 6 хвилин 40 секунд:
Enjthesilence: 01.12.2024 20:55
Diablique: 01.12.2024 20:52 Enjthesilence
В феар играл, все части, единственное, что вызывало восторг, это движок и пальба, когда весь офис разлетелся на щепки, восторга от ботов не было, не плохие но прям, чтоб ИИ, нет.
Так, а что сказать, если вы извергает то же самое, что русаки извергают)))) один в один)))
зайди на реддіт чи стім англомовні відгуки, почитай. там також напевно самі русаки. у фір ти дійсно давно грав, але не ютубі купа відосів про їх ШІ, як вони фланкують з різних сторін, міняються позиціями з пораненими і тд, використовують оточення, наприклад перевертають шафу як укриття, а це 2005 рік. ну в с2, вони ховаються за деревом, де їх голова стерчить і ну спамлять гранатами, так. Дідько ШІ в с2 це об'єктивно найслабша сторона гри, про це кажуть абсолютно всі
А зараз ШІ по індустрії в цілому не показує прогрес відносно нульових, багато де просто регрес.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 01.12.2024 20:42
ramm: 01.12.2024 20:26 Enjthesilence
Покажи мені приклад, де динамічно заспавнений ворог зі складним паттерном атак взаємодіє з випадковим оточенням і об'єктами у відкритому світі.
Ой, як розклав, та ви що. Тут нема нічого динамічного, лише заскриптований спавн - це перше. СКЛАДНИЙ паттерн атак? В кого? В хімери, ти гру запускав? Може ще в кровососа складний патерн атак? Та банально у першому дайнг лайті звичайні зомбі залазили на автівки, а тут хімера, яка просто не може туди застрибнути і втикає в той контейнер, отримуючи як губка 3 магазина з автомата в голову - пік геймдизайну. Пограй хочаб у ТЧ подивись, як там хімера стрибала

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Diablique: 01.12.2024 20:38 И прикольно слышать про ИИ в 2007, я прям представляю как боты, у которых прописано куда бежать и что делать, такие, что? Мы искусственный интеллект? :lol:
Ладно ещё русаки за это цепляются, там просто ищут за что притянуть, но тут, не ожидал, даже с учётом того, что разрабы говорят прямо, будем делать, патамушо не работает. Мда ребзи, застряли вы в своем болоте.

:insane: ШІ ворогові у комп'ютерних іграх - це поняття існує з часів початку геймдеву)) Хочеш подивитись норм ШІ, пограй в перший fear. ще один, всіх за критику С2 записує в русаки, таким як ви можна насрати купу лайна і наліпити лейбу "мейд ін юкрейн" так ви і жерти будете
Так перший fear це коридорна гра, не розумію чому зараз його беруть в приклад до ігр з відкритим світом. Єдине, що зараз я б мабуть приводив в приклад хорошого ШІ противників в більш-менш відкритому просторі це поводження босів та свити з таркова, які можуть рашити та обходити гравця більш-менш адаптувавшись до напрямку. Ну і в режимі PvE goons squad, які можуть знайти гравця на будь-якій точці карти і прийти за ним.

В старих коридорних іграх і в HL 2 боти нормально обходили, рашили гравця та відступали
Earanak
Member

Повідомлення

Sailor Popeye
(OFFTOP) А вот в SPT AKI...
Есть моды типа SAIN, BigBrain, Questing/Looting Bots - вот где раскрываются Тарковские боты. Так как они с этим модом умеют прыгать, ложиться, менять стойки, Q/E-шить из за углов, закрывать за собой двери когда отходят похиллиться, лутать соседние трупы если им нужен хилл или пульки, во время перезарядки отходить. Это вообще небо и земля в сравнении с оригинальным Тарковым. К тому же у Гунов у каждого своя логика прописана, снайпер убегает от тебя, борода пушит, череп средние дистанции берет. Да, это круто конечно. Причем есть 100500 настроек их реакции/поведения. И все это можно шлифануть модом который анализирует освещение и углы обзора через кусты. С ними становиться прям супер интересно играть. Ну и спавн моды и патруль моды тоже норм. Боты ходят по карте и лутаются (даже тайники), патрулируют те места где в оригинальной игре они не ходят. На звуки стрельбы реагируют. Я уже давно перешел с оригинального Таркова на SPT AKI и обмазался просто сотней модов, кайфую. Есть еще рофельные моды которые позволяют взрывами или тяжелым оружием сбивать с ног ботов или выбивать оружие с рук, это и на игрока работает :D
Відповісти