Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Hells Angels: 16.11.2024 12:13
Lekrs: 16.11.2024 10:54Та акко, три з лишнім під час розпродажів, а так її ціна щось біля п'яти, якщо не помиляюсь.
точно такая же
спойлер
Зображення
Lekrs: 16.11.2024 10:54Певно 10-20+ мс. У apex 9, три мс.
вы киберспортсмен и задержки на клавах и опрос на мыше где 1к а где 8к видите на глаз?
Не кіберспортсмен, але різницю зі своєю старою клавіатурою, де затримка, якщо память не підводить, на рівні 10 мс. відчув одразу. ;)
7mindfields
Member

Повідомлення

Lekrs: 16.11.2024 10:54 І що там у неї з реальною затримкою? Певно 10-20+ мс. У apex 9, три мс.
Я все ж таки притримуюсь думки що краще переплатити, і мати гарну якісну геймерську клавіатурку, ніж брати китайця. Все таки не на один рік береться.
Ось її прямий конкурент по ціні в про версії, латенсі 2мс по проводу і 3 по 2.4ггц https://www.wobkey.com/products/rainy75
Купив за 6к борд який виглядає і гримить так само (саундтест просто жахливий) як мій старий гігабайт за 1000грн і щось розповідає про китайські авто.
Зато геймерський, будеш друкувати пости на редіті з меншою затримкою :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

7mindfields: 16.11.2024 14:35
Lekrs: 16.11.2024 10:54 І що там у неї з реальною затримкою? Певно 10-20+ мс. У apex 9, три мс.
Я все ж таки притримуюсь думки що краще переплатити, і мати гарну якісну геймерську клавіатурку, ніж брати китайця. Все таки не на один рік береться.
Ось її прямий конкурент по ціні в про версії, латенсі 2мс по проводу і 3 по 2.4ггц https://www.wobkey.com/products/rainy75
Купив за 6к борд який виглядає і гримить так само (саундтест просто жахливий) як мій старий гігабайт за 1000грн і щось розповідає про китайські авто.
Зато геймерський, будеш друкувати пости на редіті з меншою затримкою :lol:
Ні дружочок, це й близько не конкурент.
Саунд тест на відосіках, це коли підносять мікрофон до клавіш, і виставляють + до чутливості, з тим що чути у реальних умовах використання нічого спільного не має. Як на мене у апекс 9 він досить не поганий. Хоча, особисто мені це взагалі не важливо, під час ігр не чути.
Адекватного огляду з замірами реальної затримки не знайшов, те що пишуть в х-ках нісенітниця, у апекс 0.2 мс., а на ділі 3мс. Там по любому 10+. До того ж світчі там не оптичні, як у апекс 9. Якість матеріалів також під сумнівом. Тай вигляд, таке собі... :-/
destructX
Member

Повідомлення

Ех блін, нашо я собі Epomaker купував... :(
Melofon
Member

Повідомлення

Hells Angels: 16.11.2024 10:40так китай есть разный, так что вполне себе некоторые китайские клавы могут быть лучше массового рейзера
И это факт :yes:

Отправлено спустя 22 минуты 5 секунд:
Lekrs: 16.11.2024 10:36
feniks_tm: 16.11.2024 10:28
Шкода вас)) Все якраз навпаки, масмаркет лайно не рівня китайцям навіть за півціни.
А як же, а китайські автомобілі кращі німців. :rotate:
Жаль что многие не понимают что Китай и делает эти все "крутые геймерские клавы" и они могут сделать лучше чем это геймерское "лайно" только в разы дешевле и местами даже не то что хуже а даже качественней, хоть это не понять фанатам брэндов ;)
AndP
Member

Повідомлення

Melofon: 16.11.2024 19:33 и они могут сделать лучше чем это геймерское "лайно" только в разы дешевле и местами даже не то что хуже а даже качественней, хоть это не понять фанатам брэндов ;)
что не видно на рынке, условного, "китайского айфона", соизмеримого по качеству (хоть и собирают его в китае)
Melofon
Member

Повідомлення

AndP: 16.11.2024 19:41не видно на рынке
Вот тут есть сомнение, потому что тот кто ищет качество-цена всегда найдёт :teacher:
7mindfields
Member

