Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
JKrl
Member
30 роллов в банер, 3й мульти лікаон+янагі.
Ну хоч колись гача не тягне до гаранту.
Правда ніякого толку в станах в поточному стані гри не бачу
Ну хоч колись гача не тягне до гаранту.
Правда ніякого толку в станах в поточному стані гри не бачу
-
Kirakishou
Member
У мене тільки декілька 30, все решта 80. Тому є думка, що я в цій грі буду просто збирати М0 дівчат без сігн. Навіть з підпискою я ледь наскрібаю на персонажів і то не всіх, про копії персонажів та сігни мови не йде. І ця гра дуже жадібна на ресурси. Тих персонажів, які є, доводиться довго прокачувати.JKrl: ↑ 13.11.2024 19:5430 роллов в банер, 3й мульти лікаон+янагі.
- спойлер
-
JKrl
Member
Так, я дуже хотів би е1с1 ріну теж. Будем дивитись
-
daesz
Member
Пограв 3 дні еш екоус і геймплей реально класний (чимось нагадує мені аркнайтс, особливо важкі стейджі які граю тупо на х1 ), але відсутній англомовний дубляж - тож весь сторі доводиться скіпати (а тексту там гори). Ще хочеться похвалити артстайл мальовку під час анімації ультів у 4-5ти зіркових персонажів - виглядає жахливо, так наче апскейлили з 160р у 8к, у 6ти зіркових вони гарні на якісні
Лімітовані персонажі через 2 місяці додають в загальний пул, а гача зі зброєю конусами має окремі квитки. На старті дають просто гору круток :
- спойлер
Лімітовані персонажі через 2 місяці додають в загальний пул, а гача зі зброєю конусами має окремі квитки. На старті дають просто гору круток :
- спойлер
-
daesz
Member
Хто-небудь пробував sword of convallaria?
-
daesz
Member
https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
Пре-реєстрація, слухи були правдиві - реліз 3 грудня
-
Donate
Member
Там написано на сайті єплdaesz: ↑ 19.11.2024 15:17 https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
-
daesz
Member
Де? Погано зрозумів, я сьогодні зайшов в офф дискорд, а там вже додали канал з новинали для глобала, а серед новин лінк на пост із твіттераDonate: ↑ 19.11.2024 17:33Там написано на сайті єплdaesz: ↑ 19.11.2024 15:17 https://gf2exilium.sunborngame.com/main/register
https://x.com/GFL2EXILIUM_EN/status/1858842837791420601
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 56 секунд:
pog
https://store.steampowered.com/app/3308 ... 2_EXILIUM/
у гфл2 навіть сторінка в стімі є
-
daesz
Member
Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було ) :
- спойлер
-
lewerlin
Member
Люблю такі відоси(ні), чувак "я ніколи не грав і не знаю, але я думаю, що воно так і так". Інфа ж настільки поверхнева, настільки це можливо(суджу з того, що знаю сам). І на додачу часто хибна. Хоч би офф ролики хойо чел глянув...daesz: ↑ 22.11.2024 06:47Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було ) :
спойлер
Олсо багато інфи по самому міхойо та ігорях які були до релізу хонкая 3
-
daesz
Member
Я ще ціле відео не встиг глянути, тільки інтро - там де про історію створення міхойо та ігри які були до хонкая третьогоlewerlin: ↑ 22.11.2024 10:07Люблю такі відоси(ні), чувак "я ніколи не грав і не знаю, але я думаю, що воно так і так". Інфа ж настільки поверхнева, настільки це можливо(суджу з того, що знаю сам). І на додачу часто хибна. Хоч би офф ролики хойо чел глянув...daesz: ↑ 22.11.2024 06:47Сам в ХСР не граю, але тут наче всі інші все ще грають, тож мб буде цікаво (мені по крайній мірі було ) :
спойлер
Олсо багато інфи по самому міхойо та ігорях які були до релізу хонкая 3
Відправлено через 4 години 57 хвилин 17 секунд:
Додився огляд і не дуже розумію наїзд - огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний. Про стар рейл було припущення яке ніяк не стосувалось огляду хонкая 3, тим більше що припущення було вірне - бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти"
-
lewerlin
Member
Там дуже багато поверхневого. Наче тобі сюжет гашні переказує той, хто скіпав репліки. А почитати вікі, чуваку духу не вистачило(ну тут зрозуміло, там "війна і мир" відпочиває).daesz: ↑ 22.11.2024 19:38огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний.
