Останні статті і огляди
Новини
Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках
Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках
-
Shkrabaliuk
Member
Моє ІМХО: 1. Людям, мабуть, буде не цікаво дивитись і обговорювати як ГГ нещадно розчавлюють боти. 2. Така поведінка камери в усіх трейлерах, скоріше за все дійсно керувалось з контролера і для того, щоб люди могли роздивитись деталі, а не розмазню.MAKKACIN: ↑ 08.11.2024 09:28 Пропоную обговорити Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
-
DiaGnosteek
Member
Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
-
denizen
Junior
Дуже слабко виглядає, наче це гра 10 річної давнини, та ще й середньої якості. Навіть не розумію, що тут чекати, такий собі апдейт старого сталкера.
-
GipeR
Member
выглядит как мод к сталкеру, очень странно, может в реальности будет лучше.
-
Shkrabaliuk
Member
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
-
Ijachok
Member
Мені подобається, чекаю, передзамовлення не відміняю
Приємно було впізнати локацію на півдні Янова, на якій колись найманців вибивав
Приємно було впізнати локацію на півдні Янова, на якій колись найманців вибивав
-
Hotspur
Member
Атмосфера є, це добре
-
konb999
Member
Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
-
анти__бот
Member
Якщо ви не проходили серію дс то запрошую вас є досить велика кількість людей які люблять хардкорShkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють боти
-
Shkrabaliuk
Member
Проходив звісно але ж це зовсім різні ігри, порівнювати їх це твоє право, яке оспорювати не буду, але я трішки про інше говорив))анти__бот: ↑ 08.11.2024 10:52Якщо ви не проходили серію дс то запрошую вас є досить велика кількість людей які люблять хардкорShkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють боти
-
анти__бот
Member
Shkrabaliuk
А я пограв би в шутер в якому ти не можеш витримати тону свинцю в цільнометалевій оболонці
А я пограв би в шутер в якому ти не можеш витримати тону свинцю в цільнометалевій оболонці
-
Zealoth
Member
Ліхтарик, від світла якого предмети не відкидають тінь, весь інтерфейс "привіт з 2007", а також величезний даунгрейд графіки. Режисерський пререндер з перших трейлерів і теперішній актуальний це два різних світи. Через 2 тижні побачимо що хлопці у Празі під зробили. Ті хто сподіваються що боти тупі, бо легка складність, не брешіть собі, вже яку декаду складність не впливає на поведінку ворогів, тільки на іх ХП так рівень пошкоджень.
-
millionerv
Member
Більше схоже на гарний мод до Зов припяти. Що всередині що зовні виглядає так само як у минулій грі, правда трохи краще.
-
GreenMile
Member
Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх
-
Геральт
Member
Доки передзамовлення вважається передзамовленням? До 19 включно?
-
Торба лиха
Junior
Будем чекати , хороша гра
-
Shkrabaliuk
Member
На смак і колір усі фломастери звісно різні, але хоч убий я не зрозумів чим інвентар у зедивіжн кращий і прямо випереджає по графіці на десятиліття за те що показано у сталкері. Може ти трейлер у 360p дивився, тоді усе логічно.konb999: ↑ 08.11.2024 10:44Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласка
-
unlnu
Member
- спойлер
-
Zealoth
Member
То може справа в тому, що мова йду про різних людей, та не про ремастер а про гру в якій є цифра "2"? Коли студія профессійних розробників на повний робочий день, багато разів переносить свій проект, та відмовляеться від власного рушія на користь UE5, чекаешь від них набагато більшого, а ніж від ентузістів які на базі іх старого рушія та гри випускають дуже якісні так комплексні модифікації, як в плані графічному так и геймплейному.GreenMile: ↑ 08.11.2024 11:41 Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так