не знаю, может какая редкая модель. Но народ дуреет имхо.offece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 А что п3 слотовые такой дефицит что за них рубка на ауке идет ?
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушел
Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
ApostolCV
Member
-
radical
Member
На 100 шину цінились раніше копери.
А катмаї чомусь ні.
А катмаї чомусь ні.
-
Tfd
Member
700-й то я забрав якщо шо. Буде наповнювати місцевий фонд.
Ну так, психонув трохи і ледь не зробив те саме і з 850-м але ніби вчасно схаменувся. ) Відкладав гривники і чекав на закінчення торгів майже тиждень, але таки не подужав в кінці. На тому віоліті вже майже нічого робити бо буквально 3-4 лютих бариги покупця як пилесмоки витягують майже все що там є вартого до уваги.
Доходить до того що 370-ті процесори дешевше сюди везти з ібеїв Новою Поштою аніж беруть ті вигрібатори. Вчора навіть звичайна ТУСЛА в невідомому стані і зідраним з MCH радіатором за 2К продалася. Якісь неперевірені noname і PC Partner на MVP3 за 600-1100 йдуть.
Ну а в цілому так. Слотові коппери зараз не часто у продажу. Особливо високочастотні і на шині 100МГц. 850-ті слотові мені взагалі ще не зустрічалися, та вони навіть і в FC-PGA370 рідкісні. У мене до цього 700-го були тільки 550Е та 650 і ще зовсім нещодавно виторгував 800EB під одну цікаву платку - якщо там все вийде добре то продемонструю що воно. А якщо не добре то буду
Доходить до того що 370-ті процесори дешевше сюди везти з ібеїв Новою Поштою аніж беруть ті вигрібатори. Вчора навіть звичайна ТУСЛА в невідомому стані і зідраним з MCH радіатором за 2К продалася. Якісь неперевірені noname і PC Partner на MVP3 за 600-1100 йдуть.
Ну а в цілому так. Слотові коппери зараз не часто у продажу. Особливо високочастотні і на шині 100МГц. 850-ті слотові мені взагалі ще не зустрічалися, та вони навіть і в FC-PGA370 рідкісні. У мене до цього 700-го були тільки 550Е та 650 і ще зовсім нещодавно виторгував 800EB під одну цікаву платку - якщо там все вийде добре то продемонструю що воно. А якщо не добре то буду
-
KingpinUA
Member
А там не практикується , що барига в кінці сам в себе купляє , бо його бажану галюцінаціюTfd: ↑ 28.10.2024 10:21На тому віоліті вже майже нічого робити бо буквально 3-4 лютих бариги покупця як пилесмоки витягують майже все що там є вартого до уваги.
ціну ніхто не перебив?
-
spoglyadach
Member
Zakarul
Сумніваюсь що навіть серед джонів знайдеться на стільки хворий що купить такий бандл за таким прайсом
Нє ну виглядає гарно, мабуть реально десь на поличці лежала бо хазяїн який задумав робити апгрейд передумав і купив щось більш нове. В них там такого багато бо країна багата і люди не парять через кожну копійку. Хто бачив відоси з викупом комірок зберігання думаю і не таке бачили, там цілі компи раритетні нові в коробках були, і начинка там не така як в компах з наших країв
В мене такої відяхи нема, бо я почав колекціонувати десь у 2017 чи 2018 вже точно не пригадаю
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
не знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою 
Сумніваюсь що навіть серед джонів знайдеться на стільки хворий що купить такий бандл за таким прайсом
Нє ну виглядає гарно, мабуть реально десь на поличці лежала бо хазяїн який задумав робити апгрейд передумав і купив щось більш нове. В них там такого багато бо країна багата і люди не парять через кожну копійку. Хто бачив відоси з викупом комірок зберігання думаю і не таке бачили, там цілі компи раритетні нові в коробках були, і начинка там не така як в компах з наших країв
В мене такої відяхи нема, бо я почав колекціонувати десь у 2017 чи 2018 вже точно не пригадаю
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
offece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 А что п3 слотовые такой дефицит что за них рубка на ауке идет ?
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушел
-
ApostolCV
Member
А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
-
spoglyadach
Member
Друкуються на 3D-принтері хібащо, моделек вистачаєApostolCV: ↑ 28.10.2024 13:41 А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
-
offece-trader
Member
Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.spoglyadach: ↑ 28.10.2024 12:40offece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 А что п3 слотовые такой дефицит что за них рубка на ауке идет ?
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушелне знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою
![]()
-
Tfd
Member
Не зустрічав ніби такого, хоча в теорії все можливо. Бариги то скоріше перепродажники після віоліті, інакше важко уявити нащо їм стільки того всього і за такі кошти.KingpinUA: ↑ 28.10.2024 11:39 А там не практикується , що барига в кінці сам в себе купляє
У поодиноких індивідів може й лудоманіяspoglyadach: ↑ 28.10.2024 12:40 не знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою
Мені теж потрібні. Багато.ApostolCV: ↑ 28.10.2024 13:41 А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
Щодо 850-го то ось наприклад:offece-trader: ↑ 28.10.2024 14:26Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.
https://www.ebay.com/itm/374944694861
Різницю можете самі порахувати. ) Продаж наркоти і свічок у церкві десь недалеко за рентабельністю має бути. Ну правда це якщо хтось таки дійсно купить по тим цінам.