Повідомлення

AndP: 16.11.2024 19:41
Melofon: 16.11.2024 19:33 и они могут сделать лучше чем это геймерское "лайно" только в разы дешевле и местами даже не то что хуже а даже качественней, хоть это не понять фанатам брэндов ;)
что не видно на рынке, условного, "китайского айфона", соизмеримого по качеству (хоть и собирают его в китае)
До чого тут автомобілі, айфони, якщо мова про клавіатури :facepalm:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melofon: 16.11.2024 19:52потому что тот кто ищет качество-цена всегда найдёт
мне самому сложно родить идею относительно фулл-сайз и тихой :dontknow:
Lekrs
Member

Повідомлення

Melofon: 16.11.2024 19:33
Hells Angels: 16.11.2024 10:40так китай есть разный, так что вполне себе некоторые китайские клавы могут быть лучше массового рейзера
И это факт :yes:

Отправлено спустя 22 минуты 5 секунд:
Lekrs: 16.11.2024 10:36

А як же, а китайські автомобілі кращі німців. :rotate:
Жаль что многие не понимают что Китай и делает эти все "крутые геймерские клавы" и они могут сделать лучше чем это геймерское "лайно" только в разы дешевле и местами даже не то что хуже а даже качественней, хоть это не понять фанатам брэндов ;)
Китай може бути якісним, але він і коштує на рівні з брендами.
leif
Member

Повідомлення

вставлю і свої 15 копійок.

- низька латенсі в клавіатурі особисто мною також відчувається. тим не менш, зараз у мене 7 клавіатур і жодної геймерської серед них немає, бо я просто забив на це. типу, так, воно прикольно, але можна і обійтись, як на мене. планував завести окрему клавіатуру для мультиплеєру, але щось кожен раз, коли справа доходила до покупки, знаходились якісь кращі опції витратити ці гроші. сет кейкапів купити, наприклад, чи ще пару пачек світчів.
- якщо людині байдуже на те, як відчувається та як звучить клавіатура, а важлива лише латенсі, то заради Бога, нехай купує, нічого в цьому осудного не бачу. кожен собі сам розставляє пріорітети при покупці.
- брендові клави типу асус/разер/сс всі включають в вартість чималу переплату за бренд. це потрібно просто усвідомлювати при покупці. можна купувати, питань нема, ну хоче людина низьку латенсі і гамінг і оце от все, ну ок. просто потрібно розуміти, за що саме ти платиш. у випадку сабжевого СС, плата за бренд і за латенсі. звучить клавіатура, очевидно, погано, на мій смак, і зроблена посередньо, судячи з ютубу. ну тобто класична гамерська клава. кому латенсі, а кому якість матеріалів і звук кому щось ще.
- чи є китайські недорогі клави з низкьою латенсі не знаю, не пробував. тести в інтернетах заміряють латенсі досить дивно з мого досвіду. треба пробувати. але "гамінг" і заявлені "2-3мс затримки" IRL бувають різними, це однозначно.
artko
Member

Повідомлення

leif: 16.11.2024 22:04 - чи є китайські недорогі клави з низкьою латенсі не знаю, не пробував. тести в інтернетах заміряють латенсі досить дивно з мого досвіду. треба пробувати. але "гамінг" і заявлені "2-3мс затримки" IRL бувають різними, це однозначно.
судячи з тестів rtings - у кейхрона є декілька моделей в межах ~100$ з латенсі 3ms. хоча як на мене - відчути різницю між клавіатурами +-10ms - це прям хм, як? палець тисне на клавішу набагато повільніше. Де можна відчути різницю між 3 та 10ms та як? Не дуже уявляю...
leif
Member

Повідомлення

artko: 16.11.2024 22:53Де можна відчути різницю між 3 та 10ms та як? Не дуже уявляю
кажу просто зі свого досвіду і по суб'єктивних відчуттях. на досить великій вибірці клавіатур, включно зі гамінг асусом і разером остнніх поколінь. ви ніби слідкували за топіком і знаєте це. скажете, що мені здалось/я собі навіяв/маркетологи задурили -- ваше право, не буду сперечатись. але мою думку це не змінює.
artko
Member

