Огляд S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З поверненням, сталкере!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

FishNumberOne: 28.11.2024 19:53
byaka: 28.11.2024 19:41
Сталкер 2 - гра року! Тому так багато статей.
Ну все, значит долой с портала все новости, кроме сталкера. Нужно в день 5 статей по сталкеру. Займешься?
До кiнця року прохожу сталкер 2,якщо буде вiльне вiконичко може тодi ;)
FishNumberOne
Member

byaka: 28.11.2024 19:56
FishNumberOne: 28.11.2024 19:53
Ну все, значит долой с портала все новости, кроме сталкера. Нужно в день 5 статей по сталкеру. Займешься?
До кiнця року прохожу сталкер 2,буде вiльне вiконичко може тодi ;)
Причем тут конец года, когда статьи нужны сейчас и побольше? Я блин не спорю, игра хороша, может быть даже игра года. Но нафига о ней 14 статей за месяц, фактически по статье раз в 2 дня - мне не понятно.

Я искренне люблю этот портал, в сравнение с помойкой overclockers.ru он просто божественный. Но когда выходят какие то масштабные игровые проекты типа Киберсреньк, Сралкер и иже с ними - читать становится невозможно. Через день новости о них, что все больше напоминает "А ты уже купил? А поиграл? А почему не купил? А почему не поиграл? А когда купишь? Ну купи! Ну поиграй!" и все такое в этом духе. :facepalm:
mult
Member

yupi
Доповнення чи ремейк теж добре :) пізніше допилять, там ще вийдуть моди і буде нормальна гра :)
А ще пізніше може вони зроблять вже повноцінну якісну частину, а може і ні :)
Я грозився не ставити до патчів, не витримав через хайп, поставив, побігав по начальним локам.
Все чудово, грати можна, гра непогана, але все ж треба чекати поліровки і поки відложив проходження :)
Тому поринув у проходження длс елден рінг, яке ще не проходив :)
Правда деякі сусідські тварини жити нам заважають, то сильно не пограєш :)
_Andrik_
Member

FishNumberOne: 28.11.2024 20:02
byaka: 28.11.2024 19:56
До кiнця року прохожу сталкер 2,буде вiльне вiконичко може тодi ;)
Причем тут конец года, когда статьи нужны сейчас и побольше? Я блин не спорю, игра хороша, может быть даже игра года. Но нафига о ней 14 статей за месяц, фактически по статье раз в 2 дня - мне не понятно.

Я искренне люблю этот портал, в сравнение с помойкой overclockers.ru он просто божественный. Но когда выходят какие то масштабные игровые проекты типа Киберсреньк, Сралкер и иже с ними - читать становится невозможно. Через день новости о них, что все больше напоминает "А ты уже купил? А поиграл? А почему не купил? А почему не поиграл? А когда купишь? Ну купи! Ну поиграй!" и все такое в этом духе. :facepalm:
Ну людям якім якась новина чи огляд не цікавий просто ігнорють і не заходять туди. Рекомендую спробувати ,а не бомбити з цього приводу.
Не так багато чогось цікавого, та ще й світовогу масштабу від наших видавців виходить.
Та й бонусом срусня палає від успіху українського продукту.
Tetronga
Member

cadet-ua: 28.11.2024 18:22 Серія S.T.A.L.K.E.R. та серія Cossacks. Які ще цікаві українські ігри ви знаєте?
Xenus, You Are Empty, Cryostasis: Sleep pf Reason, серія ігор про Шерлока Холмса. :think:
FishNumberOne
Member

_Andrik_: 28.11.2024 20:08
FishNumberOne: 28.11.2024 20:02

Ну людям якім якась новина чи огляд не цікавий просто ігнорють і не заходять туди. Рекомендую спробувати ,а не бомбити з цього приводу.
Не так багато чогось цікавого, та ще й світовогу масштабу від наших видавців виходить.
Та й бонусом срусня палає від успіху українського продукту.
Сейчас бы высрать какую то очередную ерунду и сидеть довольным, да? Я честно купил Сралкера 2 в Steam за свои кровные + поиграл, хоть и не фанат подобного сеттинга игр. Игра хорошая, в чем то даже прикольная. Повод ли это писать о ней статьи каждые 2 дня? Хм... :dontknow:
_Andrik_
Member

FishNumberOne
Проходь мимо і не читай, в чому проблема :dontknow:
За скільки фублів купив ?
Последний раз редактировалось _Andrik_ 28.11.2024 20:25, всего редактировалось 2 раза.
Enjthesilence
Member

Саундизайн, ганплей, графіка - добре
Геймплей, економіка, баланс - погано.
taras_cs
Member

FishNumberOne: 28.11.2024 20:02Я блин не спорю, игра хороша, может быть даже игра года. Но нафига о ней 14 статей за месяц, фактически по статье раз в 2 дня - мне не понятно.
Це елементарно - журналісти пишуть про те, що людей цікавить.
Якщо в умовній Польщі команда виграє кубок світу, про неї теж будуть писати 2-3 статті на день - як вони тренуються, як одягаються, що їдять. Це абсолютно нормально.
Не вчіть журналістів, як їм робити свою справу.
Про будь-яку цікаву гру тут виходить по 3-4 новини, іноді навіть більше.
Мені дивно, що когось це досі дивує.
FishNumberOne
Member