-----------------------------------
Так то, якби кожен заробляє як може. Просто в результаті масової вищезгаданої діяльності цінники стають такими як наразі й є. Хочеш цікаву залізяку тут і зараз - будь готовий викласти як і Джонні, або десь біля того. Ну або шукай свого щастя десь на інших майданчиках, на ОЛХ, по гаражах знайомих, списаному парку якихось організацій і т.д. Іноді люди й на смітник виносять справжні скарби. А у деяких торговців таке відчуття що взагалі весь товар на смітнику відкопаний. )
-
radical
Member
У мене купкою лежать у пласкій коробці, ножки до ніжок, кристали до кристалів. Якщо не трусити і не перевертати, все ок.Tfd: ↑ 28.10.2024 15:15 Загорнуті в папірці процесори це не те на що ми заслуговуємо у XXI.
-
spoglyadach
Member
Треба дивитись аукціони і продані лоти, а не байітнау пропозиції які місяцями релістятся. Я б може дав прям актуальну інформацію якби слідкував за цінами на залізки, але я там буваю і бачу суто епізодичноoffece-trader: ↑ 28.10.2024 14:26 Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
Tfd
Розкажете про наживу вже по факту коли вона відбудеться, цікаво все ж таки. Бо покищо це виключно отріцатєльна нажива виходить
За лотки можу запитати в знайомого що друкує, але цінник може вам не сподобатись бо це ж купа пластику + час на друк. Але якщо прям сильно треба то можна й нардукувати, які проблеми.
Останній слотовий що я купував це був 933 петька, щось він мені чи 200 обійшовся чи 150, просто я брав разом з материнкою то важко вже пригадати, треба ворушити скріншоти замовлень. Навіть не з смітника, в ідеальному стані всьо працує
Відправлено через 11 хвилин 32 секунди:
Ось вам лот який би купував я, не перебуваючи в образі глупінькава джонні в якого є нескінченний респаун сотових долоров в гаманці.
Жирна материнка в жирному комплекті з тим самим жирним процом який тут обговорюється, всьо разом дешевше за один той проц на віоліті для настаящіх перекупав та калікционєров
Відправлено через 4 хвилини 48 секунд:
Блін, вже закривав той ібєй, побачив ще отакого смачного лота
-
ApostolCV
Member
Капець! За 30$ я би і сам узяв би P3V133.
Досить рідка мать яка виходила виключно для азіатського ринку.
До , речі. Як вважаєте , чи цікавим буде контент про відновлення ретро заліза ?
Звичайно, позначення мої електротехніки не великі , але конденсатор від резистора зможу відрізнити.
До , речі. Як вважаєте , чи цікавим буде контент про відновлення ретро заліза ?
Звичайно, позначення мої електротехніки не великі , але конденсатор від резистора зможу відрізнити.
-
radical
Member
А шо цікавого у 693A? тільки тому, що ацуц?ApostolCV: ↑ 28.10.2024 18:43 Капець! За 30$ я би і сам узяв би P3V133.
ну, у мене є щось типу того, можу на щось цікаве помінятись
так, я за, хоч і мало що сам у цьому тямлю.ApostolCV: ↑ 28.10.2024 18:43 До , речі. Як вважаєте , чи цікавим буде контент про відновлення ретро заліза ?
-
KingpinUA
Member
яка саме модель? щр цикавить на обмен?radical: ↑ 28.10.2024 20:51А шо цікавого у 693A? тільки тому, що ацуц?
ну, у мене є щось типу того, можу на щось цікаве помінятись
-
radical
Member
KingpinUA
ну, є багато чого, з повноформатних слотових на 693а є
https://theretroweb.com/motherboards/s/ ... c-6240v-01
я б помінявся на якийсь ВХ на чотири слоти, наприклад чи ще щось цікаве
ну, є багато чого, з повноформатних слотових на 693а є
https://theretroweb.com/motherboards/s/ ... c-6240v-01
я б помінявся на якийсь ВХ на чотири слоти, наприклад чи ще щось цікаве
-
KingpinUA
Member
це що?radical: ↑ 28.10.2024 21:24я б помінявся на якийсь ВХ
-
radical
Member
плата на і440ВХ з чотирма слотами RAM
можна сокет, а не слот, я не гордий
можна сокет, а не слот, я не гордий
-
KingpinUA
Member
Під slot1 крім проца нічого нема , і під цей проц шукаю мейн. Є всяке барахло під 462, атлон хp . А шо по грошам якщо?
-
radical
Member
Я не перепродаю, збирав для себе просто. Це частина колекції, якщо можна так сказати. Тому лише на обмін.
З 462 можуть цікавити плати з ISA, хоча в мене вже і декілька є. Ну плата на чипсеті AMD, наприклад.
З 462 можуть цікавити плати з ISA, хоча в мене вже і декілька є. Ну плата на чипсеті AMD, наприклад.
-
KingpinUA
Member
Якийсь потрібен чіпсет особливий?radical: ↑ 28.10.2024 21:48Ну плата на чипсеті AMD
Наче під 370 було щось, завтра гляну