Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках :shuffle:
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 08.11.2024 09:28 Пропоную обговорити Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

Вже в іншій темі почали обговорювати, приєднаюся до думки щодо тупих ботів, надіюсь це легкий рівень складності. Камерою воде як ніби не на ПК і перший раз маніпулятор тримає в руках :shuffle:
Моє ІМХО: 1. Людям, мабуть, буде не цікаво дивитись і обговорювати як ГГ нещадно розчавлюють боти. 2. Така поведінка камери в усіх трейлерах, скоріше за все дійсно керувалось з контролера і для того, щоб люди могли роздивитись деталі, а не розмазню.
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
denizen
Junior

Повідомлення

Дуже слабко виглядає, наче це гра 10 річної давнини, та ще й середньої якості. Навіть не розумію, що тут чекати, такий собі апдейт старого сталкера.
GipeR
Member

Повідомлення

выглядит как мод к сталкеру, очень странно, может в реальности будет лучше.
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

DiaGnosteek: 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласка
Ijachok
Member

Повідомлення

Мені подобається, чекаю, передзамовлення не відміняю :D

Приємно було впізнати локацію на півдні Янова, на якій колись найманців вибивав
Hotspur
Member

Повідомлення

Атмосфера є, це добре
konb999
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk: 08.11.2024 10:01
DiaGnosteek: 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласка
Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.
анти__бот
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk: 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють боти
Якщо ви не проходили серію дс то запрошую вас :gigi: є досить велика кількість людей які люблять хардкор :super: :beer:
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

анти__бот: 08.11.2024 10:52
Shkrabaliuk: 08.11.2024 09:43ГГ нещадно розчавлюють боти
Якщо ви не проходили серію дс то запрошую вас :gigi: є досить велика кількість людей які люблять хардкор :super: :beer:
Проходив звісно але ж це зовсім різні ігри, порівнювати їх це твоє право, яке оспорювати не буду, але я трішки про інше говорив))
анти__бот
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk
А я пограв би в шутер в якому ти не можеш витримати тону свинцю в цільнометалевій оболонці
Zealoth
Member

Повідомлення

Ліхтарик, від світла якого предмети не відкидають тінь, весь інтерфейс "привіт з 2007", а також величезний даунгрейд графіки. Режисерський пререндер з перших трейлерів і теперішній актуальний це два різних світи. Через 2 тижні побачимо що хлопці у Празі під🍺 зробили. Ті хто сподіваються що боти тупі, бо легка складність, не брешіть собі, вже яку декаду складність не впливає на поведінку ворогів, тільки на іх ХП так рівень пошкоджень.
millionerv
Member

Повідомлення

Більше схоже на гарний мод до Зов припяти. Що всередині що зовні виглядає так само як у минулій грі, правда трохи краще.
GreenMile
Member

Повідомлення

Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так :gigi:
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Доки передзамовлення вважається передзамовленням? До 19 включно?
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Будем чекати , хороша гра :)
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

konb999: 08.11.2024 10:44
Shkrabaliuk: 08.11.2024 10:01

Инвентарь глянь в дивижн навскидку. Вообще много игр можно в пример привести.
спойлер
Зображення
На смак і колір усі фломастери звісно різні, але хоч убий я не зрозумів чим інвентар у зедивіжн кращий і прямо випереджає по графіці на десятиліття за те що показано у сталкері. Може ти трейлер у 360p дивився, тоді усе логічно.
unlnu
Member

Повідомлення

Gb0TymGXUAMPB3y.jpg
віртуальна гра потроху інтегрується в реальний світ
спойлер
GbzWWlDW0A0kvdX.jpg
GbzWit_XkAki80q.jpg
якщо додати ще реальні фотографії розрухи після атак свинособак, то так скоро і буде... на жаль.
Zealoth
Member

Повідомлення

GreenMile: 08.11.2024 11:41 Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так :gigi:
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх :lol:
То може справа в тому, що мова йду про різних людей, та не про ремастер а про гру в якій є цифра "2"? Коли студія профессійних розробників на повний робочий день, багато разів переносить свій проект, та відмовляеться від власного рушія на користь UE5, чекаешь від них набагато більшого, а ніж від ентузістів які на базі іх старого рушія та гри випускають дуже якісні так комплексні модифікації, як в плані графічному так и геймплейному.
Відповісти