Останні статті і огляди
Новини
Продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 8 мільйонів копій
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити Продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 8 мільйонів копій
Купив гру десь 2 роки тому, коли додали українську.
Та й нову теж придбаю.
Купив гру десь 2 роки тому, коли додали українську.
Та й нову теж придбаю.
-
erazel
Member
Хм, головне аби ціна була доступною. Ну і сподіваюсь ми всі доживемо, бо від клятої русні нічого доброго очікувати.
Колись пройшов майже всю першу частину. ну як майже, по відчуттям відсотків 60 побічних квестів зробив. МОжна буде зимою повернутися до гри, допройти, щоб освіжити в памяті моменти перед другою частиною. Зимою особливо класно грати цю гру - напрочуд красиві види літніх вечорів. любив конем кататися по лісах і полях.
Колись пройшов майже всю першу частину. ну як майже, по відчуттям відсотків 60 побічних квестів зробив. МОжна буде зимою повернутися до гри, допройти, щоб освіжити в памяті моменти перед другою частиною. Зимою особливо класно грати цю гру - напрочуд красиві види літніх вечорів. любив конем кататися по лісах і полях.
-
sonhador93
Member
Если ты проходишь сюжет и не встретил багов, то ты везунчик. Про баги в этой игре можно говорить много,их тут полно. Если бы такая боёвка была в "великих" соулс-лайк играх,то я бы поверил,что они сложные.Вопрос к разрабам,а как боевку тестили?Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?Тебя просто разворачивают по кд,из-за чего твоя камера улетает в стратосферу,а потом ты истечешь кровью,балдеж. Более убогой реализации боевки я нигде не видел. Когда в твоей игре находится максимально ущербная боевка,стоило бы задуматься о нормальной системе сохранения,но нет).Вари спасительный шнапс или бегай спать в кроватку.В этот пункт можно отнести режим "Хардкор",но я бы его назвал "Духкор".Мы даем тебе большую карту,убираем фулл интерфейс на карте(догадайся сам,где ты находишься) и убираем быстрые перемещения.Первые 10 часов я играл по правилам игры,но потом я чет стал засыпать от вечных поездок туда-сюда,поэтому пришлось скачать пару модов.
-
Ararat
Junior
sonhador93
Ну так боевка под реализм. Или ты думаешь что можешь размотать в одиночку трех пусть и более слабых чем ты противников? Если хочешь просто лкм закликивать врагов, то рекомендую новую драгонагу, тебе понравиться.
Ну так боевка под реализм. Или ты думаешь что можешь размотать в одиночку трех пусть и более слабых чем ты противников? Если хочешь просто лкм закликивать врагов, то рекомендую новую драгонагу, тебе понравиться.
-
sonhador93
Member
Я не небинарная личность, чтобы играть в помойку, которая никак не относится к великой игре dragon age! Реализм тут только для тебя, а не для нпс и могли бы сделать настройку для казуалов, или хотя бы как в ведьмаке. Реалистичная боевка в первой Готике))Ararat: ↑ 05.11.2024 11:14 sonhador93
-
Ijachok
Member
Пам'ятаю, колись була якась фентезійна RPG з відкритим світом. В ній не було карти і друг думав, що так і треба, сам малював у зошиті свою карту, ходив так, щоб гори були праворуч від ньго і мати орієнтир. А потім він дізнався, що це просто баг, спочатку скачав jpg-файл, альттабився до нього (а тоді це було складніше, ніж зараз). Було цікаво співставити намальовану вручну карту із справжньою, там були значні відмінності, але попри це, карта "працювала". І через якийсь час розробники нарешті додали карту в гру. Ото було радості (я час від часу сидів збоку).sonhador93: ↑ 05.11.2024 11:04 Если ты проходишь сюжет и не встретил багов, то ты везунчик. Про баги в этой игре можно говорить много,их тут полно. Если бы такая боёвка была в "великих" соулс-лайк играх,то я бы поверил,что они сложные.Вопрос к разрабам,а как боевку тестили?Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?Тебя просто разворачивают по кд,из-за чего твоя камера улетает в стратосферу,а потом ты истечешь кровью,балдеж. Более убогой реализации боевки я нигде не видел. Когда в твоей игре находится максимально ущербная боевка,стоило бы задуматься о нормальной системе сохранения,но нет).Вари спасительный шнапс или бегай спать в кроватку.В этот пункт можно отнести режим "Хардкор",но я бы его назвал "Духкор".Мы даем тебе большую карту,убираем фулл интерфейс на карте(догадайся сам,где ты находишься) и убираем быстрые перемещения.Первые 10 часов я играл по правилам игры,но потом я чет стал засыпать от вечных поездок туда-сюда,поэтому пришлось скачать пару модов.
А я Kingdom Come: Deliverance взяв, сеттінг цікавий, судячи з відгуків, може бути хороша гра, але поки не ризикнув кинутись у цей хардкор. Найбільше відштовхує якраз збереження. Нагуглив, що є мод на безлімітні сейви, може з ним наважусь запустити гру
-
BoKl
Member
У грі якщо "проникнутися" бойовкою можно і 4-5 ворогів вбити, головне йти назад та клікати мишкою, там реалізмом не пахне. Бойова система в цій грі гімно, через це я не зміг перепройти гру, бо знову звикати до "реалістичної" механіки я не зміг.sonhador93: ↑ 05.11.2024 11:04 Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?
