Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.11.2024 21:20Ставити її замість імбової Ханабі в пачку до Ахерон буде максимально тупо.
Ні разу не тупо, якщо в Ахерон оверкап КУ або і взагалі демеджу(а таке дуже навіть можливо). Тоді 100%муву набагато цінніше, краще буде тільки з Робін, але вона може бути зайнята Фейсяо. Крім того, с Фейсяо можна поставити і Броню, і Робін для 0 циклів.
Для розуміння, в мінмаксерів Ханабі>Броня при слабких реліках і Броня>Ханабі при сильних реліках.
Взагалі, якщо чутки про Аглаю підтвердяться і буде можливість реалізувати тікет для неї, то питань нема в принципі. Якщо ні - я би брав ейдолон Броні(бо Сандея ви точно крутити не будете :spy: ). Клара вам не треба, якщо не підете грати турніри.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Ставити Броню до Ахерон я точно не буду, мене повністю влаштовує ця команда, не хочу нічого міняти. Нуль циклів мене не цікавить, для мене пріоритет забрати якомога більше нагород. Сандея я може б і покрутив, як і Авантюрина, але мало круток, а нових дівчат буде багато. Я вже навіть думаю не крутити сігну для Фуги, щоб були крутки на нових дівчат, яких анонсували. Це не кажучи вже про те, що є і старі персонажі, яких я хочу. Та ж Джейд.
Дякую за пораду. Кларою я точно грати не буду, Ви праві. Заберу тоді Е1 для Броні або Аглаю. Бо власне я Аглаю і так планував крутити.
Хоча хочеться і Е6 Хімеко, бо це вайфу. Але Е3 у неї такий собі. Думаю, в порівнянні з Е1 для Броні витрачати тікет на Е3 для Хімеко не варто.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
доречі, зі слів одного ютубера (Volkin) - один з паблішерів релізитиме гру на 2 дні швидше, але не зміг знайти який :/

Відправлено через 11 хвилин 45 секунд:
https://www.reddit.com/r/gachagaming/s/SeliwiHSPC
Другий пост і коментарі до нього. Darkwinter, вони ж - Mica, будуть паблішером, вони є також паблішером для cn версії, обидва паблішерів будуть мати свій клієнт і тд, але тільки Haoplay буде мати клієнт ще й в стімі і реліз справді на 2 дні пізніше - 5 грудня. Кросплею не буде.
Я більше схиляюсь до того щоб грати на сервері Darkwinter, по-перше, це офф суппорт, якщо хао в один момент захочеться лівнути (eos) - то буде обідно, дарквінтер виглядає в цьому плані трохи надійнішим, по-друге, реліз на 2 дні раніше - це все ще реліз на 2 дні раніше :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Якщо вона буде доступна без впн. Не просто ж так різні видавці. Деякі ігри у нас недоступні без впн. Плюс в стім мають бути ціни в гривнях. На випадок того, якщо захочеться закинути пару гривень на підписку.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 26.11.2024 06:10 daesz
Якщо вона буде доступна без впн. Не просто ж так різні видавці. Деякі ігри у нас недоступні без впн. Плюс в стім мають бути ціни в гривнях. На випадок того, якщо захочеться закинути пару гривень на підписку.
Скачати можна будь-який лаунчер, не думаю що воно буде якось лочитись на рівні ІР адресу. Ось :
https://gf2.haoplay.com/en/
https://gf2exilium.sunborngame.com/main
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Навіщо тоді їм окремий видавець для Японії та Європи?
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 26.11.2024 06:22 daesz
Навіщо тоді їм окремий видавець для Японії та Європи?
Міка/санборн/дарквінтер - китайський видавець/дев. Можливо у них є якісь проблеми/несумісності із законодавством (читати - х з чому, але є :) ).
Єдине що точно знаю - у клієнта хао є підтримка всяких європейських мов (французської, німецької, іспанської, голандської, мб ще якісь крім цих), швидше за все тільки текстова.

