Взяв, глянуavuremybe: ↑ 15.08.2024 20:34 І щоб зрозуміти саму гру, атмосферу, я тобі наполегливо рекомендую пограти хоча б в останню частину - Call of Pripyat.
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Геральт
Member
-
avuremybe
Member
Він їх ставе на всих повідомленнях, справа не в відео і не в тобі.shnok: ↑ 15.08.2024 21:09 Мені цікаво що за індивідууми ставлять мінуси, коли я просто скинув відео, яке вийшло годину тому на офіційному каналі розробників
Не заморочуйся
-
Prescott
Member
Тоже возьму, спасибо. Ни в одну часть не играл, как-то прошло мимо меня в своё время.avuremybe: ↑ 15.08.2024 20:34 І щоб зрозуміти саму гру, атмосферу, я тобі наполегливо рекомендую пограти хоча б в останню частину - Call of Pripyat.
-
SERGBILL
Member
починав кілька разів, до кінця навіть першу частину так і не добив.Prescott: ↑ 16.08.2024 16:25 Тоже возьму, спасибо. Ни в одну часть не играл, как-то прошло мимо меня в своё время.
-
mult
Member
Купив ультімейт зразу після новини про здорожчання
Перший раз в житті купив гру до виходу.
Хоча я все одно маю підозру що може вийти зовсім не сталкер, в тому плані що атмосфера, зона і все оце чого всі ждуть
Може вийти просто звичайний бойовичок з назвою сталкер
Як люди писали вище, вже не раз таке було з іграми, коли продовження виходили зовсім не ті яких очікували
Але для сталкера вирішив зробити виключення, в стімі в мене і так всі сталкери є, ще були на дисках оригінали але їм вже гаман
Якщо гра буде не така то якось переживу втрату грошей
Картинка мені по трейлерам не дуже подобається, часто якась переконтращена, ну занадто різкі провали без полу тонів в тінях.
Я таку не люблю, вона тяжка для сприйняття, є такі ігри з такою картинкою, в них суто мені нереально грати без маніпуляцій типу решейд.
Взагалі ці підвищення цін в стімі дуже добре просадили мою купівну спроможність.
Це реально задорого для українця з нашим рівнем життя купувати ігри по 1600 за базову версію.
Щоб купити 2-3 сучасні гри треба вже викласти відчутну суму, або грати в декілька річні релізи які теж подорожчали нормально так.
До здорожчання в стімі я на багато років забув про піратство, ціни були прийнятні.
Тепер я поки не пірачу, є запаси куплених раніше ігр, але з такими тенденціями навіть не знаю що далі буде.
Перший раз в житті купив гру до виходу.
Хоча я все одно маю підозру що може вийти зовсім не сталкер, в тому плані що атмосфера, зона і все оце чого всі ждуть
Може вийти просто звичайний бойовичок з назвою сталкер
Як люди писали вище, вже не раз таке було з іграми, коли продовження виходили зовсім не ті яких очікували
Але для сталкера вирішив зробити виключення, в стімі в мене і так всі сталкери є, ще були на дисках оригінали але їм вже гаман
Якщо гра буде не така то якось переживу втрату грошей
Картинка мені по трейлерам не дуже подобається, часто якась переконтращена, ну занадто різкі провали без полу тонів в тінях.
Я таку не люблю, вона тяжка для сприйняття, є такі ігри з такою картинкою, в них суто мені нереально грати без маніпуляцій типу решейд.
Взагалі ці підвищення цін в стімі дуже добре просадили мою купівну спроможність.
Це реально задорого для українця з нашим рівнем життя купувати ігри по 1600 за базову версію.
Щоб купити 2-3 сучасні гри треба вже викласти відчутну суму, або грати в декілька річні релізи які теж подорожчали нормально так.
До здорожчання в стімі я на багато років забув про піратство, ціни були прийнятні.
Тепер я поки не пірачу, є запаси куплених раніше ігр, але з такими тенденціями навіть не знаю що далі буде.
-
MAKKACIN
Member
mult
Я в якості донату в підтримку української гри купив
Я за 2 дні купив, потім подорожчав, сиджу думаю чому не взяв максимальну збірку Там доступ до доповнень наступних...
Я гадаю спочатку гра буде гарна атомсферна але буде багато онов оптимізації,багів, в принципі як зазвичай.
Я в якості донату в підтримку української гри купив
Я за 2 дні купив, потім подорожчав, сиджу думаю чому не взяв максимальну збірку Там доступ до доповнень наступних...
