S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

avuremybe: 15.08.2024 20:34 І щоб зрозуміти саму гру, атмосферу, я тобі наполегливо рекомендую пограти хоча б в останню частину - Call of Pripyat.
Взяв, гляну :beer:
avuremybe
Member

Повідомлення

shnok: 15.08.2024 21:09 Мені цікаво що за індивідууми ставлять мінуси, коли я просто скинув відео, яке вийшло годину тому на офіційному каналі розробників
Він їх ставе на всих повідомленнях, справа не в відео і не в тобі.
Не заморочуйся :beer:
Prescott
Member

Повідомлення

avuremybe: 15.08.2024 20:34 І щоб зрозуміти саму гру, атмосферу, я тобі наполегливо рекомендую пограти хоча б в останню частину - Call of Pripyat.
Тоже возьму, спасибо. Ни в одну часть не играл, как-то прошло мимо меня в своё время.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Prescott: 16.08.2024 16:25 Тоже возьму, спасибо. Ни в одну часть не играл, как-то прошло мимо меня в своё время.
починав кілька разів, до кінця навіть першу частину так і не добив.
mult
Member

Повідомлення

Купив ультімейт зразу після новини про здорожчання :)
Перший раз в житті купив гру до виходу.
Хоча я все одно маю підозру що може вийти зовсім не сталкер, в тому плані що атмосфера, зона і все оце чого всі ждуть :)
Може вийти просто звичайний бойовичок з назвою сталкер :)
Як люди писали вище, вже не раз таке було з іграми, коли продовження виходили зовсім не ті яких очікували :)
Але для сталкера вирішив зробити виключення, в стімі в мене і так всі сталкери є, ще були на дисках оригінали але їм вже гаман :)
Якщо гра буде не така то якось переживу втрату грошей :)
Картинка мені по трейлерам не дуже подобається, часто якась переконтращена, ну занадто різкі провали без полу тонів в тінях.
Я таку не люблю, вона тяжка для сприйняття, є такі ігри з такою картинкою, в них суто мені нереально грати без маніпуляцій типу решейд.
Взагалі ці підвищення цін в стімі дуже добре просадили мою купівну спроможність.
Це реально задорого для українця з нашим рівнем життя купувати ігри по 1600 за базову версію.
Щоб купити 2-3 сучасні гри треба вже викласти відчутну суму, або грати в декілька річні релізи які теж подорожчали нормально так.
До здорожчання в стімі я на багато років забув про піратство, ціни були прийнятні.
Тепер я поки не пірачу, є запаси куплених раніше ігр, але з такими тенденціями навіть не знаю що далі буде.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

mult
Я в якості донату в підтримку української гри купив :D
Я за 2 дні купив, потім подорожчав, сиджу думаю чому не взяв максимальну збірку :-/ Там доступ до доповнень наступних...
Я гадаю спочатку гра буде гарна атомсферна але буде багато онов оптимізації,багів, в принципі як зазвичай. :dontknow:
Grava
Member

Повідомлення

mult: 01.10.2024 09:20Щоб купити 2-3 сучасні гри
Стільки нормальних ігор може за рік і не вийти :D
mult
Member

Повідомлення

Grava
Ну от прямо зараз в мене в бажаному є цікаві лас оф ас парт 1, лорд оф зе фален і лайс оф пі ( вибачаюсь за англійську :) )
Це так щоб просто купити ці ігри не базу, треба грубо кажучи 5600
Зі скидками вийде трохи менше але сума залишиться все одно нормальна :)
Корочше що його нити, нічого вже не зміниш, ідем в краще майбутнє :)
Я недавно десь бачив що у чиновників всіх мастей з 22 року вже декілька раз піднялась зарплата і всілякі доплати.
Мабуть стім га них орієнтується за рівень життя українців :laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

mult
пінокіо і лорди павших є в гейм пассі, купляти безглуздо.
mult
Member

Повідомлення

Lekrs
Я геймпасом не користуюсь, по крайній мірі поки що.
Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти, може і доведеться
destructX
Member

Повідомлення

mult: 01.10.2024 11:46 Lekrs
Я геймпасом не користуюсь, по крайній мірі поки що.
Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти, може і доведеться
насправді це ВЖЕ вигідніше, просто подивитись наповненність геймпасу
yan1x
Member

Повідомлення

Lekrs: 01.10.2024 11:07 mult
Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт, пробовал Приватбанк, Моно, виза/мастеркард, двойную конвертацию включал. Регион акк Украина, не возникало такой проблемы?
SleepNeep
Junior

Повідомлення

Релакс.
Все сподобалось, крім тіней на трамваї і відсутності відблисків або освітлення від вогню в бочці.
Lekrs
Member

Повідомлення

yan1x: 26.10.2024 12:30
Lekrs: 01.10.2024 11:07 mult
Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт, пробовал Приватбанк, Моно, виза/мастеркард, двойную конвертацию включал. Регион акк Украина, не возникало такой проблемы?
Ні. В мене все норм.
анти__бот
Member

Повідомлення

SleepNeep
Ці жаби нагадали про старі телефони нокіа
VovaII
Member

Повідомлення

З цими подорожченями... буду підтримувати відчизняного виробника: дивитимусь проходження гри на Ютубі від відчизняного стримера.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

VovaII
Зважаючи на ціноутворення нових проектів, різних розробників то ціна досить прийнятна в порівнянні, глянути колду або асасін або "Indiana Jones And The Great Circle" за 2500 ціни прямо таки високі.. Доречі купував до подорожчання то взагалі норм) ;)
VovaII
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 30.10.2024 13:02Зважаючи на ціноутворення нових проектів, різних розробників то ціна досить прийнятна
Так я ж не проти. — Не буду скіпати рекламу, при перегляді на Ютубі.
mgerchik
Member

Повідомлення

yan1x: 26.10.2024 12:30Пытаюсь купить геймпасс на ПК, тупо не принимает ни одну из карт
на ПК всё норм, а вот с консолью траблы могут быть, так как наш регион официально на консоли не доступен
mult: 01.10.2024 11:46Ще в цій темі не розбирався, але якщо буде вигідніше ним користуватись ніж купляти,
ним дуже вигідно. особливо якщо просто хочется спробувати щось нове, повибирати; або просто пограти перед тим як купляти.
це звичайно якщо не планується колекціонувати ігри як в стімі, по підписка має свої обмеження.
Tim
Member

Повідомлення

Есть ли смысл покупать игру или выгоднее gamepass взять? Или торрента будут большинство ждать? Правда торренты без обнов это такое... задолбешься перекачивать,в начале думаю косяков будет хватать. Да и если не спешно играть,может и месяца не хватит на прохождение,правда все равно сама игра стоит 1400,геймпасс 220)
Відповісти