Огляд S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З поверненням, сталкере!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З поверненням, сталкере!

Відчуваю моцний срач на 10 сторінок :D.
Хоч і не є якимсь фанатом , жодної не пройшов в свій час, але ця частина заінтересовала на сам перед ,,амбієнт,, і музика .
Востаннє редагувалось 28.11.2024 18:26 користувачем _Andrik_, всього редагувалось 1 раз.
cadet-ua
Member

Повідомлення

Серія S.T.A.L.K.E.R. та серія Cossacks. Які ще цікаві українські ігри ви знаєте?
_Andrik_
Member

Повідомлення

cadet-ua: 28.11.2024 18:22 Серія S.T.A.L.K.E.R. та серія Cossacks. Які ще цікаві українські ігри ви знаєте?
МЕТРО
ackstarvinta
Member

Повідомлення

cadet-ua: 28.11.2024 18:22 Серія S.T.A.L.K.E.R. та серія Cossacks. Які ще цікаві українські ігри ви знаєте?

ТЦК: Впіймай кабанчика

Або ще є сурвайвал

Бусифікація: вижити будь якою ціною
Artempo100
Member

Повідомлення

Все круто , якось оминули технічні неполадки крім дрібних.Але застряв в тому місці де потрібно принести псі установку професору Лодочкі в бункер,але біла в тому що бункер не відкривається взагалі хоча повинен.Вирішив не псувати атмосферу і чекати патч обіцяний,тому що далі всервіно неможливо пройти окрім як трейнерами :gigi:

Відправлено через 1 хвилину :
Collapse,там дуже драйвова мелодія головного меню,а ще постапокаліпсис в Києві
Геральт
Member

Повідомлення

Шерлок від фрогів.

Тому потрібні запасні стволи під інший калібр та великий боєзапас перед кожною вилазкою. Але все це обмежує можливості в перенесенні додаткового луту і зменшує ваш заробіток за підсумками місії.
Дурня. Не треба там 100500 стволів. Бо 100 набоїв важить значно менше, ніж 100 набоїв та ще один ствол )

Але уявіть, який на мене чекав сюрприз, коли в одній лабораторії напало одразу кілька таких істот. Жодна тактика і виманювання до балонів, що вибухають, не допомагала.
Замкнули в обмеженому просторі з горилами. Яку ж тут тактику придумати, хм..м. Та це в одну калітку просто. Тут і так ще лайтово зробили: метровий стіл вже недоступний для 2м мутантів.

Хоча найчастіше бовванчики розставлені так, що виконати тихе вбивство складно, потрібно буквально чатувати ворога.Незаскриптований стелс, який жах!
Bukakanga
Member

Повідомлення

Xenus, Metro, This Land Is My Land
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Отже, майже 30 годин награв у сталкер і можу сказати, що це просто шикарна гра. GSC настільки пропрацювали зброю, що сталкер навіть виграє зараз у CoD BO6. Атмосфера - просто немає слів. Повернули мені мій 2007, тільки з сучасною графікою і механіками. Деякі скажуть, що графіка не 2024 року, але рівень дуже високий. Музика та музичний супровід - моя повага GSC :super:
Так, у гри є недоліки, баги, оптимізація, але бляха, це все можна виправити, що GSC і зробить)
Не розумію тільки хейту деяких з нашого українського ком'юніті, які скаржаться на недоліки. Бляха, вам випустили українську гру, вперше з українським наративом, який підпалює дупи московитів на болотах, що вам ще треба? Баги пофіксять і пограєте, якщо зараз не хочете/не можете, а пам'ять про згорівші дупи русаків буде жити вічно)
Дякую GSC :beer:
Kotya
Member

Повідомлення

Почекаю v1.1 і буду грати.
Щоб не зіпсувати кайф :-)
Serg IX
Member

Повідомлення

Не хватае того алайф. коли біжиш до якогось перса , прибіг а його вже доїдає якась собака чи кабан))) коли сталкери займалися ти що і ти, обшукували вибувших, міняли зброю на найкращу (це теж мені доставляло, сам прибігаєш, викидаеш якись топовий ствол і він міняє свій дрин на цей).. відчувалося що зона живе, тут просто скріпти. Також не виділяється снаряга, не можеш зрозуміти , ворог там чи ні, особливо в траві. підходеш поки по тобі не начнуть стріляти. Це так придирки. в цілому дуже файна гра.... буде коли допилять. так ще інтерфейс глюконув. не бачу ні хп ні слоти ні перехрестя
ЗображенняЗображення
Вкладення
рврр.jpg
Artempo100
Member

