Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nekros
Junior

Повідомлення

Dark_Angel3000: 20.11.2024 23:54 и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
Боже, який ти геній. Зрозуміло що при 4к у тебе менше нативного фпс тому й інпут лаг вищий.
Щоб інпут лаг при ФГ не був помітним тобі потрібно близько 70 нативних фпс.
Плюс включення ФГ віджирає фпс\збільшує затримку. Наприклад, якщо у тебе без ФГ 45фпс, то з ФГ у тебе буде 60фпс, але інпут лаг буде як при 30фпс
Donate
Member

Повідомлення

Dreamy: 21.11.2024 01:18 Чому бухтіли на озвучку? Прийнятно звучить
Прийнятно. Але театром тхне з самого початку.
Я розумію що читати з листика дуже важко, але не потрібно кричати і ставити голос так як ти на сцені. Тут живі люди...
shnok
Member

Повідомлення

Також це помітив, в деяких епізодах занадто вже переграють
Earanak
Member

Повідомлення

Да, определение украинской озвучке "театр" крайне подходящее.
7mindfields: 21.11.2024 00:16 Ті хто не вірив у реліз і розповідав «інсайди» про чергові переноси вже відписали в треді? :lol:
Я ожидал что после запуска игры вылезет ПепеКловн с лицом Григоровича и скажет что все это был пранк и что я прогретый гой :D Но оказалось что это игра, и даже вроде как неплохая. Если для меня это стало неожиданностью, то у этих людей наверное шок случился )) Сейчас им нужно будет пройти все стадии принятия этого факта. Первая стадия - Отрицание :D
Dark_Angel3000
Member

Повідомлення

Nekros: 21.11.2024 02:16
Dark_Angel3000: 20.11.2024 23:54 и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
Боже, який ти геній. Зрозуміло що при 4к у тебе менше нативного фпс тому й інпут лаг вищий.
Щоб інпут лаг при ФГ не був помітним тобі потрібно близько 70 нативних фпс.
Плюс включення ФГ віджирає фпс\збільшує затримку. Наприклад, якщо у тебе без ФГ 45фпс, то з ФГ у тебе буде 60фпс, але інпут лаг буде як при 30фпс
Если бы гений прочел ранее сообщения - то увидел бы, что нативный фпс у меня 90, а с ФГ 120-130
Denvys5
Member

Повідомлення

MadONYX: 21.11.2024 00:36Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Проц I7 13700 K
:rolleyes:
Adamantium
Ghost

Повідомлення

MaxZema: 21.11.2024 01:56 А ні) не все так добре з продуктивністю на i5 11400 :rotate: В "Заліссі" центрального процесору не вистачає :-/

Это на эпик настройках?
Ozzyy
Junior

Повідомлення

MadONYX: 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп :eek: у меня 4090, что за фигня такая.
Проц інтел? 13/14?
Earanak
Member

Повідомлення

И кто тут говорил что для игр 128гб оперативки это много ?
Лицо к осмотру - https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
Умники блин, тут все 192гб нужно, минимум :lol:
Да я знаю что такое утечка памяти...
Igor_1974
Member

Повідомлення

Donate: 20.11.2024 23:56
Igor_1974: 20.11.2024 23:54
Я собі забіндив всі клавіші - там ж є налаштування клавіаш. Що там не так?
Де? :help:
Керування - Налаштування клавіатури. На ній клікнути і відкриються налаштування кнопок
MadONYX
Member

Повідомлення

Ozzyy: 21.11.2024 06:08
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп :eek: у меня 4090, что за фигня такая.
Проц інтел? 13/14?
13700К

Отправлено спустя 6 минут 24 секунды:
Donate: 21.11.2024 00:40
Нічого там не змінював в вінді?

Через ріва тюнер спробуй 30 фпс лок поставити...
О буду за пк спробую.
Бо дійсно, до того як видать помилку, фпс скаче 800 - 1600 :eek: . Може в цьому щось е.
В вінді не змінював.
А так робив андервольтінг процу і відяхє. Но тести всі норм проходять без проблем.
Ще вот на шо думаю. У мене на встройке підключин другий монітор для моніторінгу.
Може гра якось лізе на встройку. Ще спробую вимкнути її
Earanak
Member

Повідомлення

Какие то у меня негативные впечатления от того что приходится регулярно и пачками убивать военных в игре. Потому что они патрулями ходят и как бандиты по умолчанию в тебя сразу стрелять начинают. Да и напиханы по некоторым локациям так что и мимо не пройдешь. Понимаю что в первых Сталкерах было так же, и все же... Уверен что это как то лором объяснили и это типа не наши военные. Пока игра не объяснила буду считать что это не наши, а на чистом украинском они говорят и используют позывные на украинском исключительно в целях конспирологии. И вообще может это не люди а мутанты.
Барбарис
Member

Повідомлення

Earanak, негативні? А чо тоді язиком? І може згадаєш, що граєм за злочинця, який не законно проник в Зону? Звісно вони одразу стріляють, особисто я їх обхожу чи тікаю.
Earanak
Member

Повідомлення

Барбарис
Да, негативные. Я и говорю что не прикольно. Должно быть прикольно, что ли ?
Или типа мне легче должно стать от того что я играю за бандита ? - Нет, мне от этого не легче.
Востаннє редагувалось 21.11.2024 08:22 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Dremjke
Member

Повідомлення

Офигеть :lol:
SimplySorc
Member

Повідомлення

I5-8500 в 2к не вивіз( завантаження відяхи 20% проца -100% і 40 кадрів в лісі з фрізами
Ghody
Member

Повідомлення

SimplySorc: 21.11.2024 08:30 I5-8500 в 2к не вивіз( завантаження відяхи 20% проца -100% і 40 кадрів в лісі з фрізами
Настало время апгрейда
Барбарис
Member

Повідомлення

Earanak, але це ж твій вибір їх вбивати.
Earanak
Member

Повідомлення

Барбарис, ааа, так это со мной что то не так выходит. Блин, точно !
А то я сначала не понял, спасибо. Это ведь все меняет.
fatality
Junior

Повідомлення

Вчора десь о 18:40 запустив завантаження і пішов з собакою гуляти. Хвилин за 40 повернувся, вже можна грати (ланет). Так, шейдери якось довго компілювалися, ну то лише вперше. Налаштування виставило всі епічні, але дисплей чомусь 2560х1440 і не можна змінити, хоча в мене 4К. Intel 11700, 64 Gb ram, Intel Arc 770 16Gb. Все гарно, але іноді здається фрізило. Пограв 28 хвилин, бо ще справи були. Може сьогодні буде більше часу. Так, треба налаштувати комірки швидкого доступу і дійсно дратує закривання інвентаря ескейпом. Треба звикати...
Востаннє редагувалось 21.11.2024 09:03 користувачем fatality, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти