Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Artempo100
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H

Щось хвалений 3д кеш від амд не сильно його прямо відірвав від конкурентів.Тут питання в ціні і тдп
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
Ставимо свічечку за Intel.
Зараз набіжать "гіри фпс ігор нема на маку". Кул сторі народ. От тільки основні продажі таких ноутбуків - корпоратив.
І це просирання ринку на якому вони були монополістами останні 20 років.
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

на перші 10 секунд? ну ну
Nekros
Junior

Повідомлення

Artempo100: 05.11.2024 11:55 Пропоную обговорити Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H

Щось хвалений 3д кеш від амд не сильно його прямо відірвав від конкурентів.Тут питання в ціні і тдп
Мабуть тому що у синтетиці на продуктивність ядер 3д кеш не впливає?
Приріст від кешу є тільки в іграх
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Отличный игнор 4000 синглкор в м4про.
capacitor440
Member

Повідомлення

Вже прибігли яблучники втирати про божественість їх камінців :insane:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

capacitor440
Минусы? :)
jumanji
Member

Повідомлення

almazmusic: 05.11.2024 13:24 capacitor440
Минусы? :)

Думаю справа в углу увидишь :lol:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Зато если б амэду показывало 4к синглкор, тут бы наверное оды пелись дай боже :D
mrigi
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 05.11.2024 12:22Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
Гуглимо ноути з двома M.2 слотами. Ставимо свічечку за Apple.
---
Зараз набегуть маколюби з розказами шо зовнішній диск на ноуті це нормально а 512ГБ вистачить усім :lol:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Зараз набегуть маколюби з розказами шо зовнішній диск на ноуті це нормально
Нет, это не нормально, это полный отстой. Но не такой отстой как виндовс.

Недавно собрал тазик в профиле, на поиграть, ну и попытался на нём неделю поработать - тихий ужас. Виндовс ни для чего не годится, кроме как игры запустить.
Будь я бэкендером, может сидел бы на линуксе (в прочем по своему увлечению homelab я и так постоянно в командной строке линукса), но смысла нет, тк на маке это всё чуть удобнее и человечнее.
Энивей, линукс в сотню раз круче и удобнее виндовса (даже если говорить про обычный убунту с его гномом.
Ставимо свічечку за Apple
Эпл пеньков даёт всем вашим старпёрам. Радоваться надо за конкуренцию и голосовать своим долларом, а не обсирать всех и вся в интернетах :rolleyes:
Востаннє редагувалось 05.11.2024 15:01 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
Rucha
Member

Повідомлення

almazmusic: 05.11.2024 14:43 Нет, это не нормально, это полный отстой. Но не такой отстой как виндовс.
...
а не обсирать всех и вся в интернетах :rolleyes:
Мда... вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку! :super:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Rucha: 05.11.2024 14:55вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку
Где вы увидели обсирание? Просто Виндой невозможно пользоваться. Обсирать нечего :D

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Нравыця, як воно горить у амэдубоев :shuffle:
Volodya811
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 05.11.2024 12:22 Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
Зараз набіжать "гіри фпс ігор нема на маку". Кул сторі народ. От тільки основні продажі таких ноутбуків - корпоратив.
Лікуємо комплекси неповноцінності купівлею "Маку"? :( Типу, купив "Мак" - я не такий як усі, я пізнав "дзен", я крутіший. "Набігайте" на мене з коментарями!
П.С. Насправді, "Мак" - це специфічна і обмежена платформа. Яка, звісно, має свої плюси, але не є універсальною.
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

але не є універсальною
ни что не есть универсально :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Мда... вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку
Ты бы лучше смотрел, что я "отстой" на маки сказал. Или юзеры винды не умеют читать :laugh:
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Volodya811: 05.11.2024 15:04
ArmagedoonZergs: 05.11.2024 12:22 Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
Лікуємо комплекси неповноцінності купівлею "Маку"? :( Типу, купив "Мак" - я не такий як усі, я пізнав "дзен", я крутіший. "Набігайте" на мене з коментарями!
П.С. Насправді, "Мак" - це специфічна і обмежена платформа. Яка, звісно, має свої плюси, але не є універсальною.
Як мій стейтмент про те що всі мобільні (та і не тільки) процессори на ринку повне гімно на фоні Apple M?
Які м.2 ви про що? Корпоративну техніку як купували на 512гб так і купують. Там всеодно OneDrive або аналог по підписці є. А для робочого сотфу цього вистачає.
При чому "не такі як всі". Я б з радістю собі лінукс купив на снепдрагоні. Якби тільки на той снепдрагон можна було той лінукс
mrigi
Member

Повідомлення

almazmusic: 05.11.2024 14:43на маке это всё чуть удобнее и человечнее
Як там, у 2024-му у найвеличнішій та найзручнішій MacOS діалог копіювання файлів вже показує швидкість копіювання, чи все ще лише прогрес та ETA? 🤦‍♂️😂
almazmusic: 05.11.2024 14:43Виндовс ни для чего не годится, кроме как игры запустить.
Я не розумію навіщо ти перднув у воду, бо вочевидь це безглузда маячня.
almazmusic: 05.11.2024 14:43линукс в сотню раз круче и удобнее виндовса
Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL і починаючі з Windows 11 можна запускати навіть графічні застосунки. Тобто для розробника це два у одному. Ніяких обмежень. Але велика відмінність від Маків шо Linux таки можна поставити і на голе залізо без костилів. На відміну від "найвеличнішо-найзручніших".
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Як там, у 2024-му у найвеличнішій та найзручнішій MacOS діалог копіювання файлів вже показує швидкість копіювання, чи все ще лише прогрес та ETA?
На маке это не надо :) И я не шучу.
Я не розумію навіщо ти перднув у воду, бо вочевидь це безглузда маячня.
Я 100 лет не срался в интернетах :)
Конечно же всем можно пользоваться.
На самом деле просто дело вкуса. Пользуюсь тремя системами сразу и у каждой свои задачи. Но как основная - мак.
Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL
Именно с этим я пытался работать, как фронт разработчик. Не стану комментировать отличия между нативом и тем, что даёт WSL, иначе тут приступ будет у половины форума, несмотря на то, что это на данный момент будут объективные вещи. По сути WSL для разработки сейчас пользоваться невозможно. Поставить и заставить работу какую-то тулзу под это дело из стора так же невозможно.
Але велика відмінність від Маків шо Linux таки можна поставити
Если вы так реально считаете, то я не буду вам мешать.

пс штош, всем спасибо за срач, было интересно как 10 лет назад :)
Хай щастить :super:
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

mrigi: 05.11.2024 15:12 Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL і починаючі з Windows 11 можна запускати навіть графічні застосунки. Тобто для розробника це два у одному. Ніяких обмежень.
Окрім швидкості та споживання ресурсів і купи проблем з оновленням Windows, антивірусами і т.д. Навіщо цей зайвий прошарок у вигляді Windows тримати, якщо можна працювати прямо в Linux?
Геральт
Member

Повідомлення

Nekros: 05.11.2024 12:34 Приріст від кешу є тільки в іграх
Угу
Відповісти