В Морі Кванту немає "живих" реальностей, вони всі "на дереві". Це перше. Еони і Шляхи прямо пов'язані безпосередньо з Деревом, а срібні рельси в нас якраз по "дереву" фактично. Це по друге. Ну і третє, в ХСР цю всю концепцію явно послали трохи "гульнути" заради більш класичного сай-фаю. Вельта через мангу Хойо сюди притягнули, а потім поклали на все болтяру. Хонкайщиків годують прямими копіпіумом - Вельт, лор Ахерон, зараз тупо пачку флеймчейзерів заанонсили(там явно має бути ФуХуа і вже знаю на кого збирати ).daesz: ↑ 22.11.2024 19:38бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти"
-
daesz
Member
З однієї сторони й так, з іншої сторони - не думаю що він грав для огляду в неї більше декількох тижнів/місяців (хоча той же фейт/гранд ордер з його слів він грав 2.5 роки його основна гра - нікке, так я його і знайшов, коли ще грав у нікке і підбирав команду під місцеві "рейди"). Як мінімум всю сюжетну лінію він пройшов, бо до частини 2 добрався, та й контент з манги та ютубниї відео міхойо він приводив Мені було прикортіло попробувати сворд оф конваларія саме через його відео-огляд (до цього про гру навіть не чув)lewerlin: ↑ 22.11.2024 23:45Там дуже багато поверхневого. Наче тобі сюжет гашні переказує той, хто скіпав репліки. А почитати вікі, чуваку духу не вистачило(ну тут зрозуміло, там "війна і мир" відпочиває).daesz: ↑ 22.11.2024 19:38огляд на хонкай 3, а не стар рейл. І огляд добротний.В Морі Кванту немає "живих" реальностей, вони всі "на дереві". Це перше. Еони і Шляхи прямо пов'язані безпосередньо з Деревом, а срібні рельси в нас якраз по "дереву" фактично. Це по друге. Ну і третє, в ХСР цю всю концепцію явно послали трохи "гульнути" заради більш класичного сай-фаю. Вельта через мангу Хойо сюди притягнули, а потім поклали на все болтяру. Хонкайщиків годують прямими копіпіумом - Вельт, лор Ахерон, зараз тупо пачку флеймчейзерів заанонсили(там явно має бути ФуХуа і вже знаю на кого збирати ).daesz: ↑ 22.11.2024 19:38бо стар рейл це одна із альтернативних реальностей до хонкая 3 в "морі кванти"
- спойлер
- спойлер
-
lewerlin
Member
Якщо справді не спойлернули собі Пенаконію - зацініть обов'язково. І філлери зараз прикольні, один тріп з Раппою чого вартий - мемас на мемасі.daesz: ↑ 23.11.2024 00:00Я ХСР квітнув ще перед 2.0 - так що незнаю що там відбувається
І там в Сянчжоу таке заварюється... не буду спойлерити .
-
daesz
Member
Я уявлення немаю як вони ділили країни між паблішерами, але так дико бачити 85% країн Європи під одним, і буквально 10 країн під іншим
- спойлер
-
Kirakishou
Member
daesz
Якщо для України один паблішер з Японією і Південною Кореєю, то мені це підходить. Можна надіятися, що не буде цензури.
Цікаво, що китайці про Україну не забули. На відміну від деяких корейських та японських розробників, які так публікують свої ігри, що вони в Україні взагалі недоступні. Типу Blue Protocol і ще деякі ммо від корейців (ліниво гуглити, а по пам’яті не згадаю). Бо виходить ситуація, що в Європі їх публікує амазон, а в росії та країнах снг їх публікує мейлру чи якийсь вкплей. А ми з снг вийшли, але для західних компаній типу амазона ми в снг. Ось і виходить, що в Україні ці ігри не доступні.
Лол загуглив Blue Protocol, а її скасували.
А щодо такого розподілу країн Європи між видавцями, то можливо це пов’язано з якимось внутрішнім законодавство щодо гача-ігор. Чув, що наче в деяких країнах Європи лутбокси заборонені.
Як я розумію, HAOPLAY і Darkwinter це видавці, а Sunborn це розробник гри. В будь-якому разі надіюся, що гра буде успішною. Бо читав на реддіті і на ютубі є відео, що в Китаї у неї справи не дуже добре. Вони там зробили натяк на NTR (netorare), а китайцям це не дуже подобається.
Якщо для України один паблішер з Японією і Південною Кореєю, то мені це підходить. Можна надіятися, що не буде цензури.