Повідомлення

Serg IX: 28.11.2024 19:16 Не хватае того алайф. коли біжиш до якогось перса , прибіг а його вже доїдає якась собака чи кабан))) коли сталкери займалися ти що і ти, обшукували вибувших, міняли зброю на найкращу (це теж мені доставляло, сам прибігаєш, викидаеш якись топовий ствол і він міняє свій дрин на цей).. відчувалося що зона живе, тут просто скріпти. Також не виділяється снаряга, не можеш зрозуміти , ворог там чи ні, особливо в траві. підходеш поки по тобі не начнуть стріляти. Це так придирки. в цілому дуже файна гра.... буде коли допилять. так ще інтерфейс глюконув. не бачу ні хп ні слоти ні перехрестя
ЗображенняЗображення
Вночі можна ще подивитися на калюжі чи водойми,в яких відзеркалюєттся місяць,красиво звичайно але по факту на небі місяця немає :super:
byaka
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 28.11.2024 18:54 GSC настільки пропрацювали зброю, що сталкер навіть виграє зараз у CoD BO6.
Давайте не будемо перебiльшовати,так зброя зроблена не погано, але це не рiвень сучасних шутерiв.
Devijack
Member

Повідомлення

Serg IX: 28.11.2024 19:16Не хватае того алайф.
Тут взагалі немає ніякого лайва, тупо рандомний спавн то монстрів то бандитів, причому немає послідовності як раніше, тупо натє тобі постіляй нізвідки з кустів. А коли я у монолітівця поговорив з хворим у ліжку і той чомусь полетів до стелі, я вирішив більше не грати до патчів, бо вже не смішно.
MaximP
Member

Повідомлення

Скачав 10 модів щоб нормально грати. Пройшов 1 локацію, лута назбирав умовно на 3000, а ремонт пушок/шмоток обходиться в 25000.
yupi
Member

Повідомлення

Я совсем не согласен с выводами. Данная часть абсолютно не есть новой частью Stalker или продолжением ее. Это всего лишь дополнение или даже скорее ремейк. На вторую часть не тянет никак

Відправлено через 5 хвилин :
MaximP: 28.11.2024 19:29ремонт пушок/шмоток обходиться в 25000.
На патронах можно хорошо денег поднять, если сдавать те, которые не используются
FishNumberOne
Junior

Повідомлення

Какая уже по счету статья по сталкеру? 10? Надо еще 10 склепать.
Новостей больше никаких нет как будто.

Для минусящих: это уже 14 статья о сталкере ЗА МЕСЯЦ.
Статьи по датам и кол-ву: 08.11 х1; 09.11 x1; 12.11 x1; 13.11 x1; 18.11 x1, 20.11 x1; 21.11 x2; 22.11x2; 23.11 x1; 25.11 x1; 26.11 x1. Ну и 14 номерная сегодня. :pray:
Востаннє редагувалось 28.11.2024 19:51 користувачем FishNumberOne, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

FishNumberOne: 28.11.2024 19:38 Какая уже по счету статья по сталкеру? 10? Надо еще 10 склепать.
Сталкер 2 - гра року! Тому так багато статей.
Hotspur
Member

Повідомлення

відчути себе дослідником небезпечної території, де за кожним рогом чекає бандит, монстр або аномалія - та кожен день як прокинувся :lol:

гра року однозначно :beer:
FishNumberOne
Junior

Повідомлення

byaka: 28.11.2024 19:41
FishNumberOne: 28.11.2024 19:38 Какая уже по счету статья по сталкеру? 10? Надо еще 10 склепать.
Сталкер 2 - гра року! Тому так багато статей.
Ну все, значит долой с портала все новости, кроме сталкера. Нужно в день 5 статей по сталкеру. Займешься?
Відповісти