На ПК.
Новини
Останні статті і огляди
Вибір ігрової приставки/консолі
-
neo89skynet
Member
Jura
На ПК.
На ПК.
-
fantomrulezz
Member
Поки що кращий екз року у МСJura: ↑ 21.11.2024 14:14Де екзи жирні? Ось головне питання до соні..
-
corban_jum
Member
Никто случайно диск МК1 не продаёт?
-
Jura
Member
Дуже приємно здивувався, для злятого спайдермена 2 для пк, взяв в товариша дуалсенс. Просто підключив без сторонніх програм і все завелось наче як на пс5 а не на пкстейшену ))) адаптивна вібрація, адаптивні тригери (правда не розібрався як ці тригери налаштувати щоб ще сильніший супротив давали).
Питання: це усі так ігри на пк повноцінно граються на дуалсенсі як на пс5? Задумався придбати дуалссенс для пк
Питання: це усі так ігри на пк повноцінно граються на дуалсенсі як на пс5? Задумався придбати дуалссенс для пк
-
Lekrs
Member
Ні, не всі. Фішки дуалсенса в основному працюють в іграх від соні.Jura: ↑ 21.12.2024 21:41 Дуже приємно здивувався, для злятого спайдермена 2 для пк, взяв в товариша дуалсенс. Просто підключив без сторонніх програм і все завелось наче як на пс5 а не на пкстейшену ))) адаптивна вібрація, адаптивні тригери (правда не розібрався як ці тригери налаштувати щоб ще сильніший супротив давали).
-
Grava
Member
Або моди додають підтримку у інших популярних.
-
moto
Member
Всем доброго времени суток. В последнее время меня всё чаще посещает желание купить игровую приставку. Какую, спросите вы? А я не знаю
Иногда хочется поиграть во что-то олдскульное 8-16 bit, чтобы всё это было подключено к современному телевизору и имело беспроводной джойстик. На что можно обратить внимание? Famicom, Dendy и т.д., наверное, не имеют беспроводных джойстиков?
-
Ostin
Member
Універсальна порада - емулятори.moto: ↑ 10.02.2025 00:29Иногда хочется поиграть во что-то олдскульное 8-16 bit
Так, можна і приставку (тут я не спец і не підкажу), але для початку раджу все ж спробувати емуль. По одній причині - чи зможете ви сьогодні насолодитись олдскульним геймплеєм, який не прощає помилок? Багато людей, яких потягнуло на ностальгію, відмічали, що колишні ігри, які нещадно ставились до гравця, можуть бути некомфортними гравцю сьогодні. Тоді на це закривались очі, бо альтернатив не було. Зараз же гравець балуваний дуже.
-
moto
Member
Ostin так в цьому є доля правди , стосовно що , ігри нещадно ставились до гравця
. Але я останнім часом немаю багато часу, компьютер вже тиждень не вмикав
, а так собі сів на диван перед телевізором попригав в того маріо пів години, збив аскоміну і норм 
-
den55den
Member
Яку ПС 5 купити?
-
Bender911
Member
Я би брав ps5: там гра з малим роботом по жанру той же Маріо, але крутий зручний геймпад зі зворотним звʼязком.moto: ↑ 10.02.2025 13:46 Ostin так в цьому є доля правди , стосовно що , ігри нещадно ставились до гравця. Але я останнім часом немаю багато часу, компьютер вже тиждень не вмикав
, а так собі сів на диван перед телевізором попригав в того маріо пів години, збив аскоміну і норм
![]()
-
moto
Member
Bender911 буду думати, за ps5 взагалі думки не було в мене, так як це інша планета , якщо порівнювати з 8-16bit 
-
Slavon84
Member
Друзяки, таке питання
Сьогодні, чи вже вчора, не суть, купив series S, це Xbox, якщо хто не знає
У мене є старий акаунт, ще мабуть з часів перших років X360, тож цей акаунт був зареєстрований на оркостан. Сьогодні я його вперше з 2019 року підвязав на нову консоль і якимось дивом він став туркіш
Без проблем підвязав карту ПБ і купив гейпас, поставив на скачування ждалкєр 2. Чи може мені хтось пояснити як це працює? Бо читав/дивився, пишуть про якісь там VPNи і іншу фігню, кароч щоб купити GP треба танцювати з бубнами 
-
DEVES
Member
Slavon84
VPN`ы нужны кацапам, у нас всё работает без костылей.
P.S. Если шо, есть новые запечатаные WD Black C50 1TB по 6000грн
VPN`ы нужны кацапам, у нас всё работает без костылей.
P.S. Если шо, есть новые запечатаные WD Black C50 1TB по 6000грн
-
Slavon84
Member
DEVES, ага, тепер зрозумів, дякую.
-
Васильович
Member
Раджу оці два відео переглянути, для розуміння всієї "картини":Slavon84: ↑ 18.04.2025 00:29Чи може мені хтось пояснити як це працює?
- спойлер
-
Slavon84
Member
Васильович дякую, теж підписався на нього, але ці мабуть пропустив.
-
Royter
Member
Назрел вопрос стоит брать xbox series s прямо сейчас?
-
Васильович
Member
Якщо присутнє розуміння всіх плюсів та мінусів даного рішення, тоді - однозначно, так.Royter: ↑ 13.05.2025 07:22Назрел вопрос стоит брать xbox series s прямо сейчас?
-
Royter
Member
А какие плюса и минуса? просто еще ни разу не было приставки был пк и все.Васильович: ↑ 13.05.2025 07:27Якщо присутнє розуміння всіх плюсів та мінусів даного рішення, тоді - однозначно, так.Royter: ↑ 13.05.2025 07:22Назрел вопрос стоит брать xbox series s прямо сейчас?