Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Моє ІМХО: 1. Людям, мабуть, буде не цікаво дивитись і обговорювати як ГГ нещадно розчавлюють боти. 2. Така поведінка камери в усіх трейлерах, скоріше за все дійсно керувалось з контролера і для того, щоб люди могли роздивитись деталі, а не розмазню.MAKKACIN: ↑ 08.11.2024 09:28 Пропоную обговорити Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках![]()
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
Якщо ви не проходили серію дс то запрошую васShkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють боти
Проходив звісно але ж це зовсім різні ігри, порівнювати їх це твоє право, яке оспорювати не буду, але я трішки про інше говорив))анти__бот: ↑ 08.11.2024 10:52Якщо ви не проходили серію дс то запрошую васShkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють ботиє досить велика кількість людей які люблять хардкор
![]()
![]()
На смак і колір усі фломастери звісно різні, але хоч убий я не зрозумів чим інвентар у зедивіжн кращий і прямо випереджає по графіці на десятиліття за те що показано у сталкері. Може ти трейлер у 360p дивився, тоді усе логічно.konb999: ↑ 08.11.2024 10:44Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласка
То може справа в тому, що мова йду про різних людей, та не про ремастер а про гру в якій є цифра "2"? Коли студія профессійних розробників на повний робочий день, багато разів переносить свій проект, та відмовляеться від власного рушія на користь UE5, чекаешь від них набагато більшого, а ніж від ентузістів які на базі іх старого рушія та гри випускають дуже якісні так комплексні модифікації, як в плані графічному так и геймплейному.GreenMile: ↑ 08.11.2024 11:41 Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так![]()
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх![]()