Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ramiras
Member

Повідомлення

artko
Она?https://rozetka.com.ua/ua/447230846/p447230846/
Скидка 50 процентов
Меня смущает что русского языка нету
Chuhaister
Junior

Повідомлення

Доброго дня, взяв собі ajazz ak820 pro все подобається окрім світлого кольору самої клавіатури, фірмового застосунку, і те що клавіатура має підствітку, але самі букви її немають, як на мене сенс підсвітки по суті втрачається, а мені потрібно щоб я бачив на що тисну. (граю вечорами і деколи ночами коли дружина спить, і мені не зручно без підсвітки клавіш)
Порадьте, будь ласка, клавіатуру, важливо з підсвіткою клавіш, можливість працювати без проводу (2.4 радіо) і бажано тиху.
Дякую.
Lekrs
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.11.2024 10:42 Lekrs скиньте названия моделей с низкой задержкой,может тогда я денег подкоплю,если будет смысл
Раджу глянути на rtings, в таблиці можна добавити latency, і вибрати яка влаштує. Вони єдині хто адекватно заміряє затримку.
https://www.rtings.com/keyboard/tools/table
Скоро чорна п'ятниця, будуть гарні знижки на амазоні.
Ramiras
Member

Повідомлення

Lekrs
Я на Амазоне никогда не брал,розетка или другие сайты
artko
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.11.2024 10:55 artko
Она?https://rozetka.com.ua/ua/447230846/p447230846/
Скидка 50 процентов
Меня смущает что русского языка нету
так, вона.
https://compx.ua/klaviatura-mehanichna- ... j-2402471/

наявність киріліці - непринципова, капи на сучасних клавіатурах міняються без жодних проблем, на будь який вид.

Відправлено через 55 секунд:
Chuhaister: 17.11.2024 11:21 Доброго дня, взяв собі ajazz ak820 pro все подобається окрім світлого кольору самої клавіатури, фірмового застосунку, і те що клавіатура має підствітку, але самі букви її немають, як на мене сенс підсвітки по суті втрачається, а мені потрібно щоб я бачив на що тисну. (граю вечорами і деколи ночами коли дружина спить, і мені не зручно без підсвітки клавіш)
Порадьте, будь ласка, клавіатуру, важливо з підсвіткою клавіш, можливість працювати без проводу (2.4 радіо) і бажано тиху.
Дякую.
замініти капи не простіше? і буде вам підсвічування. тиша - сайлент свічі, бюджетно ті ж outemu silent.
Ramiras
Member

Повідомлення

artko
А что за капы?где их купить?
artko
Member

Повідомлення

Ramiras

наприклад https://rozetka.com.ua/ua/hator-hts-137/p363600237/
варіантів багато доволі. особливо якщо без кириліці.
Ramiras
Member

Повідомлення

artko
Ещё 500 грн сверху,а можно любые брать?самые дешёвые чем отличаются от дорогих?
Спасибо
artko
Member

Повідомлення

Ramiras
придивився краще до кейхрона - там, на жаль, нема hot swap. не треба його брати :)

відрізняються формою(т.з. профіль), якістю пластика та відливки, самим пластиком. це вже кому як подобається. працювати будуть будь-які.
Ramiras
Member

Повідомлення

artko
Я почти его заказал )))в последний момент прочитал сообщение.
А тогда какую клаву брать вместо того,что вы советовали?
Пару вариантов,спасибо

Відправлено через 25 секунд:
Lekrs
спасибо сейчас посмотрю :super:

Відправлено через 23 хвилини 28 секунд:
artko
друг только что написал,сказал что есть хот свап в заголовке или это дуриловка?
leif
Member

Повідомлення

відшкрябую не так давно встановлені світчпади на gmmk pro назад, фігня все таки (імхо) навіть на такій недорогій клавіатурі, занадто м'ютить світчі.
спойлер
Зображення
так, колупатись і експериментувати з дешевими клавіатурами мені ще досі весело :rotate: нових бордів для таких розваг, звичайно, не куплю, але з тим що є -- залюбки під настрій. зараз ще буду встановлювати оригінальний полікарб плейт вперше на неї. він давно лежить, але ніколи не пробувував нормально. один раз встановив, але криво, бо стаби заважали, все хотів спробувати поставити нормально. дістав з загашника стаби tecsee, що лежать у мене ще з довоєнних часів, вони як раз дозволяють встановити ПК плейт без перекосів

Відправлено через 1 годину 5 хвилин 14 секунд:
спойлер
Зображення
ну все, тепер плейт став як рідний.

