Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Artem_M: 27.11.2024 17:39
ilaixxx: 27.11.2024 03:05 Вітаю. Хтось щось може сказати про монітор Lenovo G27qc-30? Ціна 7200 - 7% при розрахунку картою від привата. Тобто 6700грн за 2к монітор + 165гц. Вартує того?
Я гадаю Розетка так посто ціну не скине, почитайте відгуки. Скоріше за все, це монітор який повернули.
А взагалі криві монітори мають засвіти, а VA ще й шлейфи в іграх, і це більше компроміс ніж вдалий вибір.
Скине, зараз знижки до чорної пятниці.
Взяв в них килимок для миші асус за 499 грн. який без знижки 1к+ коштує. ;)
Самс олед g6 також зі знижкою в 5к купив, правда в оф магазині самсунг. Кому цікаво, зараз гарна ціна в 32к.
Artem_M
Member

Повідомлення

Lekrs: 27.11.2024 18:44 Кому цікаво, зараз гарна ціна в 32к.
Я на нього теж подивлявся. Десь місяць тому по 28999 були... якщо йдеться про G6 OLED.
ilaixxx
Junior

Повідомлення

Artem_M
Розумію, що компроміс. Ідеєю було замінити монітор 2010 року на 24-дюймовий fullhd з нормальною герцовкою. Але враховуючи їх ціни(5-5,5к) вже почав задивлятися на 2к. Все ж таки різниця у півтори тисячі не така критична.
tyagach
Junior

Повідомлення

Добрый вечер, а знает кто, в чём отличие https://comfy.ua/monitor-igrovoj-samsun ... sixua.html от https://comfy.ua/monitor-igrovoj-samsun ... sixua.html кроме портов подключения?
Artem_M
Member

Повідомлення

ilaixxx: 27.11.2024 19:52 Artem_M
Розумію, що компроміс. Ідеєю було замінити монітор 2010 року на 24-дюймовий fullhd з нормальною герцовкою. Але враховуючи їх ціни(5-5,5к) вже почав задивлятися на 2к. Все ж таки різниця у півтори тисячі не така критична.
Головне що б ви були готові, що у іграх впаде продуктивність в порівнянні із 1080р і доведеться ВК оновляти.
corban_jum
Member

Повідомлення

Есть аналог MSI MAG401QR ?
Пока я собирался его покупать-его уже и в рознице нет(
Lekrs
Member

Повідомлення

Artem_M: 27.11.2024 19:18
Lekrs: 27.11.2024 18:44 Кому цікаво, зараз гарна ціна в 32к.
Я на нього теж подивлявся. Десь місяць тому по 28999 були... якщо йдеться про G6 OLED.
ця версія що взяв LS27DG600SUXEN тільки з 8.11.2024 у нас продається, найнижча ціна на зараз 29842, але це у сіровозів. Брати подібний мон у сіровозів я б не став.

Монітор по перших враженнях супер, тільки маленький після 32 дюймів. Матове покриття, як на мене, краще від глянцевого, можна користуватись при освітлені, не видно свого відображення, як на ноуті з глянцем. Трішки дороговато, але воно того варте.

Відправлено через 1 годину 30 хвилин 43 секунди:
Хех, на 360 герцах взагалі не бачу розривів, gsync не має сенсу включати.
KVM
Member

Повідомлення

ASUS ProArt PA278CGV за 15к норм покупка?
Artem_M
Member

Повідомлення

KVM: 28.11.2024 02:17 ASUS ProArt PA278CGV за 15к норм покупка?
Почитайте відгуки на розетках.
Монітор більше для роботи з фото/графікою, тому тут доцільно прислухатись до думки користувачів, які в цьому шарять.
Lekrs
Member

