Останні статті і огляди
Новини
Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H
-
Artempo100
Junior
Пропоную обговорити Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H
Щось хвалений 3д кеш від амд не сильно його прямо відірвав від конкурентів.Тут питання в ціні і тдп
Щось хвалений 3д кеш від амд не сильно його прямо відірвав від конкурентів.Тут питання в ціні і тдп
-
ArmagedoonZergs
Member
Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
Ставимо свічечку за Intel.
Зараз набіжать "гіри фпс ігор нема на маку". Кул сторі народ. От тільки основні продажі таких ноутбуків - корпоратив.
І це просирання ринку на якому вони були монополістами останні 20 років.
Зараз набіжать "гіри фпс ігор нема на маку". Кул сторі народ. От тільки основні продажі таких ноутбуків - корпоратив.
-
rjavyi_pastor
Member
на перші 10 секунд? ну ну
-
Nekros
Junior
Мабуть тому що у синтетиці на продуктивність ядер 3д кеш не впливає?Artempo100: ↑ 05.11.2024 11:55 Пропоную обговорити Мобільний Intel Core Ultra 9 285H у перших тестах Geekbench виявився на 28% швидшим за Core Ultra 9 185H
Приріст від кешу є тільки в іграх
-
almazmusic
Король клавиатуры
Отличный игнор 4000 синглкор в м4про.
-
capacitor440
Member
Вже прибігли яблучники втирати про божественість їх камінців
-
almazmusic
Король клавиатуры
capacitor440
Минусы?
Минусы?
-
jumanji
Member
Думаю справа в углу увидишь
-
almazmusic
Король клавиатуры
Зато если б амэду показывало 4к синглкор, тут бы наверное оды пелись дай боже
-
mrigi
Member
Гуглимо ноути з двома M.2 слотами. Ставимо свічечку за Apple.ArmagedoonZergs: ↑ 05.11.2024 12:22Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
---
Зараз набегуть маколюби з розказами шо зовнішній диск на ноуті це нормально а 512ГБ вистачить усім
-
almazmusic
Король клавиатуры
Нет, это не нормально, это полный отстой. Но не такой отстой как виндовс.Зараз набегуть маколюби з розказами шо зовнішній диск на ноуті це нормально
Недавно собрал тазик в профиле, на поиграть, ну и попытался на нём неделю поработать - тихий ужас. Виндовс ни для чего не годится, кроме как игры запустить.
Будь я бэкендером, может сидел бы на линуксе (в прочем по своему увлечению homelab я и так постоянно в командной строке линукса), но смысла нет, тк на маке это всё чуть удобнее и человечнее.
Энивей, линукс в сотню раз круче и удобнее виндовса (даже если говорить про обычный убунту с его гномом.
Эпл пеньков даёт всем вашим старпёрам. Радоваться надо за конкуренцию и голосовать своим долларом, а не обсирать всех и вся в интернетахСтавимо свічечку за Apple
Востаннє редагувалось 05.11.2024 15:01 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
-
Rucha
Member
Мда... вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку!almazmusic: ↑ 05.11.2024 14:43 Нет, это не нормально, это полный отстой. Но не такой отстой как виндовс.
...
а не обсирать всех и вся в интернетах
-
almazmusic
Король клавиатуры
Где вы увидели обсирание? Просто Виндой невозможно пользоваться. Обсирать нечегоRucha: ↑ 05.11.2024 14:55вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Нравыця, як воно горить у амэдубоев
-
Volodya811
Member
Лікуємо комплекси неповноцінності купівлею "Маку"? Типу, купив "Мак" - я не такий як усі, я пізнав "дзен", я крутіший. "Набігайте" на мене з коментарями!ArmagedoonZergs: ↑ 05.11.2024 12:22 Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
П.С. Насправді, "Мак" - це специфічна і обмежена платформа. Яка, звісно, має свої плюси, але не є універсальною.