_Andrik_: 28.11.2024 20:15 FishNumberOne
Проходить мимо і не читай, в чому проблема :dontknow:
Проблема в самом наполнении портала, дядь.
В среднем в день выходит 6-7 статей.
В жизни не поверю, что реально интересных новостей по теме больше нет.
А тут еще каждые 2 дня минимум одна статья обязательно по Сталкеру.
Да я уже купил, поиграл, понял что игра хорошая, но требует патчей. Когда патч будет - напишите, в идеале с описанием того, что в нем пофиксили.
Но нет, нам уже даже лучшие видеокарты от Куртки прорекламировали специально под Сталкер.
Ну ждем значит еще статьи как автор поиграл в Сталкер сидя на унитазе, потом как поиграл сидя на потолке. Правильно я мыслю, да?
Enjthesilence
Member

FishNumberOne: 28.11.2024 20:21
Проходить мимо і не читай, в чому проблема :dontknow:
Проблема в самом наполнении портала, дядь.
В среднем в день выходит 6-7 статей.
В жизни не поверю, что реально интересных новостей по теме больше нет.
А тут еще каждые 2 дня минимум одна статья обязательно по Сталкеру.
Да я уже купил, поиграл, понял что игра хорошая, но требует патчей. Когда патч будет - напишите, в идеале с описанием того, что в нем пофиксили.
Но нет, нам уже даже лучшие видеокарты от Куртки прорекламировали специально под Сталкер.
Ну ждем значит еще статьи как автор поиграл в Сталкер сидя на унитазе, потом как поиграл сидя на потолке. Правильно я мыслю, да?
дай людям трафік пофармити, все добре, гед сом рест
FishNumberOne
Member

taras_cs: 28.11.2024 20:19
FishNumberOne: 28.11.2024 20:02Я блин не спорю, игра хороша, может быть даже игра года. Но нафига о ней 14 статей за месяц, фактически по статье раз в 2 дня - мне не понятно.
Це елементарно - журналісти пишуть про те, що людей цікавить.
Якщо в умовній Польщі команда виграє кубок світу, про неї теж будуть писати 2-3 статті на день - як вони тренуються, як одягаються, що їдять. Це абсолютно нормально.
Не вчіть журналістів, як їм робити свою справу.
Про будь-яку цікаву гру тут виходить по 3-4 новини, іноді навіть більше.
Мені дивно, що когось це досі дивує.
Таки я не удивляюсь. Ты правильно сказал, брат, 3-4 новости. Ну за учетом того, что проект на самом деле крупный и хороший - ну 7-8 новостей. Количество новостей о Сталкере за ноябрь я выше уже написал - их тут 14. Не 3-4. И даже не 7-8.
Megaclite
Member

Kotya: 28.11.2024 19:12 Почекаю v1.1 і буду грати.
Щоб не зіпсувати кайф :-)
Правильне рішення
Гра дуже сира

Вони випустили її в реліз в стані коли при кожному вході йде компіляція шейдерів :facepalm:
_Andrik_
Member

Megaclite: 28.11.2024 20:26
Kotya: 28.11.2024 19:12 Почекаю v1.1 і буду грати.
Щоб не зіпсувати кайф :-)
Правильне рішення
Гра дуже сира

Вони випустили її в реліз в стані коли при кожному вході йде компіляція шейдерів :facepalm:
Ви забули богоподібний реліз на ПК "Останні з нас" ? . Там шейдери досі компіляції потребують. :facepalm:
FishNumberOne
Member

Проходь мимо і не читай, в чому проблема :dontknow:
За скільки фублів купив ?
Порядка 20к тенге. А с какой целью интересуешься?
der_meister
Member

Megaclite
есть мод, убирающий компиляцию, и есть тоже мод, чтоб быстро прошли вступ ролики.

а когда патч выходит, кто знает?
_Andrik_
Member

FishNumberOne
Настрій занадто руснявий маєш , і ще вчора зареєстрований . Тільки як почали новини про обливання лайном Сталкера за фублі з'являтись. :spy:
Enjthesilence
Member

_Andrik_: 28.11.2024 20:30
Megaclite: 28.11.2024 20:26

Правильне рішення
Гра дуже сира

Ви забули богоподібний реліз на ПК "Останні з нас" ? . Там шейдери досі компіляції потребують. :facepalm:
Цікаво, колись люди навчяться критично мислити без цього "вотабаутизму?" "Ось в "атомфік фарт" грає менше людей, а пам'ятає як в кб77 моби також спавнились за головним героєм і взагалі гру пофіксили, правда через 2 роки, але все ж пофіксили." це звучить як виправдання, треба рівнатись на гарні проекти, релізи і, якщо десь хтось обісрався, треба робити висновки і не намагатися обісратись ідентично
FishNumberOne
Member

_Andrik_: 28.11.2024 20:35 FishNumberOne
Настрій занадто руснявий маєш , і ще вчора зареєстрований . Тільки як почали новини про обливання лайном Сталкера за фублі з'являтись. :spy:
Причем здесь вообще национальность? Клоунство какое то. Я сюда захожу новости почитать и обсудить перспективы развития в области железа и ос.
При этом точно так же голосую своими кровными за интересные проекты.
Но нет, тебе лишь бы детектировать русню и не русню :lol:
_Andrik_
Member

FishNumberOne: 28.11.2024 20:38
_Andrik_: 28.11.2024 20:35 FishNumberOne
Причем здесь вообще национальность? Клоунство какое то. Я сюда захожу новости почитать и обсудить перспективы развития в области железа и ос.
При этом точно так же голосую своими кровными за интересные проекты.
Но нет, тебе лишь бы детектировать русню и не русню :lol:
Ти ще нічого окрім цього огляду на даному сайті не обсудив :laugh:
Ответить