Podolyanin: ↑
24.11.2024 15:53
Xeqtr: ↑
24.11.2024 15:21
А де брали? Я тоже начитався і надивився, хочу завтра замовити 750, є по хотлайну 3829 - але може виявитись що немає, у інших магазинах типу Розетки 750 - за 4500.
2 місяці назад взяв Core Reactor 750W на розетці за 4400, також начитався зарубіжних оглядів і був трохи здивований чому тут про ці блоки нічого не пишуть.
Дуже багато кабелів, при потребі можна підключити купу 2.5, 3.5 пристроїв і відеокарт
. В роботі тихий, ніяких зайвих шумів типу тріску чи пищання не почув, хоча спеціально лазив під стіл і прислухався. З мінусів немає гібридного режиму вентилятора (без навантаження крутиться - 600 обертів), ну і він не АТХ 3.0.
За 3800-3900 напевно взагалі буде непоганим вибором.
Дуже дякую за коментар. Я також певно все що є в гуглі на зарубіжних - перечитався і передивився і дуже здивований, на наших просторах всього лиш 1 відгук на Розетці, і то зроблений цього місяця. А блок в реальності по начинці дуже хороший, немає жодної економії на кондюках, 100 % японські, багата комплектація, гарантія також 10 по рочків. Всі тести під різними навантаженнями дуже ок, є тільки певні питання до 3,3 лінії - але то дуже дрібниці, все в межах норми АТХ формату. На рахунок гібридного режиму роботи кулера, скажу так, не знайшов в принципі жодного БП в цьому ціновому діапазоні, у якого би це в принципі було, тому навіть недоліком це вважати складно. Є тільки ФСП 650 Г Про, за 4500 у якого таке є, але це все ж таки 650, і він у нас тоже по магазинам "ноунейм". На рахунок ціни, не факт що вийде взяти, він є на Енко і Ехе - вже маю негативний досвід в замовленні на цих сайтах. Вони дуже часто ставлять ціни мінімуму по хотлайну, робиш замовлення, приймають - а через день передзвонюють і кажуть: "Сорямба, товару на складі немає". При тому що в цілому обидва сайта мають 90 % позитивних відгуків по хотлайну. Надії не маю, але спробую.
На рахунок АТХ 3.0-3.1 хочеться окремо написати. За останні 2 дні передивився дуже-дуже багато детальних оглядів елементної бази бж номіналу 750 в ціновому діапазоні до 100-140 ₴ і був дещо здивованим. Перехід на формат АТХ 3.0 став тотальною економією на всьому що тільки можна: на кондюках, кулері, комплектації в загальному. Це все виключного із-за ново-модного шнурка, який став великою перешкодою у ціноутворенні і конкуренції з блоками не АТХ 3.0. Не всім це потрібно. Виробникам потрібно було зекономити на чомусь, щоб впхати в ту саму собівартість новий роз'єм і шнурок. У них це дуже добре вийшло. Але думаю що така проблема актуальна лише у бж номіналом 650-750-850 (Крайня межа). А вот уже в блоках значно більших номіналів, таким не займались і там все в повному порядку.
Я вот детально дивився огляд на be quiet! Pure Power 12M 750, він у нас по хотлайну 5119 найдешевший. Там в середині ЖОДНОГО японського кондюка Ніппон, все значно дешевше з Тайвані, комплект - як кіт наплакав, там для відеокарти 1 блатний шнурок + 2 шнурка 6+2 які склеяні в ОДИН. Там люди на Розетці всі поголовно задають одне питання, що це за мем з подвійним шнурком 6+2?! Якщо людині умовно треба всього лиш 1 8 пін заживити, то другий шнурок тупо валяється під відяхою, а це, перепрошую, повністю модульний бж.
Но хлопці з Бі Квайт дуже милосердні, пишуть що готові безплатно відправити одинарний шнурок 6+2, щоб такого бардаку не було. Достатньо їм написати на мило і гарно попросити, підтвердити факт покупки.
Така тотальна економія у багатьох схожих позиціях на АТХ 3.0.
Навіть взяти конкретний випадок Xpg Core Reactor & Xpg Core Reactor II. БЖ другого покоління відповідає стандарту АТХ 3.1 & Псиай 5.1. Він по начинці гірший чим блок першого покоління, там вже пішла солянка кондюків різних країн, більше тайванських, ніж японських, гарантію також порізали до 7 років, комплектація схудла, зато є новий шнурок, тобто відповідає всім новітнім стандартам.
У всій цій ситуації я для себе зробив дуже очевидні висновки, якщо тобі зовсім не потрібен оцей роз'єм живлення відеокарти для "багатих", розглядати бж +- вище описаного номіналу в форматі АТХ 3.0 зовсім не вартує, бо там дуже зекономили на елементній базі, ради нового шнурка, і щоб собівартість була такою ж. Всім добра!