Опубліковано системні вимоги Path of Exile 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
maxud_b
Member

Повідомлення

Drozd: 25.11.2024 10:30 Хто чека?
Я чекаю, бо перша частина як на мене, стає все гіршою - дуже багато активностей, як в ВоТ чи інших іграх-сервісах. Можливо, тому що, застав ще сиру гру з власним лаунчером до гарени, без лабіринтів і т.д. Сильних очікувань немає, тому побачимо що вийде.
Wahoo
Member

Повідомлення

Я думаю, 50% тех, кто будет врываться в игру, полируют свои фермы и готовятся настраивать ботов. Ибо выход второй части изрядно просадил прибыли РМТ-шников в первой части.
Lekrs
Member

Повідомлення

Якщо не зроблять скидання скілів як в діабло, грати не буду. Люблю поекспериментувати з білдом. Грати по чужих, чи сидіти годинами в калькуляторі, не моє.
rizakrko
Member

Повідомлення

Lekrs
В останньому сезоні спростили зміну дерева навичок - тепер це робиться за золото, якого для цієї цілі більше ніж досить.
А ось від калькулятора (PoB) нікуди не втекти, принаймі перших кілька тисяч годин у грі. Доки не розберетеся з основами, так би мовити.
PoE це ледь не єдина гра, де я б рекомендував почати грати з гайдом. Вона настільки складна для нових гравців, що це тільки зіпсує враження. Це недолік гри, і можна сподіватися на те, що в другій частині з цим буде краще (навряд).
daesz
Member

Повідомлення

100гб ПереДаб :(
Відповісти