Повідомлення

leif
а в яких випадках це відчувається? просто наче і граю в т.ч. в шутери, але завжди бачу, що проблеме в мені, а не в клавіатурі тій же.. от і цікаво - де можна відчути? (в мене набір що тестів послабіший :) )
на зараз дійсно схиляюсь до думки, що це скоріш за все здається, але все може бути, а раптом. все ж, на прикладі моніторів різницю в часі фрейма в 10мс (60 vs 144) дійсно бачу добре. може і тут так, але де саме дивитись :)
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Hells Angels: 16.11.2024 20:14 мне самому сложно родить идею относительно фулл-сайз и тихой :dontknow:
Так може варто зібрати? Навскидку: база Monsgeek M5W, стаби TX AP plate-mount (для повнорозмірної клавіатури до стандартного набору ще потрібно докупити 2u x 3), світчі Outemu Silent Cream Yellow Pro, дабл-шот кейкапи Ghost Judges на вибір. І трішки Krytox змазати стаби.
З запасом вміщається в ваш бюджет.
leif
Member

Повідомлення

artko: 16.11.2024 23:08а в яких випадках це відчувається? просто наче і граю в т.ч. в шутери, але завжди бачу, що проблеме в мені, а не в клавіатурі тій же.. от і цікаво - де можна відчути? (в мене набір що тестів послабіший )
на зараз дійсно схиляюсь до думки, що це скоріш за все здається, але все може бути, а раптом. все ж, на прикладі моніторів різницю в часі фрейма в 10мс (60 vs 144) дійсно бачу добре. може і тут так, але де саме дивитись
та в усіх. це просто швидкість реакція перса на команди. усі дії. можна просто побігати по локації і вже відчувається, як на мене. чим активніше гра і частіше натискаються кнопки тим більше відчувається.

ну, а щодо моніторів, то і різниця 240 vs 144 відчувається (це з власного досвіду) і вище теж по відгуках відчувається. звісно, меншою мірою ніж перехід з 60 на 144, але, тим не менш, люди з задоволенням переходять на все вищі герцовки, а найбільш затяті фанати навіть купують другий 500гц+ монітор суто під швидкі іграшки і не шкодують про своє рішення.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Kosdnepr: 16.11.2024 23:09Так може варто зібрати? Навскидку: база Monsgeek M5W, стаби TX AP plate-mount (для повнорозмірної клавіатури до стандартного набору ще потрібно докупити 2u x 3), світчі Outemu Silent Cream Yellow Pro, дабл-шот кейкапи Ghost Judges на вибір. І трішки Krytox змазати стаби.
З запасом вміщається в ваш бюджет.
+ напхати в кейс кіллматів та іншої шумки, щоб мало не здавалось і готово. повна тиша. для любителів.
Ramiras
Member

Повідомлення

Добрый день.
Выбираю для себя Клаву под гейминг КС,доту и прочее с маленькой задержкой
Громкость клавиатуры не важна
Размер Клавы стандартный
Можно и без подсветок
Раскладка Клавы ru/eng/ukr или eng/ru
Бюджет до 1500,если есть смысл то и до 2 к можно округлить
В клавах совсем нет опыта,так как всегда были Клавы по 100-300 грн,самые дешевые
Спасибо
Lekrs
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.11.2024 07:00 Добрый день.
Размер Клавы стандартный
Можно и без подсветок
В клавах совсем нет опыта,так как всегда были Клавы по 100-300 грн,самые дешевые
Спасибо
За такий прайс з дійсно малою затримкою не купити
Ramiras
Member

Повідомлення

Lekrs скиньте названия моделей с низкой задержкой,может тогда я денег подкоплю,если будет смысл
artko
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.11.2024 07:00 Добрый день.
Размер Клавы стандартный
Можно и без подсветок
Спасибо
має сенс, імхо, подивитись на keychron c3 pro (її якраз можна знайти до 2к). там повна qmk, можна підтюнити та довести до 3..5ms затримку, можливо і меньше.
Відповісти