Выбор игровой приставки

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
oversmoke
Member

Повідомлення

Maxhope: 09.04.2023 11:16 Dremjke
Только базовая версия бесплатная , плата за один месяц, а потом вроде бы год бесплатно
Кто-то попробовал? Бесплатно базовая?
Maxhope
Member

Повідомлення

Парни , кому-то нужна Финалка 16 ?
Lynch
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 09.04.2023 11:30
31 мар. 2023 г., 13:02
Ваша передплата PlayStation Plus
У світлі останніх подій плата за продовження передплати PlayStation Plus цього місяця стягуватися не буде.
Ми погасили безкоштовний ваучер з 30 додатковими днями передплати для вашого облікового запису – жодних подальших дій не потрібно.
У меня PlayStation Plus Extra (второй уровень, там где куча игр по подписке, аналог Game Pass), продлевают бесплатно регулярно раз в месяц.
Подозреваю, что и Deluxe тоже продлевают.
Как долго халява продлится - неизвестно, но пока что смело можно пользоваться.
Як це працює? Купляєш підписку на місяць і потім вони по закінченню автоматом продовжують її не знімаючи гроші з картки?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
Я чув новину, що для України подовжують підписку безкоштовно як підтримка через війну.
Тому не став проплачувати подовження - і з листопада мені кожен місяць приходить такий лист і подовжують безкоштовно.
Чи є там якісь обмеження, по типу "треба бути довгостроковим клієнтом і мати довгу історію проплати підписки" чи обмежень нема і достатньо перший раз купити на місяць - тут не знаю.
Lynch
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 06.08.2023 17:06 В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
Я чув новину, що для України подовжують підписку безкоштовно як підтримка через війну.
Тому не став проплачувати подовження - і з листопада мені кожен місяць приходить такий лист і подовжують безкоштовно.
Чи є там якісь обмеження, по типу "треба бути довгостроковим клієнтом і мати довгу історію проплати підписки" чи обмежень нема і достатньо перший раз купити на місяць - тут не знаю.
Зрозумів. Дякую!

Отправлено спустя 3 часа 7 минут 38 секунд:
UPD: знайшов таку інформацію, що Sony продовжує підписку лише тим у кого до 24 лютого 2022 року вона вже була активована.
mecger
Member

Повідомлення

Lynch: 06.08.2023 23:58
fantomrulezz: 06.08.2023 17:06 В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
Зрозумів. Дякую!

UPD: знайшов таку інформацію, що Sony продовжує підписку лише тим у кого до 24 лютого 2022 року вона вже була активована.
Месяц назад первый раз оформил подписку на месяц, а вчера пришло письмо, что в связи с текущей ситуацией в стране, оплата за продление взыматься не будет
Lynch
Member

Повідомлення

mecger: 09.09.2023 09:50
Lynch: 06.08.2023 23:58
Зрозумів. Дякую!

Месяц назад первый раз оформил подписку на месяц, а вчера пришло письмо, что в связи с текущей ситуацией в стране, оплата за продление взыматься не будет
Також місяць тому оформив першу підписку і за продовження зняло гроші
Deathcoretm
Junior

Повідомлення

Dremjke: 09.04.2023 10:59 В тред призываются владельцы playstation 4/5. Сейчас Sony бесплатно продлевает подписку для Украины? Можно разово оплатить, например, deluxe версию и в дальнейшем продление бесплатное?
Был акк у меня давний еще с пс4. Подарили мне пс5 ну и я взял максимальную подписку 3 месяца назад, теперь каждый месяц продлевают бесплатно :beer:
Dremjke
Member