Відправлено через 15 хвилин 52 секунди:
дістав навіть кейс фоам :laugh: коротше, безфоамний білд дійшов навіть до гммк про)) бекспейс звучить відверто жахливо, ентер теж так собі. пробіл дуже навіть терпимо, лівий шифт також, як і решта модів. альфи ж стали набагато краще ніж були з фоамами, з'явився більш "багатий об'єм" в звуці на заміну зажатого, порізаного звуку фоамного білда. без фоамів і з пк-плейтом навіть якийсь флекс з'явився, о диво дивне, я думав на гммк про це неможливо. коротше, на бекспейсі треба замінити світч та шось тихіше, а все решта, мабуть, поки так і залишу. вкрай здивований, що пробіл нормально звучить. ну як нормально. нормально, як для бербоуну за 100 доларів чи скільки там зараз просять за гммк про. на мехмаркеті і за 70 інколи бувають BNIB, але то рідко і треба ще якось його там купити і сюди притягнути, що не так то просто і дешево.

Відправлено через 47 секунд:
єдиний мод який залишився це форсбрейк. тейп зі зворотньої сторони пцб я відклеїв ще раніше.
artko
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.11.2024 17:26 artko
друг только что написал,сказал что есть хот свап в заголовке или это дуриловка?
схоже, у цієї клавіатури є дві варіації - тільки з червоним підсвічуванням, БЕЗ хотсвапу, та RGB - з хотсвапом. але краще перевірити та спитати у продавця.

з недорогих та умовно непоганих ще є (на сайті був огляд) hator gravity tkl - теж з пітримкою кастомізації ПЗ, Aula F75 - на цю навіть огляд та виміри на rtings є, 5,5ms.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2024 21:31тейп зі зворотньої сторони пцб я відклеїв ще раніше.
А що він взагалі дає?
leif
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 17.11.2024 21:59А що він взагалі дає?
трохи причісує звук, якщо він занадто hollow, порожній, це в першу чергу. також допомагає і з іншими розповсюдженими проблемами недорогих клавіатур. як мінімум спробувати його на бербоунах до 150$ вартує обов'язково, на мій погляд. на акко я зробив тейпмод і не прибирав потім, там воно більше підходить, адже в корпусі spr67 набагато більше порожнього місця, через те що маунт на пружинах. взагалі, єдиний універсальний мод, який можна рекомендувати практично у всіх випадках, крім окремих преміумів, це форсбрейк. все інше - це в залежності від білда і вподобань. точку зору, що тейпмод це також цілком собі універсальна рекомендація я вважаю спірною.

тим часом понабирав трохи текст, бейкспейс це реально якийсь жах. там просто в конструкції корпусу як раз під ним виріз для кабелю від дотеру і щось в глоріусі не сильно прорахували цей момент, а може просто не думали, що комусь спаде на думку ризикувати користуватись цією клавіатурою без пцб фоаму). спробував штук 10 різних світчів, наразі залишив альпаку і поки повернув кейс фоам (той шо між нижньою частиною кейсу і пцб), наліпив під цей один світч назад світчпад і проклеїв кілька тонких шматочків poron'у в сам кейкап. нууу, стало трохи краще, але все ще не так, щоб я міг користуватись. доведеться або повертати пцб фоам, або спробувати проклеїти зі зворотнього боку пцб малярки+ще додаковий шматок фоаму локально.

Відправлено через 17 хвилин 8 секунд:
стаби, на які довелось замінити дюроки, щоб поставити ПК-плейт отакі:
https://www.aliexpress.com/item/1005005381758459.html

знову таки, не ТХ, але теж цілком собі пристойно і юзабельно. скоби рівні, холімод клеїти необов'язково. з першого разу все змастив крайтоксом і вперед, додавати мастила не довелось. коротше, за 487грн сет - може бути, як на мене.

