Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

30 роллов в банер, 3й мульти лікаон+янагі.
Ну хоч колись гача не тягне до гаранту.
Правда ніякого толку в станах в поточному стані гри не бачу
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 13.11.2024 19:5430 роллов в банер, 3й мульти лікаон+янагі.
У мене тільки декілька 30, все решта 80. Тому є думка, що я в цій грі буду просто збирати М0 дівчат без сігн. Навіть з підпискою я ледь наскрібаю на персонажів і то не всіх, про копії персонажів та сігни мови не йде. І ця гра дуже жадібна на ресурси. Тих персонажів, які є, доводиться довго прокачувати.
спойлер
Зображення
А найбільше мене злить, що у мене досі немає Ріни. Доведеться забирати її за 300 круток.
JKrl
Member

Повідомлення

Так, я дуже хотів би е1с1 ріну теж. Будем дивитись
daesz
Member

Повідомлення

Пограв 3 дні еш екоус і геймплей реально класний (чимось нагадує мені аркнайтс, особливо важкі стейджі які граю тупо на х1 :D ), але відсутній англомовний дубляж - тож весь сторі доводиться скіпати (а тексту там гори). Ще хочеться похвалити артстайл мальовку під час анімації ультів у 4-5ти зіркових персонажів - виглядає жахливо, так наче апскейлили з 160р у 8к, у 6ти зіркових вони гарні на якісні
спойлер
Також відмічу що деякі ембіент треки доволі приємні, але не всі. Гача дуже щедра - дають фрі 5*, фрі 6* за 30 пулів та фрі 6* за 300 пулів, 1.2% шанс на 6* та 6.2% після 60 пулів, 88 гарант.
Лімітовані персонажі через 2 місяці додають в загальний пул, а гача зі зброєю конусами має окремі квитки. На старті дають просто гору круток :
спойлер
Зображення
Прогресія правда не зовсім зрозуміла (треба буде глянути ютуб).
daesz
Member

Повідомлення

Хто-небудь пробував sword of convallaria?
daesz
Member

Повідомлення

https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
Пре-реєстрація, слухи були правдиві - реліз 3 грудня :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 19.11.2024 15:17 https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
Там написано на сайті єпл :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 19.11.2024 17:33
daesz: 19.11.2024 15:17 https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
Там написано на сайті єпл :laugh:
Де? :D Погано зрозумів, я сьогодні зайшов в офф дискорд, а там вже додали канал з новинали для глобала, а серед новин лінк на пост із твіттера :)
https://x.com/GFL2EXILIUM_EN/status/1858842837791420601

Відправлено через 1 годину 29 хвилин 56 секунд:
pog
https://store.steampowered.com/app/3308 ... 2_EXILIUM/
у гфл2 навіть сторінка в стімі є :)
daesz
Member

Повідомлення

Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було :shuffle: ) :
спойлер
Олсо багато інфи по самому міхойо та ігорях які були до релізу хонкая 3 :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2024 06:47Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було :shuffle: ) :

спойлер

Люблю такі відоси(ні), чувак "я ніколи не грав і не знаю, але я думаю, що воно так і так". Інфа ж настільки поверхнева, настільки це можливо(суджу з того, що знаю сам). І на додачу часто хибна. Хоч би офф ролики хойо чел глянув...
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.11.2024 10:07
daesz: 22.11.2024 06:47Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було :shuffle: ) :

спойлер

Люблю такі відоси(ні), чувак "я ніколи не грав і не знаю, але я думаю, що воно так і так". Інфа ж настільки поверхнева, настільки це можливо(суджу з того, що знаю сам). І на додачу часто хибна. Хоч би офф ролики хойо чел глянув...
Я ще ціле відео не встиг глянути, тільки інтро - там де про історію створення міхойо та ігри які були до хонкая третього :)

