Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
WhyNxt
Junior

Повідомлення

Podolyanin: 22.11.2024 17:44 Щось не фартить з купівлею монітора. Замовив на алло G Pro 27i доставкою кур'єром, привезли явно чиєсь повернення, все було розпаковане - коробка, кульочки, без перевірки таке брати дуже ризиковано, відмовився :-/
Когда я брал в МI сторе(по сути алло) то мне сразу сказали что коробку вскрывали (якобы в магазине, посмотреть что товар доехал и не повредился) При том, все кабеля были запакованы. Возможно его и вскрывали, только подобрать зарядку не так просто. Когда в магазине я попросил проверить, его решили ткнуть на стенд и там стоял простой сяомишный монитор, так вот тот блочек не смог включить этот моник. Пришлось рвать упаковку с родным блочком.
в итоге экземпляр оказался более чем удачный. Особенно в сравнении с другими мониками, которые я заказывал в розетеке и потом возвращал(в точке выдачи на глоу не мог проверить)
Podolyanin
Member

Повідомлення

WhyNxt: 23.11.2024 16:47
Podolyanin: 22.11.2024 17:44 Щось не фартить з купівлею монітора. Замовив на алло G Pro 27i доставкою кур'єром, привезли явно чиєсь повернення, все було розпаковане - коробка, кульочки, без перевірки таке брати дуже ризиковано, відмовився :-/
Когда я брал в МI сторе(по сути алло) то мне сразу сказали что коробку вскрывали (якобы в магазине, посмотреть что товар доехал и не повредился) При том, все кабеля были запакованы. Возможно его и вскрывали, только подобрать зарядку не так просто. Когда в магазине я попросил проверить, его решили ткнуть на стенд и там стоял простой сяомишный монитор, так вот тот блочек не смог включить этот моник. Пришлось рвать упаковку с родным блочком.
в итоге экземпляр оказался более чем удачный. Особенно в сравнении с другими мониками, которые я заказывал в розетеке и потом возвращал(в точке выдачи на глоу не мог проверить)
Це добре, що Вам повідомили за коробку, мені ж ніхто нічого казав, а просто відправили монітор з повністю розпакованим комплектом (навіть викрутка була в порваному пакетику :laugh: ) Хто знає може й він нормальний (хоча дуже сумніваюсь), але брати таке без перевірки - ''самогубство'', там може бути що завгодно. На хотлайні є відгук за цей монітор, там в людини ціла сітка пікселів по центру вмерла і він вже більше місяця не може дочекатися повернення коштів, хоча повернув протягом 14 днів.
Lekrs
Member

Повідомлення

Все таки рішився брати олед, покористувався трішки більше буком з олед під час відключень, і іпска вже не влаштовує. Певно самсунг олед g6
Podolyanin
Member

Повідомлення

Хто що може сказати про Gigabyte M27Q X? Зараз в Комфі 13к, ніби норм ціна за 240гц матрицю :think:
Модель старенька, але зараз вже 2 ревізія цього монітору з матрицею BOE 23 року.
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Можливо трохи тупе запитання, але що у 24-25 році краще взяти, ips чи va, для домашнього ПК (фільми, ігри)? Розумію що краще oled, але не та цінова категорія для мене. Та і взагалі, який монітор порадите в 32-34 дюйма. Бо щось голова почала кипіти від вибора монітора, то великий відсоток браку, то биті пікселі, то полоси, то матриця не така, то яскравість замала... Стільки коментарів до монів перечитав, що вже почали руки опускатися і думка що та може ще посидіти на 23 фулхд навідується знов і знов :D
odessitmws
Member

Повідомлення

Reverse_rain
самс нео г7 скинули в цене до 27к 1200 локальных зон быстрая матрица с сочной картинкой и отличным черным...
Один раз чуток потратиться и кайфовать не париться
Свегер
Member

