Продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 8 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

sonhador93: 05.11.2024 11:04 Если ты проходишь сюжет и не встретил багов, то ты везунчик. Про баги в этой игре можно говорить много,их тут полно. Если бы такая боёвка была в "великих" соулс-лайк играх,то я бы поверил,что они сложные.Вопрос к разрабам,а как боевку тестили?Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?Тебя просто разворачивают по кд,из-за чего твоя камера улетает в стратосферу,а потом ты истечешь кровью,балдеж. Более убогой реализации боевки я нигде не видел. Когда в твоей игре находится максимально ущербная боевка,стоило бы задуматься о нормальной системе сохранения,но нет).Вари спасительный шнапс или бегай спать в кроватку.В этот пункт можно отнести режим "Хардкор",но я бы его назвал "Духкор".Мы даем тебе большую карту,убираем фулл интерфейс на карте(догадайся сам,где ты находишься) и убираем быстрые перемещения.Первые 10 часов я играл по правилам игры,но потом я чет стал засыпать от вечных поездок туда-сюда,поэтому пришлось скачать пару модов.
Ви просто грати не вмієте, ваш максимум - це заклікати ворога кнопкою миші.
Бойовка там дуже крута і можна легко розмотати 5 ворогів і більше, просто довго, треба головолю думати, використовувати переваги ландшафту тощо, а не тупо стояти в оточенні ворогів і кнопкою клікати, це реалістична гра, а не соулс-лайк гівно. Я вже неодноразово писав тут, КСД - це гра де ви маєте качати свої руки, а не персонажа, а вони у вас із задниці, як бачимо.
Я пройшов її кілька разів на хардмоді, в тому числі із гемофілією (коли від будь-якої подряпини одразу кровотеча починається, не встиглибій завершити - привіт).

Просто це не ваша гра, прийміть це як даність і пройдіть повз неї, а не ганьбіться і не пишіть маячні, через то що у вас з руками не склалось.
Якщо ви ніде не бачили такої бойовки то я вам напишу одне слово - Mordhau :gigi:

Відправлено через 9 хвилин 42 секунди:
1.Заголовок новини: Продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 8 мільйонів копій
2.
IronWithin: 05.11.2024 12:50 этого позора игропрома
:apes:
VovaII
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.11.2024 10:03Бойовка там дуже крута
От через ту бойовку на мечах, половина гравців кому цікаве РПГ, відмовляються від проходження цієї гри. — Замість того щоб розмахувати мечем, доводиться рухати мишкою в "квадраті" 2х2 сантиматри і отримувати від того насолоду. Тху! тричі. :mad:
GreenMile
Member

Повідомлення

VovaII: 06.11.2024 10:19
GreenMile: 06.11.2024 10:03Бойовка там дуже крута
От через ту бойовку на мечах, половина гравців кому цікаве РПГ, відмовляються від проходження цієї гри. — Замість того щоб розмахувати мечемзаклікувати ворога правою кнопкою миші, доводиться рухати мишкою в "квадраті" 2х2 сантиматри думати головою і не ввалюватися з відкритим забралом в ближній бій з 5-ма ворогами одночасно і отримувати від того насолоду. Тху! тричі. :mad:
Трохи підаправив ваш пост. І так, любителі РПГ зацінили, на відміну від любителів екшин-РПГ бездумно увірватись в бій і заклікати всіх навкруги мишкою, це ж так реалістично, ага. Поплачте ще від того, що там не було прицілу для лука.
Коротка дія "зумери і складні ігри" :D
Draqoon
Member

Повідомлення

От би хфентезі гру з такими механіками :rolleyes:
VovaII
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.11.2024 11:15Трохи підаправив ваш пост.
— Приписуєте мені те що я не казав? Отака от у Вас правда...
GreenMile: 06.11.2024 11:15Поплачте ще від того, що там не було прицілу для лука.
— Самі від того поплачте. За лучника як раз і проходив, але починав зі збору трав.
IronWithin
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.11.2024 10:03
sonhador93: 05.11.2024 11:04 Если ты проходишь сюжет и не встретил багов, то ты везунчик. Про баги в этой игре можно говорить много,их тут полно. Если бы такая боёвка была в "великих" соулс-лайк играх,то я бы поверил,что они сложные.Вопрос к разрабам,а как боевку тестили?Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?Тебя просто разворачивают по кд,из-за чего твоя камера улетает в стратосферу,а потом ты истечешь кровью,балдеж. Более убогой реализации боевки я нигде не видел. Когда в твоей игре находится максимально ущербная боевка,стоило бы задуматься о нормальной системе сохранения,но нет).Вари спасительный шнапс или бегай спать в кроватку.В этот пункт можно отнести режим "Хардкор",но я бы его назвал "Духкор".Мы даем тебе большую карту,убираем фулл интерфейс на карте(догадайся сам,где ты находишься) и убираем быстрые перемещения.Первые 10 часов я играл по правилам игры,но потом я чет стал засыпать от вечных поездок туда-сюда,поэтому пришлось скачать пару модов.
Ви просто грати не вмієте, ваш максимум - це заклікати ворога кнопкою миші.
Бойовка там дуже крута і можна легко розмотати 5 ворогів і більше, просто довго, треба головолю думати, використовувати переваги ландшафту тощо, а не тупо стояти в оточенні ворогів і кнопкою клікати, це реалістична гра, а не соулс-лайк гівно. Я вже неодноразово писав тут, КСД - це гра де ви маєте качати свої руки, а не персонажа, а вони у вас із задниці, як бачимо.
Я пройшов її кілька разів на хардмоді, в тому числі із гемофілією (коли від будь-якої подряпини одразу кровотеча починається, не встиглибій завершити - привіт).