Відправлено через 4 години 57 хвилин 17 секунд:
Додився огляд і не дуже розумію наїзд - огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний. Про стар рейл було припущення яке ніяк не стосувалось огляду хонкая 3, тим більше що припущення було вірне - бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти" :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2024 19:38огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний.
Там дуже багато поверхневого. Наче тобі сюжет гашні переказує той, хто скіпав репліки. А почитати вікі, чуваку духу не вистачило(ну тут зрозуміло, там "війна і мир" відпочиває).
daesz: 22.11.2024 19:38бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти" :)
В Морі Кванту немає "живих" реальностей, вони всі "на дереві". Це перше. Еони і Шляхи прямо пов'язані безпосередньо з Деревом, а срібні рельси в нас якраз по "дереву" фактично. Це по друге. Ну і третє, в ХСР цю всю концепцію явно послали трохи "гульнути" заради більш класичного сай-фаю. Вельта через мангу Хойо сюди притягнули, а потім поклали на все болтяру. Хонкайщиків годують прямими копіпіумом - Вельт, лор Ахерон, зараз тупо пачку флеймчейзерів заанонсили(там явно має бути ФуХуа і вже знаю на кого збирати :gigi: ).
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.11.2024 23:45
daesz: 22.11.2024 19:38огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний.
Там дуже багато поверхневого. Наче тобі сюжет гашні переказує той, хто скіпав репліки. А почитати вікі, чуваку духу не вистачило(ну тут зрозуміло, там "війна і мир" відпочиває).
daesz: 22.11.2024 19:38бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти" :)
В Морі Кванту немає "живих" реальностей, вони всі "на дереві". Це перше. Еони і Шляхи прямо пов'язані безпосередньо з Деревом, а срібні рельси в нас якраз по "дереву" фактично. Це по друге. Ну і третє, в ХСР цю всю концепцію явно послали трохи "гульнути" заради більш класичного сай-фаю. Вельта через мангу Хойо сюди притягнули, а потім поклали на все болтяру. Хонкайщиків годують прямими копіпіумом - Вельт, лор Ахерон, зараз тупо пачку флеймчейзерів заанонсили(там явно має бути ФуХуа і вже знаю на кого збирати :gigi: ).
З однієї сторони й так, з іншої сторони - не думаю що він грав для огляду в неї більше декількох тижнів/місяців (хоча той же фейт/гранд ордер з його слів він грав 2.5 роки :dontknow: його основна гра - нікке, так я його і знайшов, коли ще грав у нікке і підбирав команду під місцеві "рейди"). Як мінімум всю сюжетну лінію він пройшов, бо до частини 2 добрався, та й контент з манги та ютубниї відео міхойо він приводив :) Мені було прикортіло попробувати сворд оф конваларія саме через його відео-огляд (до цього про гру навіть не чув)
спойлер
Rонцепт того що відбувається в історії цьої гри звучить цікаво (фактично стар ворс ребелс на максималках)
спойлер
Я ХСР квітнув ще перед 2.0 - так що незнаю що там відбувається :D
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 23.11.2024 00:00Я ХСР квітнув ще перед 2.0 - так що незнаю що там відбувається :D
Якщо справді не спойлернули собі Пенаконію - зацініть обов'язково. І філлери зараз прикольні, один тріп з Раппою чого вартий :super: - мемас на мемасі.
І там в Сянчжоу таке заварюється... не буду спойлерити :gigi: .
daesz
Member

Повідомлення

Я уявлення немаю як вони ділили країни між паблішерами, але так дико бачити 85% країн Європи під одним, і буквально 10 країн під іншим :gigi:
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Якщо для України один паблішер з Японією і Південною Кореєю, то мені це підходить. Можна надіятися, що не буде цензури.
Цікаво, що китайці про Україну не забули. На відміну від деяких корейських та японських розробників, які так публікують свої ігри, що вони в Україні взагалі недоступні. Типу Blue Protocol і ще деякі ммо від корейців (ліниво гуглити, а по пам’яті не згадаю). Бо виходить ситуація, що в Європі їх публікує амазон, а в росії та країнах снг їх публікує мейлру чи якийсь вкплей. А ми з снг вийшли, але для західних компаній типу амазона ми в снг. Ось і виходить, що в Україні ці ігри не доступні.

Лол загуглив Blue Protocol, а її скасували.
Відправлено через 25 хвилин 30 секунд:
А щодо такого розподілу країн Європи між видавцями, то можливо це пов’язано з якимось внутрішнім законодавство щодо гача-ігор. Чув, що наче в деяких країнах Європи лутбокси заборонені.
Як я розумію, HAOPLAY і Darkwinter це видавці, а Sunborn це розробник гри. В будь-якому разі надіюся, що гра буде успішною. Бо читав на реддіті і на ютубі є відео, що в Китаї у неї справи не дуже добре. Вони там зробили натяк на NTR (netorare), а китайцям це не дуже подобається.
daesz
Member

Повідомлення

Mica = sunbord = розробник. Darkwinter - видавник першої гфл. Haoplay - вже на гфл2 "під'їхав" :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

В ХСР будуть давати стандартного легендарного персонажа на вибір, кого порекомендуєте взяти? У мене немає Клари, планую взяти її для колекції. Хімеко Е2, Броня Е0. Бронею взагалі не грав, хоча сильно її хотів для Зєле. Але коли я забрав її за 300 круток, то у мене вже були інші команди, Броню просто не було куди поставити. А потім взагалі вийшла Спаркл.
Відчуваю, що така ж ситуація буде з Ріною в Зенлессі. Заберу її просто для колекції, але мабуть вона до того часу також втратить актуальність для проходження контенту.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.11.2024 19:45Бронею взагалі не грав, хоча сильно її хотів для Зєле. Але коли я забрав її за 300 круток, то у мене вже були інші команди, Броню просто не було куди поставити. А потім взагалі вийшла Спаркл.
Ханабі не замінює Броню, вони грають в різних командах. Навіть Сандей не скрізь її замінить(хоча в цілому сильніше і більш тягне на її паверкріп).
Взагалі ходять чутки, що в стандарт додадуть Аглаю і якщо тікет можна буде засейвити, то я би почекав її.
У Броні сильні ейдолони, в тому сенсі, що кожен відкриває їй нові пачки, а не просто навалює стати. Їх не даремно рекомендують за 300.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Так, у неї круті ейдолони. Є люди, які майже чи не на старті отримали її Е2. У мене ж Гепард Е2 разом з сігною замість Броні, мусив її забирати вже просто для колекції за 300 круток.
Ну от реально немає до кого її зараз поставити. У мене Руан Мей та Робін не завжди в команді, що там про Броню говорити. Ставити її замість Робін в пачку до Фейсяо? Чи замість Руан Мей до Хотару? Ні Блейда, ні Бутхіла, ні Цзінлю у мене немає і мабуть не буде. Ставити її замість імбової Ханабі в пачку до Ахерон буде максимально тупо.
Кларою я також грати не буду, але її у мене немає, тому планував взяти просто для колекції. Е3 для Хімеко не дуже. Якщо можна буде взяти Аглаю, тоді я також заберу її.
Відповісти