Скін класно не Vepley виглядає :D
https://x.com/GFL2EXILIUM_EN/status/1859938442588692947
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Сейю шикарні там. Іноуе Маріна, Охара Саяка, Лінн, Ендо Ая, Одзора Наомі, Харада Хітомі. Це ж мої улюблені сейю.
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Порядок банерів з cn серва, точно хочу suomi i centaureissi, чуть менше але хочу dolla з nikke macchiato i lenna :shuffle:
daesz
Member

Повідомлення

Релізний баннер - Суомі буде на релізі, тобто глобал не буде мати ту ж саму історію банерів, що й Китай :о
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Зважаючи на проблеми з електроенергією, я мабуть поки що не буду грати в GF2. Тут хоч би в іграх від міхойо дейліки та сюжет проходити. Я й так в Зенлессі багато сюжету досі не пройшов, бо зосередився на Геншині та ХСР.
daesz
Member

Повідомлення

Андестендабл, у нас 7 годин без світла сьогодні, 7 завтра також. Але я нічого крім swgoh не граю, тому в мене часу наче стане на неї :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou
Стандарт можна буде забрати до кінця версії 3.2. Можна чекати на вірогідну стандарт Аглаю.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Там нижче є перелік персонажів, яких можна забрати. Аглаї там зараз немає, ну і це не дивно, адже її ще немає в грі. Але я дуже сумніваюся, що вони додадуть її туди після того, як купа людей вже витратить тікет, бо це буде скандал, а він міхойо не потрібен.

Вчора в Зенлесі зі стандарту витягнув чергову копію Солдата 11, вона в мене вже М2. А Ріни до сих пір немає. В Геншині спочатку Джинн падала на програних 50/50, зараз постійно падає Ділюк, в ХСР Гепард, в Зенлессі Солдат 11. У всіх іграх міхойо тупо падає один і той самий стандартний персонаж. Це вже схоже на якесь прокляття чи типу того.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.12.2024 10:52Там нижче є перелік персонажів, яких можна забрати. Аглаї там зараз немає, ну і це не дивно, адже її ще немає в грі. Але я дуже сумніваюся, що вони додадуть її туди після того, як купа людей вже витратить тікет, бо це буде скандал, а він міхойо не потрібен.
Вони в офф. новині впхнули двох Гепардів. Якось дивно це виглядає.
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Предаунлоуд доступний :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Композитори у міхойо дуже круті. Яку їх гру не візьми, музика просто на іншому рівні. І головне, що вона різноманітна навіть в межах однієї гри.
спойлер
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.12.2024 15:54 Композитори у міхойо дуже круті. Яку їх гру не візьми, музика просто на іншому рівні. І головне, що вона різноманітна навіть в межах однієї гри.
спойлер
Як просрали головного треки ніякі стали. Вони вже пониючи з ХСР починали кидати треки в самоповтори що було крінж, а в ЗЗЗ зробили бімбу головний трек тупо зациклений... За гашню мовчу 5.0 ніякий взагалі, десь музика взагалі не підходить :lol:
Причину я розумію, там хтось тестує максимальне зниження витрат на розробку :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Не погоджуюсь я з вами. Але і нав’язувати свої смаки не буду, бо вони у всіх різні. Мені музика заходить.
На мій смак, в Натлані з музикою все нормально, може вона і справді день не підходить, але до самої музики претензій немає, як і до її різноманіття. Офіційний саундтрек Натлана більше трьох годин музики. Є багато ААА ігор де такого для всієї гри немає, а тут тільки для одного регіону в грі.
Щодо ХСР то мені музика дуже заходить. Трейлер Амфореуса затер до дірок. Як власне і більшість трейлерів в ХСР. Хоча в випадку з Амфореусом не тільки музика вплинула, а ще й Ая Ендо. В самій грі також є теми, які дуже чіпляють.
В Зенлессі основна тема зациклена, але це не значить, що там немає класної музики. Зайдіть до барда або в кімнату і послухайте. Зенлесс ще й візуально дуже стильний, не кажучи вже про те, що це просто насолода для техногіків-олдфагів, які застали всі ці відеокасети та вінілові пластинки.
Відповісти