Просто це не ваша гра, прийміть це як даність і пройдіть повз неї, а не ганьбіться і не пишіть маячні, через то що у вас з руками не склалось.
Якщо ви ніде не бачили такої бойовки то я вам напишу одне слово - Mordhau :gigi:

1.Заголовок новини: Продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 8 мільйонів копій
2.
IronWithin: 05.11.2024 12:50 этого позора игропрома
Реалістична бойовка до цього немає відношення, чи у вас реалізм це коли за монітором махають мечем а ви тицяєте кнопки на геймпаді? :laugh: (Будете махати хоть чимось в костюмі з тактильними відчуттями і окулярах вр, тоді почати розмову можна буде) поки що це одна з найгірших і нудних реалізацій бойової системи(навіть на «ролевиків» дивитись приємніше ніж на оце), просто на кожен товар є свій покупець.
8 млн мух не можуть помилятися, як і мільярд цих же в код мобайл, як і 30млн хогвартс легасі, не завжди кількість продажів означає якість, доведеться з цим жити :-/
GreenMile
Member

Повідомлення

IronWithin: 10.11.2024 13:33
GreenMile: 06.11.2024 10:03 Ви просто грати не вмієте, ваш максимум - це заклікати ворога кнопкою миші.

2.

Реалістична бойовка до цього немає відношення, чи у вас реалізм це коли за монітором махають мечем а ви тицяєте кнопки на геймпаді? :laugh: (Будете махати хоть чимось в костюмі з тактильними відчуттями і окулярах вр, тоді почати розмову можна буде) поки що це одна з найгірших і нудних реалізацій бойової системи(навіть на «ролевиків» дивитись приємніше ніж на оце), просто на кожен товар є свій покупець.
8 млн мух не можуть помилятися, як і мільярд цих же в код мобайл, як і 30млн хогвартс легасі, не завжди кількість продажів означає якість, доведеться з цим жити :-/
Ви прекрасно розумієте, що означає "реалістична бойовка" в контексті комп'ютерних ігор, то ж не зовсім зрозуміло, до чого був цей пасаж :dontknow: Вже здавна люди розуміють, що таке симулятор, а що таке аркада.
Саме так, смаки у всіх різні, якщо вам щось не подобається - проходите повз, а не починаєте мішати з лайном тих, кому подобаються яблука, а не банани.
Особливо кумедно виглядає, коли гра насправді популярна і має свою немаленьку аудиторію, а якийсь зарозумілий дописувач з форму вважає що, 8/30/1000 млн помиляються, а він один правий :-P Цирк та й годі.
mertvei
Member

Повідомлення

GreenMile
В своем мире и для себя ,он прав
IronWithin
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.11.2024 15:22
IronWithin: 10.11.2024 13:33
Ви прекрасно розумієте, що означає "реалістична бойовка" в контексті комп'ютерних ігор, то ж не зовсім зрозуміло, до чого був цей пасаж :dontknow: Вже здавна люди розуміють, що таке симулятор, а що таке аркада.
Саме так, смаки у всіх різні, якщо вам щось не подобається - проходите повз, а не починаєте мішати з лайном тих, кому подобаються яблука, а не банани.
Особливо кумедно виглядає, коли гра насправді популярна і має свою немаленьку аудиторію, а якийсь зарозумілий дописувач з форму вважає що, 8/30/1000 млн помиляються, а він один правий :-P Цирк та й годі.
Ні не розумію що таке реалістична бойова система в компʼютерній грі, я знаю що пілотів та водіїв навчають завдяки симуляторам, а для того що ви написали нічого такого не існує. Банани та яблука то справа смаку, але є халтура в ігровій індустрії прикрита ще брехнею, гра вийшла в реліз «гнилим яблуком чи бананом»(вище людина описала її тільки найбільші проблеми, перечитайте, я запускав на релізі і кіберпанку таке жахіття і не снилося), ще й брехав про бюджет гри(Данька) кажучи що там 10млн(і тільки 1 до моменту виходу гри, на кікстартер) щоб не порівнювали з конкурентами.
P.s ігор я пройшов стільки що на форумі мало хто посперечатися в кількості зможе, і майже всі високобюджетні в копілці пройдених, кінгдом скам - одна з найгірших в технічному плані ігор на релізі(та і після), з вбогою графікою, нікудишні лицеві анімації, бойова система… тут навіть морровінд виграє(без ідіотських механік втрати крові в аркадній грі, дуже схоже), сюжет… ось де ви можете сказати про банани і яблука. Висновок невтішний, хоча якщо ви грали всього в 2-3 гри за життя то мені більше нічого сказати. :beer:
Барбарис
Member

Повідомлення

IronWithin, а пограти в Kingdom Come: Deliverance не пробував? Бойовка там насправді не дуже складна, але головне, що вона займає не дуже багато часу відносно усієї гри. Анімації не заважають насолоджуватись грою, хіба що графодрочер.

В ролику не розкрита тема бані та "трофеїв"(чого Генрі лише лук продає?) :lol:
Хоча далі він багато цікавого зробити, але батогів здається за то малувато.
І скритність підтягнули, вороги вже не такі локатори мають.
Відповісти