Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
stoned
Member
3440x1440 @ Epic + FG, на профільному барахлі 130-140 кадрів в пролозі.
Очевидних статтерів в геймплеї не помітив, єдиний затик який кидається в очі увімкнення-вимкнення КПК.
Очевидних статтерів в геймплеї не помітив, єдиний затик який кидається в очі увімкнення-вимкнення КПК.
-
MaxZema
Member
А ні) не все так добре з продуктивністю на i5 11400 В "Заліссі" центрального процесору не вистачає
-
Nekros
Junior
Боже, який ти геній. Зрозуміло що при 4к у тебе менше нативного фпс тому й інпут лаг вищий.Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:54 и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
Щоб інпут лаг при ФГ не був помітним тобі потрібно близько 70 нативних фпс.
Плюс включення ФГ віджирає фпс\збільшує затримку. Наприклад, якщо у тебе без ФГ 45фпс, то з ФГ у тебе буде 60фпс, але інпут лаг буде як при 30фпс
-
Donate
Member
Прийнятно. Але театром тхне з самого початку.
Я розумію що читати з листика дуже важко, але не потрібно кричати і ставити голос так як ти на сцені. Тут живі люди...
-
shnok
Member
Також це помітив, в деяких епізодах занадто вже переграють
-
Earanak
Member
Да, определение украинской озвучке "театр" крайне подходящее.
Я ожидал что после запуска игры вылезет ПепеКловн с лицом Григоровича и скажет что все это был пранк и что я прогретый гой Но оказалось что это игра, и даже вроде как неплохая. Если для меня это стало неожиданностью, то у этих людей наверное шок случился )) Сейчас им нужно будет пройти все стадии принятия этого факта. Первая стадия - Отрицание7mindfields: ↑ 21.11.2024 00:16 Ті хто не вірив у реліз і розповідав «інсайди» про чергові переноси вже відписали в треді?
-
Dark_Angel3000
Member
Если бы гений прочел ранее сообщения - то увидел бы, что нативный фпс у меня 90, а с ФГ 120-130Nekros: ↑ 21.11.2024 02:16Боже, який ти геній. Зрозуміло що при 4к у тебе менше нативного фпс тому й інпут лаг вищий.Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:54 и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
Щоб інпут лаг при ФГ не був помітним тобі потрібно близько 70 нативних фпс.
Плюс включення ФГ віджирає фпс\збільшує затримку. Наприклад, якщо у тебе без ФГ 45фпс, то з ФГ у тебе буде 60фпс, але інпут лаг буде як при 30фпс
-
Denvys5
Member
MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Проц I7 13700 K
-
Adamantium
Ghost
MaxZema: ↑ 21.11.2024 01:56 А ні) не все так добре з продуктивністю на i5 11400 В "Заліссі" центрального процесору не вистачає
Это на эпик настройках?
-
Ozzyy
Junior
Проц інтел? 13/14?MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
-
Earanak
Member
И кто тут говорил что для игр 128гб оперативки это много ?
Лицо к осмотру - https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
Умники блин, тут все 192гб нужно, минимум
Да я знаю что такое утечка памяти...
Лицо к осмотру - https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
Умники блин, тут все 192гб нужно, минимум
Да я знаю что такое утечка памяти...
-
Igor_1974
Member
Керування - Налаштування клавіатури. На ній клікнути і відкриються налаштування кнопокDonate: ↑ 20.11.2024 23:56Де?Igor_1974: ↑ 20.11.2024 23:54
Я собі забіндив всі клавіші - там ж є налаштування клавіаш. Що там не так?
-
MadONYX
Member
13700КOzzyy: ↑ 21.11.2024 06:08Проц інтел? 13/14?MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Отправлено спустя 6 минут 24 секунды:
О буду за пк спробую.Donate: ↑ 21.11.2024 00:40Нічого там не змінював в вінді?MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Через ріва тюнер спробуй 30 фпс лок поставити...
Бо дійсно, до того як видать помилку, фпс скаче 800 - 1600 . Може в цьому щось е.
В вінді не змінював.
А так робив андервольтінг процу і відяхє. Но тести всі норм проходять без проблем.
Ще вот на шо думаю. У мене на встройке підключин другий монітор для моніторінгу.
Може гра якось лізе на встройку. Ще спробую вимкнути її
-
Earanak
Member
Какие то у меня негативные впечатления от того что приходится регулярно и пачками убивать военных в игре. Потому что они патрулями ходят и как бандиты по умолчанию в тебя сразу стрелять начинают. Да и напиханы по некоторым локациям так что и мимо не пройдешь. Понимаю что в первых Сталкерах было так же, и все же... Уверен что это как то лором объяснили и это типа не наши военные. Пока игра не объяснила буду считать что это не наши, а на чистом украинском они говорят и используют позывные на украинском исключительно в целях конспирологии. И вообще может это не люди а мутанты.
-
Барбарис
Member
Earanak, негативні? А чо тоді язиком? І може згадаєш, що граєм за злочинця, який не законно проник в Зону? Звісно вони одразу стріляють, особисто я їх обхожу чи тікаю.
-
Dremjke
Member
Офигеть
-
SimplySorc
Member
I5-8500 в 2к не вивіз( завантаження відяхи 20% проца -100% і 40 кадрів в лісі з фрізами
-
Ghody
Member
Настало время апгрейдаSimplySorc: ↑ 21.11.2024 08:30 I5-8500 в 2к не вивіз( завантаження відяхи 20% проца -100% і 40 кадрів в лісі з фрізами
-
Барбарис
Member
Earanak, але це ж твій вибір їх вбивати.