Кто-то попробовал? Бесплатно базовая?Maxhope: ↑ 09.04.2023 11:16 Dremjke
Только базовая версия бесплатная , плата за один месяц, а потом вроде бы год бесплатно
Останні статті і огляди
Новини
Выбор игровой приставки
-
oversmoke
Member
-
Maxhope
Member
Парни , кому-то нужна Финалка 16 ?
-
Lynch
Member
Як це працює? Купляєш підписку на місяць і потім вони по закінченню автоматом продовжують її не знімаючи гроші з картки?fantomrulezz: ↑ 09.04.2023 11:30У меня PlayStation Plus Extra (второй уровень, там где куча игр по подписке, аналог Game Pass), продлевают бесплатно регулярно раз в месяц.31 мар. 2023 г., 13:02
Ваша передплата PlayStation Plus
У світлі останніх подій плата за продовження передплати PlayStation Plus цього місяця стягуватися не буде.
Ми погасили безкоштовний ваучер з 30 додатковими днями передплати для вашого облікового запису – жодних подальших дій не потрібно.
Подозреваю, что и Deluxe тоже продлевают.
Как долго халява продлится - неизвестно, но пока что смело можно пользоваться.
-
fantomrulezz
Member
В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
Я чув новину, що для України подовжують підписку безкоштовно як підтримка через війну.
Тому не став проплачувати подовження - і з листопада мені кожен місяць приходить такий лист і подовжують безкоштовно.
Чи є там якісь обмеження, по типу "треба бути довгостроковим клієнтом і мати довгу історію проплати підписки" чи обмежень нема і достатньо перший раз купити на місяць - тут не знаю.
Я чув новину, що для України подовжують підписку безкоштовно як підтримка через війну.
Тому не став проплачувати подовження - і з листопада мені кожен місяць приходить такий лист і подовжують безкоштовно.
Чи є там якісь обмеження, по типу "треба бути довгостроковим клієнтом і мати довгу історію проплати підписки" чи обмежень нема і достатньо перший раз купити на місяць - тут не знаю.
-
Lynch
Member
Зрозумів. Дякую!fantomrulezz: ↑ 06.08.2023 17:06 В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
Отправлено спустя 3 часа 7 минут 38 секунд:
UPD: знайшов таку інформацію, що Sony продовжує підписку лише тим у кого до 24 лютого 2022 року вона вже була активована.
-
mecger
Member
Месяц назад первый раз оформил подписку на месяц, а вчера пришло письмо, что в связи с текущей ситуацией в стране, оплата за продление взыматься не будетLynch: ↑ 06.08.2023 23:58Зрозумів. Дякую!fantomrulezz: ↑ 06.08.2023 17:06 В мене підписка була проплачена на рік до листопада.
UPD: знайшов таку інформацію, що Sony продовжує підписку лише тим у кого до 24 лютого 2022 року вона вже була активована.
-
Lynch
Member
Також місяць тому оформив першу підписку і за продовження зняло грошіmecger: ↑ 09.09.2023 09:50Месяц назад первый раз оформил подписку на месяц, а вчера пришло письмо, что в связи с текущей ситуацией в стране, оплата за продление взыматься не будетLynch: ↑ 06.08.2023 23:58
Зрозумів. Дякую!
-
Deathcoretm
Junior
Был акк у меня давний еще с пс4. Подарили мне пс5 ну и я взял максимальную подписку 3 месяца назад, теперь каждый месяц продлевают бесплатноDremjke: ↑ 09.04.2023 10:59 В тред призываются владельцы playstation 4/5. Сейчас Sony бесплатно продлевает подписку для Украины? Можно разово оплатить, например, deluxe версию и в дальнейшем продление бесплатное?
-
Dremjke
Member
У меня по итогу что-то подобное получилось - взял соню в конце июля, купил экстра подписке, в августе докинул до делюкс, в итоге сначала в подписках срок действия показывался 30 сентября, затем 30 октября, вот сейчас уже 30 ноября... А я с того момента ничего не доплачивал.Deathcoretm: ↑ 02.10.2023 13:00я взял максимальную подписку 3 месяца назад, теперь каждый месяц продлевают бесплатно
-
fantomrulezz
Member
Last of Us Part I (яка рімейк с сучасним графоном) додали в підписку PS Plus Extra
-
Jura
Member
fantomrulezz
Та це вже заїджена гра, вже аж тошнить від сонівського топтання на місці. Замість нових екзів вони ремейки занадились стругати ((( реально криза ігрової індустрії!
Та це вже заїджена гра, вже аж тошнить від сонівського топтання на місці. Замість нових екзів вони ремейки занадились стругати ((( реально криза ігрової індустрії!
-
fantomrulezz
Member
1. Одна з найкращих ігор всіх часівJura: ↑ 29.09.2024 13:18 Та це вже заїджена гра, вже аж тошнить від сонівського топтання на місці. Замість нових екзів вони ремейки занадились стругати ((( реально криза ігрової індустрії!
2. У вигляді сучасного рімейку з сучасним графоном
3. Роздається безкоштовно в безкоштовній підписці
Люди ниють, що не те
Чи вони мали нову ААА гру створити і одразу безкоштовно вам подарувати?
-
Wahoo
Member
Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.fantomrulezz: ↑ 30.09.2024 10:12 1. Одна з найкращих ігор всіх часів
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).
И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
-
Shaolin_Style
Member
Игра которая высокооценена и является системселлером априори не может быть переоцененной. Попробуйте поиграть на уровне сложности выше легкого.Wahoo: ↑ 30.09.2024 10:30 Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).
Это отличное окно входа для людей которые только купили консоль. Жаль что они отказались от PS Plus Collection, там была отличная библиотека игр.И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
-
fantomrulezz
Member
Ваше ІМХО - ваше право.Wahoo: ↑ 30.09.2024 10:30Одна из самых переоцененных игр всех времён. ИМХО.
Не оценил ни на выходе, ни ремастеры, ни вторую часть.
Мільйони гравців по всьому світу оцінили її на найвищому рівні і я з ними повністю згоден. User Score
Universal Acclaim
Based on 15,404 User Ratings
9.2
Спробуйте для початку пограти не на низькій складності.Wahoo: ↑ 30.09.2024 10:30вторую часть. Уныние и враги стоящие ровно так, чтобы их прирезать со спины (на 10-м таком, просто забил на игру).
На найвищому рівні складності немає нічого подібного.
Вороги доволі розумні, обходять з кількох сторін, пресують, натравлюють собак, не дають засиджуватись на одному місці.
Гра примушує постійно пересуватись, обходити, комбінувати різну зброю.
Там все чудово з геймплеєм.
"Почти у всех" це у кого, у 8 мільярдів людей? Сильно сумніваюсь.Wahoo: ↑ 30.09.2024 10:30И да, она уже почти у всех есть, или пройдена, зачем ее раздавать, когда она и так никому не нужна уже?
Щоб ті, хто ще не грав, спробував і можливо купив другу частину.
-
fantomrulezz
Member
Exclusive - The Last Of Us Part 2 - PS5 Pro PSSR Upgrades Tested
Схоже, що Соні гарно так попрацювали над PSSR.
PSSR видає значно кращий результат за FSR і не сильно поступається DLSS.
Та і прошка гарно себе показує.
Стабільні 60 фпс і зображення краще за режим якості на звичайній пс5.
Може задушити жабу та проапгредитись Але ж дорога, зараза...
Схоже, що Соні гарно так попрацювали над PSSR.
PSSR видає значно кращий результат за FSR і не сильно поступається DLSS.
Та і прошка гарно себе показує.
Стабільні 60 фпс і зображення краще за режим якості на звичайній пс5.
Може задушити жабу та проапгредитись Але ж дорога, зараза...
-
Prescott
Member
Ради 1й игры? Лично я люблю ластуху, но перепроходить её в 25й раз на другой консоли - это маразм.fantomrulezz: ↑ 06.10.2024 20:36Може задушити жабу та проапгредитись Але ж дорога, зараза...
-
fantomrulezz
Member
То я писав ще до оф. анонсу ТХ.Prescott: ↑ 20.11.2024 15:41Ради 1й игры? Лично я люблю ластуху, но перепроходить её в 25й раз на другой консоли - это маразм.
Тоді зливи обіцяли 33-36 терафлопсів.
А по факту вийшло 16, що не сильно то і набагато більше за базову пс5.
Зараз з такою дурною ціною і таким малим приростом продуктивності в апгрейді сенсу не бачу.
Ласт оф Ас можна перепройти на ПК з кращою якістю і 120 фпс.
P.S. Вона ще й в дефіциті буде. На всю країну на старт продажів відвантажили всього кілька сотен штук.
-
Prescott
Member
Угу, цена - конь. Цена х2, мощность 40-50%fantomrulezz: ↑ 20.11.2024 16:22Зараз з такою дурною ціною і таким малим приростом продуктивності в апгрейді сенсу не бачу.
-
Jura
Member
Де екзи жирні? Ось головне питання до соні..