Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
-
Геральт
Member
Alligator
Кота в мішку?
Кота в мішку?
-
Борщ
Member
Ох щось недобре в мене передчуття
-
xIIImaL
Junior
А как же "Эксклюзивные гитарные мелодии и байки" которые будут только в предзаказе ?Enthusiast: ↑ 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 Коли будуть знижки візьму, не горить...
-
Kashtan
Member
Це ж які з них? Я погляну як вони варкрафт рефорж критикували у свій час.Telcontar: ↑ 18.11.2024 17:09Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.Donate: ↑ 18.11.2024 17:07 Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Тому що тестування навідь тої ж гри повинно бути більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат Тяп ляп та готово.
-
sonhador93
Member
Отлично, ждём на торрентах и 2 года патчей на багованную игру
-
Grava
Member
Геральт
Повернення коштів для таких випадків є.
Повернення коштів для таких випадків є.
-
kairo
Member
Digital FoundryKashtan: ↑ 18.11.2024 18:30Це ж які з них? Я погляну як вони варкрафт рефорж критикували у свій час.Telcontar: ↑ 18.11.2024 17:09
Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.
https://www.youtube.com/channel/UC9PBza ... iIkq36PyUA
-
Геральт
Member
Grava
Усього:
До вашого гаманця Steam буде повернуто ***₴
Нецікаво. Та й 2 год ні про що.
Усього:
-
kairo
Member
Гроші повертаються на картку.Геральт: ↑ 18.11.2024 18:50 Grava
Усього:
-
Геральт
Member
kairo
Нещодавно робив повернення. Гроші повернулись на баланс стіму, а не карту.
Нещодавно робив повернення. Гроші повернулись на баланс стіму, а не карту.
-
kairo
Member
Геральт: ↑ 18.11.2024 18:53 kairo
Нещодавно робив повернення. Гроші повернулись на баланс стіму, а не картку.
- спойлер
-
Захар Беркут
Member
Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
-
Grava
Member
????Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 18:58гру купив у Стімі, але сам Стім
Для таких випадків є гог.
-
Lekrs
Member
По якій причині можна ненавидіти стім?Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 18:58 Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
-
kortex
Junior
Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
-
kairo
Member
Можливо була оплата з гаманця Стім, тому й повернення на нього. В мене була оплата з картки і повернення туди ж.
-
joe23
Member
я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн
-
Захар Беркут
Member
По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.Lekrs: ↑ 18.11.2024 19:07По якій причині можна ненавидіти стім?Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 18:58 Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
-
Enjthesilence
Member
то треба просто дивитись "професійних" людей і проблем немаDonate: ↑ 18.11.2024 17:07Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...Telcontar: ↑ 18.11.2024 17:05 ожна ж спокійно почекати оглядів та тестів продуктивності від незалежних оглядачів. А потім вже приймати рішення.
Більшість з котрих які гру до кінця не проходять. Оце пробачте оглядачі. Тому що потрібно йти робили ролик по грі інакше переглядів не буде.
Тестування навідь тої ж гри повинно бути взагалі більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат Тяп ляп та готово.