Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
TypStar
Member

Повідомлення

Як цю хрінь фіксити "Товар неможливо доставити за вибраною адресою" в перший раз в мене таке вилазить хоча адреса м.Ужгород і в відгуках під товаром повно українських користувачів що означає що в Україну доставляють.
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

dillinger 8: 11.11.2024 11:37 MLLSE Choice Store
Це китайський виробник збірщик електроніки (в часності ВК), наскільки знаю - вони ділять "потужності" із SOYO (і був ще якись третій бренд, який мав РСВ та охолодження 1в1 з цими двома, але неможу згадати назву) :)
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Sachem: 11.11.2024 16:39
Hotspur: 11.11.2024 14:22на Алі складна система кодів бонусів монет і знижок
Разное попробовал. Но есть один вид купонов, которые не смог "оседлать".
Вчера, 10.11 на странице Югрина, да и не только у него, были купоны типа "Купи на 10.01 USD, получи скидку 10.00 USD". Понятно, что где-то подвох, но интересно же.
Во-первых, срок истечения у купонов 10.11. Во-вторых, тыцаю на "Перейти к покупкам", открывается список товаров. Набираю в корзину товаров из того списка на >10 USD. Иду на оформление, а скидки никакой нет. Ввожу купон вручную, который, кстати, обещали применять автоматом. Получаю сообщение, что-то типа "Извините, данный купон действует на определенный список товаров".
Где брать тот список товаров, которые отдают за 1 цент?
Бо є купон магазину на всі товари або на один конкретний.
І логічно що купон магазину 10/10 доларів ніхто не дасть на всі товари :lol:

Умовно ось є зарядка угрін з купоном прода 30/30. Але її ціна 189.99 Дол
https://a.aliexpress.com/_EzCJZnF

Раніше при переході на товар де має діяти купон були товари де він діє. А зараз просто показує всі товари магазину або пише нічого не знайдено. Тому на потрібному вам товарі нажимаєте на купони і дивитесь список купонів які можна застосовувати ;)
Востаннє редагувалось 11.11.2024 16:52 користувачем aaleksandrenko, всього редагувалось 1 раз.
Sachem
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 11.11.2024 16:45Бо є купон магазину на всі товари або на один конкретний.

Умовно ось є зарядка угрін з промокодом 30/30. Але її ціна 189.99 Дол
Я понимаю, что 10 за 10.01 лукавство. Вопрос я задал, где список брать того, к чему купон подходит? Не в ручную же перебирать. А так может в списке есть то, что мне нужно, но списка я не имею.

Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
Кстати, у меня за зарядку просит US $149.77
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Sachem: 11.11.2024 16:52
aaleksandrenko: 11.11.2024 16:45Бо є купон магазину на всі товари або на один конкретний.

Умовно ось є зарядка угрін з промокодом 30/30. Але її ціна 189.99 Дол
Я понимаю, что 10 за 10.01 лукавство. Вопрос я задал, где список брать того, к чему купон подходит? Не в ручную же перебирать. А так может в списке есть то, что мне нужно, но списка я не имею.
Як я додав вище дивлюся вручну. Раніше нормально відображалось. Зазвичай це товари з головної сторінки магазину або нові додані товари щоб трохи накрутити продажі.
luckygamerks
Member

Повідомлення

Чесно кажучи з кожним роком розпродаж на 11.11 все гірше, не в залежності від того чи взяли змогли в урвати кучу різних купонів ( від алі, від продавця), чи є ц вас монети. Але гіршого 11.11 ще не бачив, скупляюся вже років з 10 :)
Чоговартує один лиш проц 7500f, який люди 01.11 на звичайний чойс дей купили за 3200 грн, а зараз? Я нажаль проспав цей момент, чекав 11 ))))
daesz
Member

Повідомлення

luckygamerks: 11.11.2024 19:03 Чесно кажучи з кожним роком розпродаж на 11.11 все гірше, не в залежності від того чи взяли змогли в урвати кучу різних купонів ( від алі, від продавця), чи є ц вас монети. Але гіршого 11.11 ще не бачив, скупляюся вже років з 10 :)
Чоговартує один лиш проц 7500f, який люди 01.11 на звичайний чойс дей купили за 3200 грн, а зараз? Я нажаль проспав цей момент, чекав 11 ))))
Я забув про чорну п'ятницю і замовив дещо з алі 4 дні тому за 13.18$ (по курсу 41.5*13.18=546.97 вийшло)
спойлер
Зображення
А сьогодні думаю - гляну на скільки пролюбився :D
спойлер
Зображення
Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Збрехав на 2 гривні :D
спойлер
Зображення
Енівейз, от такі от акції :rolleyes:
Sachem
Member

Повідомлення

luckygamerks: 11.11.2024 19:0311.11 все гірше ... 01.11 на звичайний чойс дей
Я это понял ещё в прошлом году, поэтому не ждал 11.11, а покупал по первым числам месяцев. Учитывая, что общий уровень цен на Али растёт, как и везде, смысла ждать 11.11 раз в году нет абсолютно.
Hotspur
Member