Відправлено через 36 хвилин 36 секунд:
ну шо, пцб фоам таки було повернуто:
спойлер
Зображення
мушу визнати, що хоч альфи з ним звучать менш яскраво, але в цілому він тут потрібен також, як і кейс фоам. для модифікаторівів в першу чергу, але не тільки. безфоамний білд гммк про з пк-плейтом та hmx vintage citrus однозначно не злетів :weep: але тим, що прибрав світчпади і замінив плейта на полікарб я задоволений, заодно освіжив стабілізатори і затестив ще одного їх виробника. тексі взагалі базує. всі світчі їх вирбництва, що у мене є - :up: :up: але це останні пару-трійко років, до того, по відгуках, з QC було погірше.

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
фоточка того самого вирізу під кабель в корпусі:
спойлер
Зображення
Ramiras
Member

Повідомлення

artko
Спасибо,возможно возьму одну из двух вами предлложенных,без руснявской раскладки некомфортно будет,но друг говорит можно лазерную гравировку сделать или докупить таки кнопки просто отдельно.
Ещё вопрос,у меня есть вариант купить по дороже Клаву,но есть ли смысл в этом?
У меня критерии это низкая задержка в приоритете исключительно для гейминга...остальное неважно,но это я так думаю...потому что я дороже 300 грн Клавой и не пользовался :D
Какие на ваш взгляд топ 3 бюджетные Клавы на данный момент +- до 4-5 к грн?

Відправлено через 1 годину 42 хвилини 42 секунди:
Почему мне минусы ставят?я так понимаю из-за того что я хочу Рус раскладку привычную для меня?сори за вопросы не по теме,просто интересно стало из-за чего
destructX
Member

Повідомлення

Ramiras: 18.11.2024 10:14 artko
Спасибо,возможно возьму одну из двух вами предлложенных,без руснявской раскладки некомфортно будет,но друг говорит можно лазерную гравировку сделать или докупить таки кнопки просто отдельно.
Ещё вопрос,у меня есть вариант купить по дороже Клаву,но есть ли смысл в этом?
У меня критерии это низкая задержка в приоритете исключительно для гейминга...остальное неважно,но это я так думаю...потому что я дороже 300 грн Клавой и не пользовался :D
Какие на ваш взгляд топ 3 бюджетные Клавы на данный момент +- до 4-5 к грн?

Відправлено через 1 годину 42 хвилини 42 секунди:
Почему мне минусы ставят?я так понимаю из-за того что я хочу Рус раскладку привычную для меня?сори за вопросы не по теме,просто интересно стало из-за чего
називайте це кирилицею ;)
а по сабжу, подивіться в сторону aula f75, ajazz ak820 pro, epomaker th80 pro, royal kludge r75, адекватні бюджетні клави за свою ціну, правда в 75% форматі. букви або наклейками, або гравіюванням
а по затримкі, різницю в діапазоні 3-5-10мс ви на практиці не відчуєте, не бачу сенса за нею гнатись, особливо якшо досвіду не було з такими клавами до цього
leif
Member

Повідомлення

destructX
А може і відчує. Я от вчора грався з гммк про, так там в софті можна обирати латенсі 2-8-16мс на одній і тій самій частоті опитування (1000гц). Спеціально потестив-поперемикав туди-сюди. Різницю між "2мс" і "8мс" навіть під час набору тексту помітно одразу, не кажучи вже про ігри.
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX
Спасибо
Что-то думаю из этого выберу..Аула 75 уже не вы первый советует и + на ютубе ролики смотрел,входит в топ по бюджетным....вес конечно 2кг...у меня столик выдвижной не выдержит кажись :D
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 18.11.2024 13:09 destructX
А може і відчує. Я от вчора грався з гммк про, так там в софті можна обирати латенсі 2-8-16мс на одній і тій самій частоті опитування (1000гц). Спеціально потестив-поперемикав туди-сюди. Різницю між "2мс" і "8мс" навіть під час набору тексту помітно одразу, не кажучи вже про ігри.
Після клавіатури за 300грн? Повірив :lol:
Та й шукати новий борд без затримок в наших магазинах за 1500-2000грн це якась прохолодна історія
Востаннє редагувалось 18.11.2024 13:22 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
leif
Member

Повідомлення

Ramiras
Звідки там 2кг? Пластиковий же корпус. На аліекспресі в описі пишуть 1023гр.

Відправлено через 42 секунди:
7mindfields
Після клавіатури за 300гр може і ні :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Плюс у мене світчі на гммк про зараз з актуацією на 1мм замість дефолтних 2мм на абсолютній більшості "звичайних" механічних світчів. Гамерські :gamer: можливо, теж додає трохи.
Відповісти