Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Path of Exile 2
-
Drozd
Member
Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги Path of Exile 2
Хто чека?
Хто чека?
-
maxud_b
Member
Я чекаю, бо перша частина як на мене, стає все гіршою - дуже багато активностей, як в ВоТ чи інших іграх-сервісах. Можливо, тому що, застав ще сиру гру з власним лаунчером до гарени, без лабіринтів і т.д. Сильних очікувань немає, тому побачимо що вийде.Drozd: ↑ 25.11.2024 10:30 Хто чека?
-
Wahoo
Member
Я думаю, 50% тех, кто будет врываться в игру, полируют свои фермы и готовятся настраивать ботов. Ибо выход второй части изрядно просадил прибыли РМТ-шников в первой части.
-
Lekrs
Member
Якщо не зроблять скидання скілів як в діабло, грати не буду. Люблю поекспериментувати з білдом. Грати по чужих, чи сидіти годинами в калькуляторі, не моє.
-
rizakrko
Member
Lekrs
В останньому сезоні спростили зміну дерева навичок - тепер це робиться за золото, якого для цієї цілі більше ніж досить.
А ось від калькулятора (PoB) нікуди не втекти, принаймі перших кілька тисяч годин у грі. Доки не розберетеся з основами, так би мовити.
PoE це ледь не єдина гра, де я б рекомендував почати грати з гайдом. Вона настільки складна для нових гравців, що це тільки зіпсує враження. Це недолік гри, і можна сподіватися на те, що в другій частині з цим буде краще (навряд).
В останньому сезоні спростили зміну дерева навичок - тепер це робиться за золото, якого для цієї цілі більше ніж досить.
А ось від калькулятора (PoB) нікуди не втекти, принаймі перших кілька тисяч годин у грі. Доки не розберетеся з основами, так би мовити.
PoE це ледь не єдина гра, де я б рекомендував почати грати з гайдом. Вона настільки складна для нових гравців, що це тільки зіпсує враження. Це недолік гри, і можна сподіватися на те, що в другій частині з цим буде краще (навряд).
-
daesz
Member
100гб ПереДаб
-
Graveworm
Member
В мене поки очікування скептичні
Якось воно виглядає, не те, щоб менш динамічно, але потреба в юзанні купи скілів паралельно...
Якось воно виглядає, не те, щоб менш динамічно, але потреба в юзанні купи скілів паралельно...
-
Lekrs
Member
rizakrko
І який інтерес грати по чужих гайдах? Експериментувати, саме цікаве для мене в подібних іграх. А те в топі я, чи ні, взагалі не важливо.
І який інтерес грати по чужих гайдах? Експериментувати, саме цікаве для мене в подібних іграх. А те в топі я, чи ні, взагалі не важливо.
-
Igoretc
Member
Пробував починати шпіляти в цю ігруліну декілька разів. На початках все ніби подобалось і виглядало як моє... але(!) як тільки починаєш усвідомлювати який там поріг входження для новачка, все - ахрана-атмєна.
Може в грудні спробую ще раз
Може в грудні спробую ще раз
-
Graveworm
Member
Igoretc
А шо в грудні
Нова ліга січень~лютий
В пое2 вхід платний
А шо в грудні
Нова ліга січень~лютий
В пое2 вхід платний
-
Stamb
Member
Lekrs
я теж так колись думав, тільки не в цій грі
швидше за все навіть основний сюжет не вдасться пройти якщо без підказок грати
я теж так колись думав, тільки не в цій грі
швидше за все навіть основний сюжет не вдасться пройти якщо без підказок грати
-
daesz
Member
-
Graveworm
Member
daesz
З того, що в грудні запускається ранній доступ тільки
І ключик від 30$
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3587981
Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
Ну точніше, сам то ключ умовно безкоштовний, але входить в склад саппортер-пака
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Чи на фермі грядки саджати, чи тавер-дефенс, чи рогалік
Воно взагалі не обов'язкове
І ключик від 30$
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Та навпаки - кожен знайде щось для себеmaxud_b: ↑ 25.11.2024 10:39дуже багато активностей,
-
daesz
Member
Ранній доступ уже зараз йде і він коштує скількись там $, в грудні реліз і вона буде безплатнаGraveworm: ↑ 25.11.2024 17:01 daesz
І ключик від 30$
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:Та навпаки - кожен знайде щось для себеmaxud_b: ↑ 25.11.2024 10:39дуже багато активностей,
-
Graveworm
Member
daesz
Лолшто
Лолшто
Path of Exile 2 will launch in Early Access at 11am December 6th PST which is Dec 06, 2024 9:00 PM (GMT+2) in your local time
Purchasing one of new Early Access Supporter Packs with a key grants you access.
if you've purchased a top-tier supporter pack in the past or have spent $480 USD or more in lifetime purchases in Path of Exile on a single platform, you'll automatically have access to Path of Exile 2.
-
daesz
Member
Вчора одним оком глянув стрім квіна (кинуло в рекомендованих, я його не дуже люблю дивитись), який її грав, що то тоді було?Graveworm: ↑ 25.11.2024 17:08 daesz
ЛолштоPath of Exile 2 will launch in Early Access at 11am December 6th PST which is Dec 06, 2024 9:00 PM (GMT+2) in your local time
Purchasing one of new Early Access Supporter Packs with a key grants you access.
if you've purchased a top-tier supporter pack in the past or have spent $480 USD or more in lifetime purchases in Path of Exile on a single platform, you'll automatically have access to Path of Exile 2.
Окей, тут був не правий, пішов на твітч, глянув запис вчорашнього стріма довше ніж 2-3 хв і виявидлсь що він дивився записаний девами футаж гри.
Тим не менше - гра на релізі буде безплатною, якщо нова ліга в рое1 починанається в січні, то й реліз буде в січні, бо ліги будуть йти в обидвох іграх паралельно, наскільки я читав раніше.
Востаннє редагувалось 25.11.2024 17:36 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Grava
Member
Від 600грн у стім.Graveworm: ↑ 25.11.2024 17:01ключик від 30$
-
Igoretc
Member
-
ZerotuL
Junior
Гра на релізі буде умовно безкоштовною, але 6го числа не реліз, а ранній доступ на який треба ключик. Ключик купується в магазині від 30 доларів, або ви його отримуєте у випадку якщо витратили на гру за весь час 480+ доларів. Зайдіть на реддіт і подивіться скільки там тредів про віддачу ключа, бо вестерни тратять шалені гроші і отримують на руки по декілька ключів за кожні 480 доларів які вони потратили.
-
Graveworm
Member
Igoretc
ще раз - то на релізі. через півтора тижні - ранній доступ. реліз мінімум через півроку.
ще раз - то на релізі. через півтора тижні - ранній доступ. реліз мінімум через півроку.