S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Alligator
Кота в мішку?
Борщ
Member

Повідомлення

Ох щось недобре в мене передчуття
xIIImaL
Junior

Повідомлення

Enthusiast: 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 :facepalm: Коли будуть знижки візьму, не горить...
А как же "Эксклюзивные гитарные мелодии и байки" которые будут только в предзаказе ?
Kashtan
Member

Повідомлення

Telcontar: 18.11.2024 17:09
Donate: 18.11.2024 17:07 Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Тому що тестування навідь тої ж гри повинно бути більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат :laugh: Тяп ляп та готово.
Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.
Це ж які з них? Я погляну як вони варкрафт рефорж критикували у свій час.
sonhador93
Member

Повідомлення

Отлично, ждём на торрентах и 2 года патчей на багованную игру :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

Геральт
Повернення коштів для таких випадків є.
kairo
Member

Повідомлення

Kashtan: 18.11.2024 18:30
Telcontar: 18.11.2024 17:09
Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.
Це ж які з них? Я погляну як вони варкрафт рефорж критикували у свій час.
Digital Foundry
https://www.youtube.com/channel/UC9PBza ... iIkq36PyUA
Геральт
Member

Повідомлення

Grava
Усього:
До вашого гаманця Steam буде повернуто ***₴

Нецікаво. Та й 2 год ні про що.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 18.11.2024 18:50 Grava
Усього:
До вашого гаманця Steam буде повернуто ***₴

Нецікаво. Та й 2 год ні про що.
Гроші повертаються на картку.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo
Нещодавно робив повернення. Гроші повернулись на баланс стіму, а не карту.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 18.11.2024 18:53 kairo
Нещодавно робив повернення. Гроші повернулись на баланс стіму, а не картку.
спойлер
photo_2024-11-18_18-56-22.jpg
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
Grava
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 18.11.2024 18:58гру купив у Стімі, але сам Стім
????
Для таких випадків є гог.
Lekrs
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 18.11.2024 18:58 Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
По якій причині можна ненавидіти стім?
Геральт
Member

Повідомлення

kairo
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 18.11.2024 19:16 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
kortex
Junior

Повідомлення

Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 18.11.2024 19:13 kairo
спойлер
Зображення
Можливо була оплата з гаманця Стім, тому й повернення на нього. В мене була оплата з картки і повернення туди ж.
joe23
Member

Повідомлення

я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн :rotate:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Lekrs: 18.11.2024 19:07
Захар Беркут: 18.11.2024 18:58 Сподіваюсь хлопці мене пробачать, бо буду завантажувати репак, гру купив у Стімі, але сам Стім ненавиджу тому видалив, буду купляти ще сувенірний варіант, але ж грати хочу вже зараз, а доки сувенірний доїде це мінімум 3 тижні чекати вже дізнався.
По якій причині можна ненавидіти стім?
По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Donate: 18.11.2024 17:07
Telcontar: 18.11.2024 17:05 ожна ж спокійно почекати оглядів та тестів продуктивності від незалежних оглядачів. А потім вже приймати рішення.
Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Більшість з котрих які гру до кінця не проходять. Оце пробачте оглядачі. Тому що потрібно йти робили ролик по грі інакше переглядів не буде.

Тестування навідь тої ж гри повинно бути взагалі більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат :laugh: Тяп ляп та готово.
то треба просто дивитись "професійних" людей і проблем нема
Відповісти