Пошуковий який світить на кілометр, можливо, хоча й вони працюють годинами, а не хвилинами. Такий що світить на кілька десятків метрів багато довше. Я розумію якби це обговорювалося в гарні-мирні часи, коли такими речами рідко користувались. Та з блекаутами вже давно багато чого люди опробували та побачили.
Новини
Останні статті і огляди
Огляд S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З поверненням, сталкере!
-
Zealoth
Member
-
dead_rat
Member
Та я до того, що його ж і видно здалеку, вороги підстрелятьZealoth: ↑ 29.11.2024 14:04Пошуковий який світить на кілометр, можливо, хоча й вони працюють годинами, а не хвилинами. Такий що світить на кілька десятків метрів багато довше. Я розумію якби це обговорювалося в гарні-мирні часи, коли такими речами рідко користувались. Та з блекаутами вже давно багато чого люди опробували та побачили.
-
phobosse
Member
гру переносили, можуть й патч перенестиArtempo100: ↑ 29.11.2024 13:51Обіцяли ж патч на цій неділі,а до її кінця залишився 1 день
-
byaka
Member
Я вчора дивився нарiзку клiпiв захiдних стрiмерiв так там у половини фпс просiдає до 30 ось i слухайте бiльше ЗахараEnjthesilence: ↑ 28.11.2024 21:23нию, що без фейкових кадрів frame generation 7800x3d просідає до 45 фпс, на записуй мене в москалі, дякаЗахар Беркут: ↑ 28.11.2024 21:15 Файна гра, багів не так і багато як брешуть, патч скоро має вийти, награв 30 годин - тільки позитивні враження.
На 5700x3d та 4070 все чудово грається на високих налаштуваннях, близько 100 кадрів в середньому.
Дайте вгадаю - москалі все ниють що в них 30 кадрів на 5090титан, та неможливо грати у 720р з 14999 @9гГц?
- Ватсон що знов за завивання на болтах, ти собаку Баскервілів годував?
- Це не собака сер Холмс, це москалі виють, що Сталкер2 вийшов, а навіть крівасісі в грі вродливіші за їх дружин, ото і виють. А собаку можна взагалі з пів року не годувати сер, там тих москалів від розриву дупи стільки на болоті подохло, що їй тільки кісток з них точно вистачить.
А про баги навiть говорити не буду За останi 5 рокiв я стiльки багiв нiде не бачив.З останiх у мене на базi Свободи живе кровосос який заблокував прохiд Як вам критичний баг чи нi?
-
Zealoth
Member
Повністю згоден, але нажаль вороги в цій грі на данний момент в такому стані, що вони без радара/ліхтря/пнв бачать гравця на досить далеку відстань, і кущі/дерева/темрява/іноді стіни їм ніяк не заважають стріляти точно в нього, не зважаючи на іх зброю. Якщо б вони в темряві оріентувалися хоча б трохи схоже на гравця, в мене пітань було б меньше. Та зараз ситуація така, що Ігровий директор спавнить навколо гравця групу ворогів, які одразу не зважаючи на погану видимість та перешкод починають його вицілювати.dead_rat: ↑ 29.11.2024 14:09 Та я до того, що його ж і видно здалеку, вороги підстрелять
-
der_meister
Member
avuremybe
https://www.playground.ru/stalker_2/fil ... st-1736178
https://www.playground.ru/stalker_2/fil ... ai-1736145
отключение компиляции шейдеров, промотка нач. заставок
сорри, но я нашел тока там, на плейграунде. скачивать только через впн.
https://www.playground.ru/stalker_2/fil ... st-1736178
https://www.playground.ru/stalker_2/fil ... ai-1736145
отключение компиляции шейдеров, промотка нач. заставок
сорри, но я нашел тока там, на плейграунде. скачивать только через впн.
-
Zealoth
Member
Рушій дуже жадібний до усіх ресурсів Пк, і навіть на топових пк будуть такі просадки. Для мене це виглядає як робота на місяці. Чим більше читаю людей які копаються у коді або розуміють як працює та взаємодіє UE 5.1, дуже багато всього налаштовувати та прописувати з нуля, бо за замовчуванням буде жерти як не в себе. Якщо розробники прикладуть стількі ж зусль до віправлення гри,як з CP77, або No mans sky то це буде дійсно шедевральна гра. Поки що вона інколи видає дивовижні кадри у статиці, але бігати на багатьох локаціях у другій половині гри дуже некомфортно через стрибки фпс та фреймтайму. Я поставив лок на 60фпс, але з умікненим фремгеном він не працює, а без нього зовсім жах. Грати у 30 кадрів я не готовий.byaka: ↑ 29.11.2024 14:17 Я вчора дивився нарiзку клiпiв захiдних стрiмерiв так там у половини фпс просiдає до 30 ось i слухайте бiльше Захара
-
byaka
Member
Ось трохи краще порівняння_Andrik_: ↑ 28.11.2024 21:48Дійсно, при прямому порівняні в СТАЛКЕРі більш насичена та деталізована звукова взаємодія зі зброєю , та й відлуння більш відчутне. В КоД якось за швидко, та й звучить одноманітно йсухо
![]()
-
AlSaintUk
Member
Вот это я понимаю уровень и качество разработки, софтлок в сюжетных миссияхArtempo100: ↑ 28.11.2024 18:40 Все круто , якось оминули технічні неполадки крім дрібних.Але застряв в тому місці де потрібно принести псі установку професору Лодочкі в бункер,але біла в тому що бункер не відкривається взагалі хоча повинен.Вирішив не псувати атмосферу і чекати патч обіцяний,тому що далі всервіно неможливо пройти окрім як трейнерами
Відправлено через 1 хвилину :Collapse,там дуже драйвова мелодія головного меню,а ще постапокаліпсис в Києвіcadet-ua: ↑ 28.11.2024 18:22 Серія S.T.A.L.K.E.R. та серія Cossacks. Які ще цікаві українські ігри ви знаєте?