Повідомлення

Deathcoretm: 02.10.2023 13:00я взял максимальную подписку 3 месяца назад, теперь каждый месяц продлевают бесплатно
У меня по итогу что-то подобное получилось - взял соню в конце июля, купил экстра подписке, в августе докинул до делюкс, в итоге сначала в подписках срок действия показывался 30 сентября, затем 30 октября, вот сейчас уже 30 ноября... А я с того момента ничего не доплачивал.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Last of Us Part I (яка рімейк с сучасним графоном) додали в підписку PS Plus Extra
Jura
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Та це вже заїджена гра, вже аж тошнить від сонівського топтання на місці. Замість нових екзів вони ремейки занадились стругати ((( реально криза ігрової індустрії!
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Jura: 29.09.2024 13:18 Та це вже заїджена гра, вже аж тошнить від сонівського топтання на місці. Замість нових екзів вони ремейки занадились стругати ((( реально криза ігрової індустрії!
1. Одна з найкращих ігор всіх часів
2. У вигляді сучасного рімейку з сучасним графоном
3. Роздається безкоштовно в безкоштовній підписці

Люди ниють, що не те :facepalm:

Чи вони мали нову ААА гру створити і одразу безкоштовно вам подарувати?
Wahoo
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 30.09.2024 10:12 1. Одна з найкращих ігор всіх часів
Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).

И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Wahoo: 30.09.2024 10:30 Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).
Игра которая высокооценена и является системселлером априори не может быть переоцененной. Попробуйте поиграть на уровне сложности выше легкого.

И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
Это отличное окно входа для людей которые только купили консоль. Жаль что они отказались от PS Plus Collection, там была отличная библиотека игр.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Wahoo: 30.09.2024 10:30Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть.
Ваше ІМХО - ваше право.
Мільйони гравців по всьому світу оцінили її на найвищому рівні і я з ними повністю згоден.
спойлер
Зображення
User Score
Universal Acclaim
Based on 15,404 User Ratings
9.2
Wahoo: 30.09.2024 10:30вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).
Спробуйте для початку пограти не на низькій складності.
На найвищому рівні складності немає нічого подібного.
Вороги доволі розумні, обходять з кількох сторін, пресують, натравлюють собак, не дають засиджуватись на одному місці.
Гра примушує постійно пересуватись, обходити, комбінувати різну зброю.
Там все чудово з геймплеєм.
Wahoo: 30.09.2024 10:30И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
"Почти у всех" це у кого, у 8 мільярдів людей? Сильно сумніваюсь.
Щоб ті, хто ще не грав, спробував і можливо купив другу частину.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Exclusive - The Last Of Us Part 2 - PS5 Pro PSSR Upgrades Tested
Схоже, що Соні гарно так попрацювали над PSSR.
PSSR видає значно кращий результат за FSR і не сильно поступається DLSS.
Та і прошка гарно себе показує.
Стабільні 60 фпс і зображення краще за режим якості на звичайній пс5.
Може задушити жабу та проапгредитись :-/ Але ж дорога, зараза...
Prescott
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 06.10.2024 20:36Може задушити жабу та проапгредитись Але ж дорога, зараза...
Ради 1й игры? Лично я люблю ластуху, но перепроходить её в 25й раз на другой консоли - это маразм.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Prescott: 20.11.2024 15:41Ради 1й игры? Лично я люблю ластуху, но перепроходить её в 25й раз на другой консоли - это маразм.
То я писав ще до оф. анонсу ТХ.
Тоді зливи обіцяли 33-36 терафлопсів.
А по факту вийшло 16, що не сильно то і набагато більше за базову пс5.
Зараз з такою дурною ціною і таким малим приростом продуктивності в апгрейді сенсу не бачу.
Ласт оф Ас можна перепройти на ПК з кращою якістю і 120 фпс.
P.S. Вона ще й в дефіциті буде. На всю країну на старт продажів відвантажили всього кілька сотен штук.
Prescott
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 20.11.2024 16:22Зараз з такою дурною ціною і таким малим приростом продуктивності в апгрейді сенсу не бачу.
Угу, цена - конь. Цена х2, мощность 40-50% :-/
Jura
Member

Повідомлення

Де екзи жирні? Ось головне питання до соні..
Відповісти