Повідомлення

Трішки доповню по samsung odyssey oled g6. vrr flickering замітний лише на екрані загрузки, та іноді в меню гри, в самому процесі не помітний. Це при підключені по HDMI (по ньому, судячи з реддіту, мерехтіння менш замітне, сам dp не пробував), з gsync працює норм. Все таки включив його, без нього не настільки в гру погружаюсь, хоч на 360 гц. розриви не видно.
З недоліків, мінімальна висота на ніжці. Ах да, і ще гріється, ще один обігрівач на зиму. :)
Reverse_rain
Member

Повідомлення

А хтось мав справу із Lenovo G34w-30 чи Philips Evnia 34M2C3500L. Як вони? Філіпс сподобався дизайном, але що там за начиння і яка якість невідомо, занадто мало відгуків.
Artem_M
Member

Повідомлення

Lekrs: 29.11.2024 10:19 Трішки доповню по samsung odyssey oled g6. vrr flickering замітний лише на екрані загрузки, та іноді в меню гри, в самому процесі не помітний. Це при підключені по HDMI (по ньому, судячи з реддіту, мерехтіння менш замітне, сам dp не пробував), з gsync працює норм. Все таки включив його, без нього не настільки в гру погружаюсь, хоч на 360 гц. розриви не видно.
З недоліків, мінімальна висота на ніжці. Ах да, і ще гріється, ще один обігрівач на зиму. :)

Що у вас за техніка, якщо ви граєте в 360 фпс?
Доречі зараз на Розетці є його брат-близнюк на 240гц за 27 тис.
Lekrs
Member

Повідомлення

Artem_M: 29.11.2024 15:36
Lekrs: 29.11.2024 10:19 Трішки доповню по samsung odyssey oled g6. vrr flickering замітний лише на екрані загрузки, та іноді в меню гри, в самому процесі не помітний. Це при підключені по HDMI (по ньому, судячи з реддіту, мерехтіння менш замітне, сам dp не пробував), з gsync працює норм. Все таки включив його, без нього не настільки в гру погружаюсь, хоч на 360 гц. розриви не видно.

Що у вас за техніка, якщо ви граєте в 360 фпс?
Доречі зараз на Розетці є його брат-близнюк на 240гц за 27 тис.
Я не граю з 360фпс. Але наявність подібної герцовки повністю усуває видимі розриви без будь якої синхронізації, при любій кількості кадрів. На 240 гц моніторі розриви трішки видно, користувався. Стосовно 240 брата близнюка, він тільки появився у продажі, коли купував не було, і є ймовірність що у ньому олед панель 2 покоління, а не 3 як у тому що взяв. В офіційному магазині самсунга, його до речі не має. ;)
Igortigor
Junior

Повідомлення

Хлопці будь-ласка підкажіть мені хто в темі зараз щодо моніторів вибирав цілу купу варіантів, а що дійсно коштує своїх грошей чесно кажучи не знаю. У мене старий View Sonic монік захотів оновитись і голова кругом іде.
Спочатку вибрав Samsung Odyssey G5 (LS27DG500EIXCI)
1. https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-sam ... eixci.html
Але товариш каже навіщо тобі та IPS матриця якщо є VA де контрастість краща в багаторазово і чорний колір насправді чорний. а не cірий.
2. MSI MAG 275CQRF QD E2 (https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-msi ... qd-e2.html)
Ще найшов по дорожче і по цікавіше але IPS
3. На ньому і зупинився саме його розглядаю MSI G274QPX (https://comfy.ua/monitor-igrovoj-msi-g2 ... gLjzvD_BwE)
Асус теж непоганий VG27AQM1A https://comfy.ua/monitor-igrovoj-asus-vg27aqm1a.html
Або TITAN ARMY P2710S IPS QHD 240 Гц 16:9 викликає сумніви

Якщо хтось стикався з моніторами вище, розкажіть ваші враження. Не думав що так буду паритися який мені взяти.
man1242
Member

Повідомлення

Тряска за выгорание сезон открыт :laugh:
D1mon4eg7
Junior

Повідомлення

Всім привіт.