-
Ararat
Junior
Дивовижно. Якщо не давати себе оточити, то кількісна перевега суперників вже не працює.BoKl: ↑ 05.11.2024 11:38У грі якщо "проникнутися" бойовкою можно і 4-5 ворогів вбити, головне йти назад та клікати мишкою, там реалізмом не пахне. Бойова система в цій грі гімно, через це я не зміг перепройти гру, бо знову звикати до "реалістичної" механіки я не зміг.sonhador93: ↑ 05.11.2024 11:04 Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?
-
Барбарис
Member
А що хтось в реальності може 5 так само озброєних подолати? Лук в поміч: вальнув одного, двох, а тоді на ворога без щита або з коня валити. Більше 3-4 ворогів там не часто, а ще й крастись можна.
-
erazel
Member
Нема там надмірного хардкору, навіть такий казуал як я пройшов. Ну але бої там так, специфічні. Я пішов від лучника, прокачав лук і тупо з коня всіх розстрілював. Розбирав ватиги розбійників нормально. головне щоб кінь або персонаж швидко бігалиIjachok: ↑ 05.11.2024 11:23 А я Kingdom Come: Deliverance взяв, сеттінг цікавий, судячи з відгуків, може бути хороша гра, але поки не ризикнув кинутись у цей хардкор. Найбільше відштовхує якраз збереження. Нагуглив, що є мод на безлімітні сейви, може з ним наважусь запустити гру
-
Барбарис
Member
Не зовсім так: потрапив під час квесту на засідку 5 чоловік, заліз до млина і блокував сходи. Щитоносець просто відтіснив в кут, треба хіба перевага по рівнях. Через пів дня спроб(все рівно хтось залишався, бо там ще пара лучників) погодився підіграти, але так як лідер бандитів побіг вперед, а вони по парах, то по одному з лука, а тоді прибив іншого. Подолати лідера вдалось лише в селі, де жив свідок. Коли по дорозі нападав, то він завжди вигравав.Ararat: ↑ 05.11.2024 11:43 Дивовижно. Якщо не давати себе оточити, то кількісна перевега суперників вже не працює.
-
Lekrs
Member
Бойовка, як на мене, в цій грі скоріше плюс, як розберешся з механіками, стає легко. Хоча розумію, що звикші до press x to win, будуть недовольні.
-
Геральт
Member
Не люблю солуси але й там бойовка не така накурена. Власне, мабуть основна причина, чому не став грати в "це". Є повно цікавих і достатньо важких бойових. І сабж до них не належить.
-
kosoy2004
Member
Там не все так страшно з збереженнями як здається на перший погляд. Якщо грати не в режимі "хардкору"(а вперше на ньому грати вкрай не рекомендую, то для другого проходження тим кому стандартної складності замало), то у тебе по грі ще й купа автосейвів є: взяв квест - автосейв, проміжний етап довгого квеста зробив - автосейв, здав квест - автосейв, ліг спати - автосейв тощо. Днями бачив як одна стрімерша вперше цю гру проходила, теж поставила мод на сейви коли завгодно, але майже ним і не користалась перші години гри бо там автосейв на автосейві). Плюс це зілля на сейви(рятівний шнапс) хоч і дорогувате, але його й самому варити можна , та й в цілому як тільки у персонажа з'являються гроші, як правило і шнапс в нормальних кількостях з'являється. Воно більше обмежує поки персонаж голий-босий. Але якщо всеодно лякає, то просто ставиш той мод, і взагалі за це не переживаєш.Ijachok: ↑ 05.11.2024 11:23А я Kingdom Come: Deliverance взяв, сеттінг цікавий, судячи з відгуків, може бути хороша гра, але поки не ризикнув кинутись у цей хардкор. Найбільше відштовхує якраз збереження. Нагуглив, що є мод на безлімітні сейви, може з ним наважусь запустити гру
-
IronWithin
Member
Это вы зря начали, тут любителей этого позора игропрома очень много , ещё забыли адовые лаги на релизе, хуже производительности мало где встретить можно было, но фанаты скажут наверное что графика фотореалистичнаяsonhador93: ↑ 05.11.2024 11:04 Если ты проходишь сюжет и не встретил багов, то ты везунчик. Про баги в этой игре можно говорить много,их тут полно. Если бы такая боёвка была в "великих" соулс-лайк играх,то я бы поверил,что они сложные.Вопрос к разрабам,а как боевку тестили?Ну типо,1 бомжа с ней ты убьешь,но когда их 3-ое?Тебя просто разворачивают по кд,из-за чего твоя камера улетает в стратосферу,а потом ты истечешь кровью,балдеж. Более убогой реализации боевки я нигде не видел. Когда в твоей игре находится максимально ущербная боевка,стоило бы задуматься о нормальной системе сохранения,но нет).Вари спасительный шнапс или бегай спать в кроватку.В этот пункт можно отнести режим "Хардкор",но я бы его назвал "Духкор".Мы даем тебе большую карту,убираем фулл интерфейс на карте(догадайся сам,где ты находишься) и убираем быстрые перемещения.Первые 10 часов я играл по правилам игры,но потом я чет стал засыпать от вечных поездок туда-сюда,поэтому пришлось скачать пару модов.
-
kairo
Member
Шикарна гра. До боївки треба звикнути, але навіть така краща за стандартне заклікування. Сюжет та квести хороші. Із сейвами проблем не мав. Одна із кращих ігор за останні роки. На старті була забагованною, я грав через рік.