-
Dremjke
Member
Отлетают абсолютно все вражины с патрона Винтаря в головуZealoth: ↑ 29.11.2024 14:19Повністю згоден, але нажаль вороги в цій грі на данний момент в такому стані, що вони без радара/ліхтря/пнв бачать гравця на досить далеку відстань, і кущі/дерева/темрява/іноді стіни їм ніяк не заважають стріляти точно в нього, не зважаючи на іх зброю. Якщо б вони в темряві оріентувалися хоча б трохи схоже на гравця, в мене пітань було б меньше. Та зараз ситуація така, що Ігровий директор спавнить навколо гравця групу ворогів, які одразу не зважаючи на погану видимість та перешкод починають його вицілювати.
-
Ararat
Member
Спробуй ліхтар вимкнути, тебе в темряві одразу перестануть бачити. Про те що нпс бачуть крізь стіни теж дурниця. А от те що кущі ніяк не заважають побачити ігрока і справді бісить.Zealoth: ↑ 29.11.2024 14:19 Якщо б вони в темряві оріентувалися хоча б трохи схоже на гравця, в мене пітань було б меньше. Та зараз ситуація така, що Ігровий директор спавнить навколо гравця групу ворогів, які одразу не зважаючи на погану видимість та перешкод починають його вицілювати.
-
Artempo100
Member
Ахах , будемо надіятись що хоч в неділю викотять , буде прикол якщо не пофіксять місію з професором Лодочкой для проходження якої потрібні софтлоки і телепортphobosse: ↑ 29.11.2024 14:09гру переносили, можуть й патч перенестиArtempo100: ↑ 29.11.2024 13:51Обіцяли ж патч на цій неділі,а до її кінця залишився 1 день![]()
-
Pohrenizator
Junior
Всем кто жалуется на фиговый фонарик ответ - купоны! в то время когда были купоны вы много видели хороших фонариков? далеко, ярко и долго светящих? из этой концепции только радио сильно выбивается
ну то мелочи
-
Earanak
Member
Они выпустили 1.01 патч. О боже, о нет. Кошмар какой. Бежим быстро тестировать ФПС-ы )))
-
Zealoth
Member
Когда были купоны и кровососы с плотями не бегали)Pohrenizator: ↑ 29.11.2024 16:12 Всем кто жалуется на фиговый фонарик ответ - купоны! в то время когда были купоны вы много видели хороших фонариков? далеко, ярко и долго светящих? из этой концепции только радио сильно выбиваетсяну то мелочи
-
fantomrulezz
Member
Вийшов патч 1.01
-
Fen1xz
Member
А причем тут время купонов ко времени сталкера ? Да, то что они заменили валюту на безликие купоны это бред, причина отказа от фублей понятна, но почему бы не сделать вместо них гривны или доллары или любую другую осязаемую валюту, а не выдуманные фантики за которые воюет зона. (И да я знаю что купоно-карбованцы тоже когда то были валютой, я их даже в руках держал и ими в магазине рассчитывался) Но это сути вопроса не меняет - игра находиться в современном временном промежутке и привязывать свечение фонарика к тому что при купонах они яркими не были - это натяжка совы на глобус.Pohrenizator: ↑ 29.11.2024 16:12 Всем кто жалуется на фиговый фонарик ответ - купоны! в то время когда были купоны вы много видели хороших фонариков? далеко, ярко и долго светящих? из этой концепции только радио сильно выбиваетсяну то мелочи
-
Diablique
Member
Pohrenizator
События игры происходят в 2021 году как бы.
События игры происходят в 2021 году как бы.
-
denizen
Member
хто вже патч перевірив?
-
fantomrulezz
Member
Баланс економіки змінилиdenizen: ↑ 29.11.2024 17:45хто вже патч перевірив?
Ремонт подешевшав
Артефакти подорожчали