Маю DELL u2415. Нарікань та претензій немає,проте

Через рік планую оновити своє залізо і задумався чи не купити відразу монік в 34 дюйма. Тому буду вдячний за поради,що можна взяти не за всі гроші світу.
ВИкористання монітору - робота(кодінг тощо), ігри( в майбутньому тей же Cyberpunk). Зараз на базі ПК маю GTX 1060 6 GB

З того,що побачив на ринку(не осбливо вникаючи в дрібні деталі):
AOC CU34G2XP/BK 34"
Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi 34"
iiyama GB3467WQSU-B1
Lekrs
Member

Повідомлення

man1242: 02.12.2024 05:52
Тряска за выгорание сезон открыт :laugh:
На рахунок вигорання не переживаю, включив автоматичне приховування панелі завдань, верхньої панельки в браузері, і відключення монітора через 3 хв. бездіяльності. ПК використовую в основному для ігр, так що на років 6 має хватити, а там нові монітори на удосконаленому олед появляться...
В мене монітори рідко більше 3 років працюють, за останні 12 років, змінив 6. Правда цей топчик, відтепер тільки олед. ;)
Podolyanin
Member

Повідомлення

Хотів купити G Pro 27i, але подивився ще трохи відео огляди і побачивши сильні ореоли в іграх (особливо в шутерах навколо прицілу), передумав.
В підсумку взяв стареньку модель Gigabyte M27Q за 8269 і був приємно здивований. Рівномірний білий без рожевих і жовтих плям, засвітів як для ІПС можна сказати, що немає, приємна калібровка з коробки. З недоліків знайшов кілька глючних пікселів (куди ж без них), але за хороший білий, відсутність засвітів і ціну 200 доларів просто забив.
В цілому екземпляр на голову кращий за дорожчий MSI MAG 274QRF-QD E2, який я повернув, там був повний набір( пікселі, рожевий білий, засвіти, жахлива калібровка).
odessitmws
Member

Повідомлення

Podolyanin: 03.12.2024 10:45побачивши сильні ореоли в іграх
то еще не сильные, вот когда тонкая линия на черном экране там да сразу видно...
но в любом случае это лучше чем когда большая часть экрана в черном цвете который буквально слепит тебя яркостью хотя казалось бы черный цвет, было бы не плохо что быбло 2 версии этого моника с свежей ва + ипс, ибо приличный qled + минилед это уже уровень
Melofon
Member

Повідомлення

D1mon4eg7: 02.12.2024 10:12З того,що побачив на ринку(не осбливо вникаючи в дрібні деталі):
AOC CU34G2XP/BK 34"
Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi 34"
iiyama GB3467WQSU-B1
У меня iiyama GB3467WQSU-B5 который отличается совсем немного, подставкой другой формы и если я не ошибаюсь 165Гц против 144Гц у B1 модели, но это не точно да и разница понтовая, но ещё точно помню что у моего 550кд/м2 а у В1 400кд/м2, ещё у моего 4 юсб 3.0 выходов против 2 юсб у В1 , матрицы вроде не отличаются, монитор хороший, полтора года полёт нормальный, но сразу скажу что 1060 не для этого разрешения, если вы будете менять карту хотябы на уровня 3080/Ти, 4070/супер то будет достаточно для всех игр на ультрах и иногда с длсс, более слабые карты уже не тянут ультра и иногда даже высокие. Но советую таки выбирать мониторы с не менее чем 400кд/м2 , всё что меньше то такэ, понятно что вы не всегда будете использовать максимум яркости но уж поверьте лучше всегда иметь запас яркости чтобы подсветка не работала на полную в обычном режиме, бо мне например у прошлого ips не хватало его 250кд/м2, особенно при дневном солнечном свете, сейчас например по вечерам использую 20% яркости максимум, а днём обычно и 50% хватает в основном, и только изредка я использовал 100%. А так 34" и разрешение 3440*1440 это отличное разрешение и хорошая диагональ как для игр (особенно хорошо т.к. в большинстве видно больше поля зрения) так и для фильмов (особенно широкоформатных где не будет рамок по бокам)
Відповісти