Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
maxn
Member

Повідомлення

murzik
Нет, это обычная белая клавиатура, и металлическим основанием. Я не знаю зачем они для фотографий поставили розовую подсветку. по умолчанию она белая.
leif
Member

Повідомлення

murzik: 05.11.2024 21:15чоловікккків
давай обирай скоріше, а то твоя видно вже зовсім скоро кккккккрякккккккне :lol:
maxn
Member

Повідомлення

leif
а скиньте клавы которые вы продаете, а то у вас только писанины что в ней ориентироваться сложно
leif
Member

Повідомлення

maxn: 05.11.2024 21:32а скиньте клавы которые вы продаете
я нічого не продаю
maxn
Member

Повідомлення

leif: 09.10.2024 20:13 парочку клавіатур, а саме акко та qk75n, найближчим часом, ймовірно, спробую таки продати
leif
Member

Повідомлення

maxn: 05.11.2024 21:34парочку клавіатур, а саме акко та qk75n, найближчим часом, ймовірно, спробую таки продати
а, ви про це. там в писаніні трохи нижче є, що qk75n віддав по трейд-іну туди ж, де купував, а акко просто поклав в шафу, вирішив не продавати.
murzik
Member

Повідомлення

вже взагалі не працюють дві кнопки :weep:

Відправлено через 5 хвилин 29 секунд:
leif
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meha ... derIndex=0
а ящо тае
leif
Member

Повідомлення

murzik
1400грн це у нас 31 євро, більше ніж в три рази дешевше нової на оф. сайті? Підозріло трохи, нє?
Kosdnepr
Member

Повідомлення

murzik
Якщо хочеться повнорозмірну та ще й з мультимедіа, то досить непогано виглядає Ajazz AK35i V3. В тренді всіх сучасних фішок: хот-свап, змащені світчі та стаби, гаскет структура, плейт fr4 з вирізами, pcb з вирізами, knob, tft екран, 8000mAh батарея, багатошарова шумка. Скоро на алі розпродаж 11.11, думаю знижки будуть норм. Або взагалі взяти провідну версію цієї клааіатури, вона дещо попростіше, але майже в 2 рази дешевше.
Відповісти