Повідомлення

luckygamerks: 11.11.2024 19:03 Чесно кажучи з кожним роком розпродаж на 11.11 все гірше, не в залежності від того чи взяли змогли в урвати кучу різних купонів ( від алі, від продавця), чи є ц вас монети. Але гіршого 11.11 ще не бачив, скупляюся вже років з 10 :)
так. гірший розпродаж років за 5 точно.
luckygamerks
Member

Повідомлення

Sachem: 11.11.2024 19:21
luckygamerks: 11.11.2024 19:0311.11 все гірше ... 01.11 на звичайний чойс дей
Я это понял ещё в прошлом году, поэтому не ждал 11.11, а покупал по первым числам месяцев. Учитывая, что общий уровень цен на Али растёт, как и везде, смысла ждать 11.11 раз в году нет абсолютно.
Дурна звичка в мене чекати чогось кращого, та вірити у світле :laugh: Як не дивно в перші дні місяця зараз звісно дешевше. В тому році був теж поганий розпродаж, але беручи купон від продавця, від алі + монети, да щей я була авто знижка не памятаю чи 3 чи 4 долара на кожні 20 долларів, і виходило не так і погано, але все одно на фоні попередніх було не торт, а це взагалі який пшик у повітря. =)
movi
Member

Повідомлення

Ситуація з монетами зовсім незрозуміла - в мене в списку за Монетки скидки на 35-55% а у дружини 2-3% та деякі за 10%. Накопичила вже 15 000 і брати немає чого. В мене ж вже монети покінчалися, хоча на прикінці літа було десь під 25 000. От якого х..а їй не дають нормальні відсотки знижок?! Скидаю їй посилання на товар який в мене 35% а в неї він за Монети 2% знижки. :mad:
Декілька разів було і в мене що раптом кудись дівалися пристойні відсотки знижок але все верталося у норму через 2-4 дні. у дружини вже 3 тижні антизнижковий геноцид триває! :mad:
Sachem
Member

Повідомлення

movi: 11.11.2024 20:38в мене в списку за Монетки скидки на 35-55% а у дружини 2-3%
то то я не могу понять когда в отзывах пишут, что покупают за монеты. У меня уже под 500 баксов в монетах. Но потратить их не знаю как. Скидки по монетам 1-2-3 процента, максимум 5, сегодня было аж 6 процентов :)
Devijack
Member

Повідомлення

нє ну є ще коди типу 12NA1111 $12 з $89 25NA1111 $25 з $169 можна вигоду отримати, едине що я не зрозумів: продавці малювали ще якісь -22$ купони які я не знайшов. Їх або не існувало вбо зручно зникли.
7mindfields
Member

Повідомлення

Devijack: 12.11.2024 01:01 нє ну є ще коди типу 12NA1111 $12 з $89 25NA1111 $25 з $169 можна вигоду отримати, едине що я не зрозумів: продавці малювали ще якісь -22$ купони які я не знайшов. Їх або не існувало вбо зручно зникли.
А де їх можна було знайти?
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Коды:
спойлер
https://aliexpert.com.ua/11-11-aliekspress/#codes
Какие-то заканчиваются и не работают, какие-то работают, часть добавляют по мере их появления (к последним часам / дням это тоже применимо). Если не работает на корзине с UAH, то можно (нужно) проверять на USD / EUR. Переключение валюты может изменить цену товара очень заметно (в обе стороны), то есть лучше изучить эту степень влияния до непосредственной корзины и применения кодов. Некоторые коды работают один раз на аккаунт, поэтому "тренироваться" с ними не получится.
Тонкостей много и я ни разу не эксперт. Ссылка на сайт уже была, и даже в этой ветке.
Devijack
Member

Повідомлення

Ну от наприклад якісь -22 хрен звідки відомо
спойлер
Зображення
Перекладач звісно дуже допоміг
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 12.11.2024 02:08 користувачем Devijack, всього редагувалось 1 раз.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Devijack: 12.11.2024 02:04 Ну от наприклад якісь -22 хрен звідки відомо
Зображення
Написано актуально онлі Корея і напис біля цифри 22 на корейській який переводиться як знижка при оплаті. Напевно відомо звідки ;)
Востаннє редагувалось 12.11.2024 02:10 користувачем aaleksandrenko, всього редагувалось 1 раз.
Devijack
Member

Повідомлення

корейські пільги, от за що їм стільки
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Devijack: 12.11.2024 02:08 корейські пільги, от за що їм стільки
В нас ще норм ціни. Ставив Польщу. Там плюс 10-20% від наших цін.
Хоча з корейськими зп і знижками цікавіше ;)
Devijack
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
В мене знайомий зараз в Німеччині, так там алі взагалі знущається) на той проц +100Є на ссд що я брав нещодавно +40Є тобто в 2 рази. Там взагалі з купонами багато що не виходить дешевше місцевого магазину.
Відповісти