-
almazmusic
Король клавиатуры
ни что не есть универсальноале не є універсальною
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Ты бы лучше смотрел, что я "отстой" на маки сказал. Или юзеры винды не умеют читатьМда... вміють жеш поціновувачи аплов в дуалізм головного мозку
-
ArmagedoonZergs
Member
Як мій стейтмент про те що всі мобільні (та і не тільки) процессори на ринку повне гімно на фоні Apple M?Volodya811: ↑ 05.11.2024 15:04Лікуємо комплекси неповноцінності купівлею "Маку"? Типу, купив "Мак" - я не такий як усі, я пізнав "дзен", я крутіший. "Набігайте" на мене з коментарями!ArmagedoonZergs: ↑ 05.11.2024 12:22 Гуглим Apple M4 pro. Розуміємо що нормальні ноутбуки на 285H будуть в ціну Мака.
П.С. Насправді, "Мак" - це специфічна і обмежена платформа. Яка, звісно, має свої плюси, але не є універсальною.
Які м.2 ви про що? Корпоративну техніку як купували на 512гб так і купують. Там всеодно OneDrive або аналог по підписці є. А для робочого сотфу цього вистачає.
При чому "не такі як всі". Я б з радістю собі лінукс купив на снепдрагоні. Якби тільки на той снепдрагон можна було той лінукс
-
mrigi
Member
Як там, у 2024-му у найвеличнішій та найзручнішій MacOS діалог копіювання файлів вже показує швидкість копіювання, чи все ще лише прогрес та ETA?almazmusic: ↑ 05.11.2024 14:43на маке это всё чуть удобнее и человечнее
Я не розумію навіщо ти перднув у воду, бо вочевидь це безглузда маячня.almazmusic: ↑ 05.11.2024 14:43Виндовс ни для чего не годится, кроме как игры запустить.
Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL і починаючі з Windows 11 можна запускати навіть графічні застосунки. Тобто для розробника це два у одному. Ніяких обмежень. Але велика відмінність від Маків шо Linux таки можна поставити і на голе залізо без костилів. На відміну від "найвеличнішо-найзручніших".almazmusic: ↑ 05.11.2024 14:43линукс в сотню раз круче и удобнее виндовса
-
almazmusic
Король клавиатуры
На маке это не надо И я не шучу.Як там, у 2024-му у найвеличнішій та найзручнішій MacOS діалог копіювання файлів вже показує швидкість копіювання, чи все ще лише прогрес та ETA?
Я 100 лет не срался в интернетахЯ не розумію навіщо ти перднув у воду, бо вочевидь це безглузда маячня.
Конечно же всем можно пользоваться.
На самом деле просто дело вкуса. Пользуюсь тремя системами сразу и у каждой свои задачи. Но как основная - мак.
Именно с этим я пытался работать, как фронт разработчик. Не стану комментировать отличия между нативом и тем, что даёт WSL, иначе тут приступ будет у половины форума, несмотря на то, что это на данный момент будут объективные вещи. По сути WSL для разработки сейчас пользоваться невозможно. Поставить и заставить работу какую-то тулзу под это дело из стора так же невозможно.Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL
Если вы так реально считаете, то я не буду вам мешать.Але велика відмінність від Маків шо Linux таки можна поставити
пс штош, всем спасибо за срач, было интересно как 10 лет назад
Хай щастить
-
SergiusTheBest
Member
Окрім швидкості та споживання ресурсів і купи проблем з оновленням Windows, антивірусами і т.д. Навіщо цей зайвий прошарок у вигляді Windows тримати, якщо можна працювати прямо в Linux?mrigi: ↑ 05.11.2024 15:12 Linux зараз вбудований у Windows у вигляді WSL і починаючі з Windows 11 можна запускати навіть графічні застосунки. Тобто для розробника це два у одному. Ніяких обмежень.
-
Геральт
Member
УгуNekros: ↑ 05.11.2024 12:34 Приріст від кешу є тільки в іграх