Повідомлення

Lekrs
Lekrs: 24.11.2024 20:01 Все таки рішився брати олед, покористувався трішки більше буком з олед під час відключень, і іпска вже не влаштовує. Певно самсунг олед g6
- один із топчиків сучасних 2к моніторів, має бути норм :up:
Podolyanin
Podolyanin: 25.11.2024 10:24 Хто що може сказати про Gigabyte M27Q X? Зараз в Комфі 13к, ніби норм ціна за 240гц матрицю :think:
Модель старенька, але зараз вже 2 ревізія цього монітору з матрицею BOE 23 року.
- нова матриця, гірша за попередню, гадаю, цей монітор краще не розглядати.
Reverse_rain
Reverse_rain: 25.11.2024 12:41 Можливо трохи тупе запитання, але що у 24-25 році краще взяти, ips чи va, для домашнього ПК (фільми, ігри)? Розумію що краще oled, але не та цінова категорія для мене. Та і взагалі, який монітор порадите в 32-34 дюйма. Бо щось голова почала кипіти від вибора монітора, то великий відсоток браку, то биті пікселі, то полоси, то матриця не така, то яскравість замала... Стільки коментарів до монів перечитав, що вже почали руки опускатися і думка що та може ще посидіти на 23 фулхд навідується знов і знов :D
Запитання у вас, не тупе, а просто - складне, бо більш-менш гідних варіантів в таких діагоналях, майже немає.
Із варіантів, ось такий можете розглянути:
https://ek.ua/ua/XIAOMI-CURVED-GAMING-M ... gLp__D_BwE
Як для VA, досить швидкий від 6мс, але шлейфи також можуть бути...
voyt9
Member

Повідомлення

А ні в кого нема з тутешніх монітора HP OMEN 32q ?
Юрий Сергеевич
Junior

Повідомлення

кстати да,хотелось бы узнать реальные отзывы о мониторах НР. присмптриваю также и HP Omen 27q.по обзорам довольно неплох
Reverse_rain
Member

Повідомлення

voyt9: 25.11.2024 22:30 А ні в кого нема з тутешніх монітора HP OMEN 32q ?
Теж до нього придивлявся. Дуже цікава пропозиція ціна/діаогналь/матриця. Але відгуків малувато, хоча можливо на реддіте... Але все одно, я б його для початку у якомусь шоурумі подивився.
Свегер: 25.11.2024 22:24
Запитання у вас, не тупе, а просто - складне, бо більш-менш гідних варіантів в таких діагоналях, майже немає.
Із варіантів, ось такий можете розглянути:
https://ek.ua/ua/XIAOMI-CURVED-GAMING-M ... gLp__D_BwE
Як для VA, досить швидкий від 6мс, але шлейфи також можуть бути...
Дякую, треба буде придивится до нього. Зараз вже звик до IPS матриці, так можливо вона в мене не ідеальна, але я вже знаю чого можу очікувати від нею, а от VA моніторів не було... хіба що на ТВ, ну і так там шлейфи помітні були. Але в ТВ то таке, а от в моніторі може сильно дратувати.
Юрий Сергеевич
Junior

Повідомлення

крч почекал отзывы на реддит, НР тоже хитрозадые оказались. на обзоры присылали блохерам моники с панелью от LG,а для остального плебса ставили панель от ВОЕ с дикой желтизной.отакой.
voyt9
Member

Повідомлення

Чекаємо на нову технологію Max Oled 😂
https://4pda.to/2024/11/25/435518/novay ... _displeev/
Reverse_rain
Member

Повідомлення

voyt9: 26.11.2024 01:14 Чекаємо на нову технологію Max Oled 😂
https://4pda.to/2024/11/25/435518/novay ... _displeev/
Изготовленные с применением новой технологии OLED-панели станут в 3 раза ярче, в 2,5 раза увеличат своё разрешение, более чем на 30% снизят энергопотребление, а ещё до 5 раз возрастёт их долговечность.
Забули додати, що відповідно і ціна в 5 разів підскочить, порівняно зі звичайними OLED))
Lekrs
Member

Повідомлення

Reverse_rain
Навпаки подешевшають, виробництво дешевше виходить.
ilcattivo
Junior