Я гадаю спочатку гра буде гарна атомсферна але буде багато онов оптимізації,багів, в принципі як зазвичай.
-
Grava
Member
Стільки нормальних ігор може за рік і не вийтиmult: ↑ 01.10.2024 09:20Щоб купити 2-3 сучасні гри
-
mult
Member
Grava
Ну от прямо зараз в мене в бажаному є цікаві лас оф ас парт 1, лорд оф зе фален і лайс оф пі ( вибачаюсь за англійську )
Це так щоб просто купити ці ігри не базу, треба грубо кажучи 5600
Зі скидками вийде трохи менше але сума залишиться все одно нормальна
Корочше що його нити, нічого вже не зміниш, ідем в краще майбутнє
Я недавно десь бачив що у чиновників всіх мастей з 22 року вже декілька раз піднялась зарплата і всілякі доплати.
Мабуть стім га них орієнтується за рівень життя українців
Ну от прямо зараз в мене в бажаному є цікаві лас оф ас парт 1, лорд оф зе фален і лайс оф пі ( вибачаюсь за англійську )
Це так щоб просто купити ці ігри не базу, треба грубо кажучи 5600
Зі скидками вийде трохи менше але сума залишиться все одно нормальна
Корочше що його нити, нічого вже не зміниш, ідем в краще майбутнє
Я недавно десь бачив що у чиновників всіх мастей з 22 року вже декілька раз піднялась зарплата і всілякі доплати.
Мабуть стім га них орієнтується за рівень життя українців
-
Lekrs
Member
mult
пінокіо і лорди павших є в гейм пассі, купляти безглуздо.
пінокіо і лорди павших є в гейм пассі, купляти безглуздо.
-
mult
Member
Lekrs
Я геймпасом не користуюсь, по крайній мірі поки що.
Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти, може і доведеться
Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти, може і доведеться
-
destructX
Member
насправді це ВЖЕ вигідніше, просто подивитись наповненність геймпасуmult: ↑ 01.10.2024 11:46 Lekrs
-
yan1x
Member
Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт, пробовал Приватбанк, Моно, виза/мастеркард, двойную конвертацию включал. Регион акк Украина, не возникало такой проблемы?
-
SleepNeep
Junior
Релакс.
Все сподобалось, крім тіней на трамваї і відсутності відблисків або освітлення від вогню в бочці.
-
Lekrs
Member
Ні. В мене все норм.yan1x: ↑ 26.10.2024 12:30Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт, пробовал Приватбанк, Моно, виза/мастеркард, двойную конвертацию включал. Регион акк Украина, не возникало такой проблемы?
-
анти__бот
Member
SleepNeep
Ці жаби нагадали про старі телефони нокіа
Ці жаби нагадали про старі телефони нокіа
-
VovaII
Member
З цими подорожченями... буду підтримувати відчизняного виробника: дивитимусь проходження гри на Ютубі від відчизняного стримера.
-
MAKKACIN
Member
VovaII
Зважаючи на ціноутворення нових проектів, різних розробників то ціна досить прийнятна в порівнянні, глянути колду або асасін або "Indiana Jones And The Great Circle" за 2500 ціни прямо таки високі.. Доречі купував до подорожчання то взагалі норм)
Зважаючи на ціноутворення нових проектів, різних розробників то ціна досить прийнятна в порівнянні, глянути колду або асасін або "Indiana Jones And The Great Circle" за 2500 ціни прямо таки високі.. Доречі купував до подорожчання то взагалі норм)
-
VovaII
Member
Так я ж не проти. — Не буду скіпати рекламу, при перегляді на Ютубі.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 13:02Зважаючи на ціноутворення нових проектів, різних розробників то ціна досить прийнятна
-
mgerchik
Member
на ПК всё норм, а вот с консолью траблы могут быть, так как наш регион официально на консоли не доступенyan1x: ↑ 26.10.2024 12:30Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт
ним дуже вигідно. особливо якщо просто хочется спробувати щось нове, повибирати; або просто пограти перед тим як купляти.mult: ↑ 01.10.2024 11:46Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти,
це звичайно якщо не планується колекціонувати ігри як в стімі, по підписка має свої обмеження.
-
Tim
Member
Есть ли смысл покупать игру или выгоднее gamepass взять? Или торрента будут большинство ждать? Правда торренты без обнов это такое... задолбешься перекачивать,в начале думаю косяков будет хватать. Да и если не спешно играть,может и месяца не хватит на прохождение,правда все равно сама игра стоит 1400,геймпасс 220)