Цікаво, що китайці про Україну не забули. На відміну від деяких корейських та японських розробників, які так публікують свої ігри, що вони в Україні взагалі недоступні. Типу Blue Protocol і ще деякі ммо від корейців (ліниво гуглити, а по пам’яті не згадаю). Бо виходить ситуація, що в Європі їх публікує амазон, а в росії та країнах снг їх публікує мейлру чи якийсь вкплей. А ми з снг вийшли, але для західних компаній типу амазона ми в снг. Ось і виходить, що в Україні ці ігри не доступні.
Лол загуглив Blue Protocol, а її скасували.
Відправлено через 25 хвилин 30 секунд:
А щодо такого розподілу країн Європи між видавцями, то можливо це пов’язано з якимось внутрішнім законодавство щодо гача-ігор. Чув, що наче в деяких країнах Європи лутбокси заборонені.
Як я розумію, HAOPLAY і Darkwinter це видавці, а Sunborn це розробник гри. В будь-якому разі надіюся, що гра буде успішною. Бо читав на реддіті і на ютубі є відео, що в Китаї у неї справи не дуже добре. Вони там зробили натяк на NTR (netorare), а китайцям це не дуже подобається.
-
daesz
Member
Mica = sunbord = розробник. Darkwinter - видавник першої гфл. Haoplay - вже на гфл2 "під'їхав"
-
Kirakishou
Member
В ХСР будуть давати стандартного легендарного персонажа на вибір, кого порекомендуєте взяти? У мене немає Клари, планую взяти її для колекції. Хімеко Е2, Броня Е0. Бронею взагалі не грав, хоча сильно її хотів для Зєле. Але коли я забрав її за 300 круток, то у мене вже були інші команди, Броню просто не було куди поставити. А потім взагалі вийшла Спаркл.
Відчуваю, що така ж ситуація буде з Ріною в Зенлессі. Заберу її просто для колекції, але мабуть вона до того часу також втратить актуальність для проходження контенту.
Відчуваю, що така ж ситуація буде з Ріною в Зенлессі. Заберу її просто для колекції, але мабуть вона до того часу також втратить актуальність для проходження контенту.
-
lewerlin
Member
Ханабі не замінює Броню, вони грають в різних командах. Навіть Сандей не скрізь її замінить(хоча в цілому сильніше і більш тягне на її паверкріп).Kirakishou: ↑ 25.11.2024 19:45Бронею взагалі не грав, хоча сильно її хотів для Зєле. Але коли я забрав її за 300 круток, то у мене вже були інші команди, Броню просто не було куди поставити. А потім взагалі вийшла Спаркл.
Взагалі ходять чутки, що в стандарт додадуть Аглаю і якщо тікет можна буде засейвити, то я би почекав її.
У Броні сильні ейдолони, в тому сенсі, що кожен відкриває їй нові пачки, а не просто навалює стати. Їх не даремно рекомендують за 300.Kirakishou: ↑ 25.11.2024 19:45Броня Е0
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Так, у неї круті ейдолони. Є люди, які майже чи не на старті отримали її Е2. У мене ж Гепард Е2 разом з сігною замість Броні, мусив її забирати вже просто для колекції за 300 круток.
Ну от реально немає до кого її зараз поставити. У мене Руан Мей та Робін не завжди в команді, що там про Броню говорити. Ставити її замість Робін в пачку до Фейсяо? Чи замість Руан Мей до Хотару? Ні Блейда, ні Бутхіла, ні Цзінлю у мене немає і мабуть не буде. Ставити її замість імбової Ханабі в пачку до Ахерон буде максимально тупо.
Кларою я також грати не буду, але її у мене немає, тому планував взяти просто для колекції. Е3 для Хімеко не дуже. Якщо можна буде взяти Аглаю, тоді я також заберу її.
Так, у неї круті ейдолони. Є люди, які майже чи не на старті отримали її Е2. У мене ж Гепард Е2 разом з сігною замість Броні, мусив її забирати вже просто для колекції за 300 круток.
Ну от реально немає до кого її зараз поставити. У мене Руан Мей та Робін не завжди в команді, що там про Броню говорити. Ставити її замість Робін в пачку до Фейсяо? Чи замість Руан Мей до Хотару? Ні Блейда, ні Бутхіла, ні Цзінлю у мене немає і мабуть не буде. Ставити її замість імбової Ханабі в пачку до Ахерон буде максимально тупо.
Кларою я також грати не буду, але її у мене немає, тому планував взяти просто для колекції. Е3 для Хімеко не дуже. Якщо можна буде взяти Аглаю, тоді я також заберу її.