Повідомлення

Кілька сторінок назад бачив що ви замовили сяомі з міні лед за 15к, як він? Зараз в розетці ще є AOC Mini LED Q27G3XMN з VA матрицею, який облизували за rtings.com. Обираю зараз між ним та сяомі
voyt9
Member

Повідомлення

ilcattivo: 26.11.2024 16:29
Кілька сторінок назад бачив що ви замовили сяомі з міні лед за 15к, як він? Зараз в розетці ще є AOC Mini LED Q27G3XMN з VA матрицею, який облизували за rtings.com. Обираю зараз між ним та сяомі
Не забрав, були чорні пікселі на білому фоні( хоча в тц виглядав непогано.. проте засвіти оцінити або інші проблеми можна більше в темних місцях
Не везе щось мені😂 Asus Xg32wcs повернув (VA не зайшов), lenovo r27q мав темні краї, і тут ксяомі з браком😥 надію втрачаю
l-m
Member

Повідомлення

Lekrs: 26.11.2024 13:19 Reverse_rain
Сумнівно.
Там порівнюють з АМОЛЕД, який не використовується на великих діагоналях через свою вартість.
Також там просто немає як зменшувати вартість, якщо дотриматись всіх обіцянок про 3 рази яскравіше, тощо, адже розхід електролюмінесцентної "фарби" залишається той самий, просто вона не залишається на трафареті як у звичайного АМОЛЕД, а вся йде на підкладку.
Зменшити вартість можна якщо погіршити обіцяні показники шляхом зменшення загальної площі субпікселів відносно загальної площі екрану. Можливо знайдеться якийсь компроміс між показниками та собівартістю, коли буде й дешевше, й краще, але не 3-5 рази як обіцяють зараз. Тоді це дійсно може дійти до моніторів, де зараз "чистий" ОЛЕД з усіма трьома кольорами не використовуються, тільки дешевші та менш енергоефективні версії з одноколірним ОЛЕД-шаром (QD-OLED - синій, WOLED - білий) та світлофільтрами для формування необхідних кольорів.
Lekrs
Member

Повідомлення

l-m: 26.11.2024 20:05
Lekrs: 26.11.2024 13:19 Reverse_rain
Сумнівно.
Там порівнюють з АМОЛЕД, який не використовується на великих діагоналях через свою вартість.
Також там просто немає як зменшувати вартість, якщо дотриматись всіх обіцянок про 3 рази яскравіше, тощо, адже розхід електролюмінесцентної "фарби" залишається той самий, просто вона не залишається на трафареті як у звичайного АМОЛЕД, а вся йде на підкладку.
Зменшити вартість можна якщо погіршити обіцяні показники шляхом зменшення загальної площі субпікселів відносно загальної площі екрану. Можливо знайдеться якийсь компроміс між показниками та собівартістю, коли буде й дешевше, й краще, але не 3-5 рази як обіцяють зараз. Тоді це дійсно може дійти до моніторів, де зараз "чистий" ОЛЕД з усіма трьома кольорами не використовуються, тільки дешевші та менш енергоефективні версії з одноколірним ОЛЕД-шаром (QD-OLED - синій, WOLED - білий) та світлофільтрами для формування необхідних кольорів.
Сперечатись не буду, читав новину на плейграунді, там пишуть, що подешевшають.
ilaixxx
Junior

Повідомлення

Вітаю. Хтось щось може сказати про монітор Lenovo G27qc-30? Ціна 7200 - 7% при розрахунку картою від привата. Тобто 6700грн за 2к монітор + 165гц. Вартує того?
Artem_M
Member

Повідомлення

ilaixxx: 27.11.2024 03:05 Вітаю. Хтось щось може сказати про монітор Lenovo G27qc-30? Ціна 7200 - 7% при розрахунку картою від привата. Тобто 6700грн за 2к монітор + 165гц. Вартує того?
Я гадаю Розетка так посто ціну не скине, почитайте відгуки. Скоріше за все, це монітор який повернули.
А взагалі криві монітори мають засвіти, а VA ще й шлейфи в іграх, і це більше компроміс ніж вдалий вибір.
Відповісти