Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ
Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:
1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
У Jonsbo D32, нажаль, дуже малі габарити. У відеоогляді помітно, що все на тоненького. Але зате є пиловий фільтр спереду, та й дизайн, начебто, трошки приємніший.
а что мешает обратиться в другой магазин? или ты надеешься сэкономить на доставке?
Я буду все брати в одному магазині. І збирати теж мені в тому ж магазині будуть. Бо в самого руки з ж**и і напортачити боюся. Знаю шо це не раціонально, але нажаль, виходу нема іншого(
у меня девушка (заказчица), ножки сокета ровняла самостоятельно на удаленке, пользователь Мака, решила собрать себе ПК на винде, понятия не имела как выглядит тот процессор и что такое сокет - выровняла посмотрев один видос и запустила систему
у меня девушка (заказчица), ножки сокета ровняла самостоятельно на удаленке, пользователь Мака, решила собрать себе ПК на винде, понятия не имела как выглядит тот процессор и что такое сокет - выровняла посмотрев один видос и запустила систему
Ну ок) Нехай буде боюся напортачити) Чисто теоретично знаю шо і куди, але дуже стрьомно... Суті справи це не міняє) Збирати будуть у магазі мені. Так а шо з приводу Ланкул 206 можете сказати?)
бестолковая штамповка
для меня больше не существует корпусов форм-фактора гроб с воздухом внутри, только О11 Vision что-то новое в дизайне сегодня даёт.
Если так хочется гроб, то пусть он будет стеклянный
бестолковая штамповка
для меня больше не существует корпусов форм-фактора гроб с воздухом внутри, только О11 Vision что-то новое в дизайне сегодня даёт.
Саме у це і цілюся. Естетика білда взагалі не парить. Головне для мене шоб температури були під контролем та пилюка не збиралася сильно. Акваріуми взагалі не доганяю. Залізо підбираю максимально без ргб бо бісить.
Melki: ↑
05.11.2024 23:10
бестолковая штамповка
Саме у це і цілюся. Естетика білда взагалі не парить. Головне для мене шоб температури були під контролем та пилюка не збиралася сильно. Акваріуми взагалі не доганяю. Залізо підбираю максимально без ргб бо бісить.
якщо треба норм вентиляцію і 360 воду пхати, то гляньте на asus ap201 i lian li a3, правда не знаю чи лізе туди товстий арктик
EddieDean: ↑
05.11.2024 23:18
якщо треба норм вентиляцію і 360 воду пхати, то гляньте на asus ap201 i lian li a3, правда не знаю чи лізе туди товстий арктик
Дякую, подивився. Обидва м-атх. Нажаль не підійдуть бо мамку обрав АТХ. Якшо не помиляюся МСІ Томагавк у формфакторі м-атх не буває( А так цікаві корпуса) і виглядають прикольно)
oversteve: ↑
05.11.2024 23:33
Дякую, подивився. Обидва м-атх. Нажаль не підійдуть бо мамку обрав АТХ. Якшо не помиляюся МСІ Томагавк у формфакторі м-атх не буває( А так цікаві корпуса) і виглядають прикольно)
тоді джонсбо д41, там троха гірше, бо боковуха скляна, але в цілому досить ок
Подивився огляд на цей корпус. Несподобався мені він переднім розташуванням БЖ та інтейк вентиляторами знизу. Компактність мені не принципова, а рішення підвісити БЖ на передній панелі дуже незвичне... Зрозуміло шо це зроблено саме для компактності, але мені якось не зайшло. Ціна викликає питання до якості матеріалів. Інтейк вентилятори знизу теж дивне рішення як на мене.
у вас що там доменна піч в системнику має бути що їй потрібно купа вентиляторів на вдув?
в мене був D31 корпус як корпус, система жила в ньому зимою та літом і все доволі комфортно було по температурам при 3х120 на вдув та 3х120 на видув.
Patruletz: ↑
06.11.2024 11:20у вас що там доменна піч в системнику має бути що їй потрібно купа вентиляторів на вдув?
в мене був D31 корпус як корпус, система жила в ньому зимою та літом і все доволі комфортно було по температурам при 3х120 на вдув та 3х120 на видув.
R9 7950x та 7800ХТ. Шо то шо то дуже гаряче. Планував у Ланкул 216 2х160 на передній панелі + 2х120 на нижній на інтейк, 1х120 сзаду та 3х120 (СРО) зверху на видув. У Ланкул 206 такаж схема працює. Таким чином поідеї у корпусі буде позитивний тиск і пилюка не буде всасуватися крізь усі шпарини.
абсолютно нормальное расположение
или тебе обязательно надо дохулиард вентиляторов на передней панели (чтобы что?) есть корпуса, кажется там 8х120 вентиляторов на вдув спереди
Питання окрім того шо воно відключається ще й у тому шо за нього додаткове бабло беруть)
06.11.2024 11:34выбери подходящую - нет ничего такого в больших мамках, без чего не обойтись в меньших
MSI MAG Tomahawk WiFi повністю відповідає усім моїм вимогам. У цій ціновій в неї найкраще ВРМ + 3 слоти М2 ген4 на відміну від усілякий комбінованих)
oversteve: ↑
06.11.2024 11:36тобто коли 2 вентилятори тягнуть крізь одну панель це не ок, а коли крізь 2 панелі, ще й 1 вентилятор перекритий майже повністю бж - то це норм?
Шось не подумав про це) Дякую)
06.11.2024 11:37намучаешься потом с ними, когда захочешь настроить синхронизированно все вентиляторы по шуму в системе
Окрім цього в них є ще один великий мінус: вони нестандартні і окрім аліка їх ніде не знайдеш... А там якийсь рандомний продаван який ще камінюку пришле замість вентиляторів)
Крч треба буде подивитися на Jonsbo D41 Mesh Black ретельніше. Є ще якісь варінти хороші?
Ні, просто працюю постійно з процесором, часто зі 100% навантаженням на довгий час. Якшо будти точнир рендерю на проці частенько по 7-8 рендерів на день. Тож це важливо.