Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
ApostolCV
Member

Повідомлення

offece-trader: 27.10.2024 22:24 А что п3 слотовые такой дефицит что за них рубка на ауке идет ?
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушел
не знаю, может какая редкая модель. Но народ дуреет имхо.
radical
Member

Повідомлення

На 100 шину цінились раніше копери.
А катмаї чомусь ні.
Tfd
Member

Повідомлення

700-й то я забрав якщо шо. Буде наповнювати місцевий фонд. :) Ну так, психонув трохи і ледь не зробив те саме і з 850-м але ніби вчасно схаменувся. ) Відкладав гривники і чекав на закінчення торгів майже тиждень, але таки не подужав в кінці. На тому віоліті вже майже нічого робити бо буквально 3-4 лютих бариги покупця як пилесмоки витягують майже все що там є вартого до уваги.

Доходить до того що 370-ті процесори дешевше сюди везти з ібеїв Новою Поштою аніж беруть ті вигрібатори. Вчора навіть звичайна ТУСЛА в невідомому стані і зідраним з MCH радіатором за 2К продалася. Якісь неперевірені noname і PC Partner на MVP3 за 600-1100 йдуть. :insane:

Ну а в цілому так. Слотові коппери зараз не часто у продажу. Особливо високочастотні і на шині 100МГц. 850-ті слотові мені взагалі ще не зустрічалися, та вони навіть і в FC-PGA370 рідкісні. У мене до цього 700-го були тільки 550Е та 650 і ще зовсім нещодавно виторгував 800EB під одну цікаву платку - якщо там все вийде добре то продемонструю що воно. А якщо не добре то буду :weep:
KingpinUA
Member

Повідомлення

Tfd: 28.10.2024 10:21На тому віоліті вже майже нічого робити бо буквально 3-4 лютих бариги покупця як пилесмоки витягують майже все що там є вартого до уваги.
А там не практикується , що барига в кінці сам в себе купляє , бо його бажану галюцінацію
ціну ніхто не перебив? :D (на аукро таке часто бачив)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Zakarul
Сумніваюсь що навіть серед джонів знайдеться на стільки хворий що купить такий бандл за таким прайсом :)
Нє ну виглядає гарно, мабуть реально десь на поличці лежала бо хазяїн який задумав робити апгрейд передумав і купив щось більш нове. В них там такого багато бо країна багата і люди не парять через кожну копійку. Хто бачив відоси з викупом комірок зберігання думаю і не таке бачили, там цілі компи раритетні нові в коробках були, і начинка там не така як в компах з наших країв

В мене такої відяхи нема, бо я почав колекціонувати десь у 2017 чи 2018 вже точно не пригадаю

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
offece-trader: 27.10.2024 22:24 А что п3 слотовые такой дефицит что за них рубка на ауке идет ?
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушел
:) не знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою :idea:
ApostolCV
Member

Повідомлення

А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 28.10.2024 13:41 А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
Друкуються на 3D-принтері хібащо, моделек вистачає
offece-trader
Member

Повідомлення

spoglyadach: 28.10.2024 12:40
п3 700 за 1400 ушел
п3 850 за 2700 ушел
:) не знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою :idea:
Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.
Tfd
Member

Повідомлення

KingpinUA: 28.10.2024 11:39 А там не практикується , що барига в кінці сам в себе купляє
Не зустрічав ніби такого, хоча в теорії все можливо. Бариги то скоріше перепродажники після віоліті, інакше важко уявити нащо їм стільки того всього і за такі кошти.
spoglyadach: 28.10.2024 12:40 не знаю в чому прикол, мабуть ці люди схильні до лудоманії, на томуж наібей за цю суму можна взяти 2-3 з доставкою
У поодиноких індивідів може й лудоманія :shuffle: , а у всіх інших скоріше жага до наживи легкими грішми )
ApostolCV: 28.10.2024 13:41 А хтось бачив , лотки на продажі під 370/423?
Мені теж потрібні. Багато. :D Загорнуті в папірці процесори це не те на що ми заслуговуємо у XXI.
offece-trader: 28.10.2024 14:26Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.
Щодо 850-го то ось наприклад:
https://www.ebay.com/itm/374944694861

Різницю можете самі порахувати. ) Продаж наркоти і свічок у церкві десь недалеко за рентабельністю має бути. Ну правда це якщо хтось таки дійсно купить по тим цінам. :rolleyes:

-----------------------------------

Так то, якби кожен заробляє як може. Просто в результаті масової вищезгаданої діяльності цінники стають такими як наразі й є. Хочеш цікаву залізяку тут і зараз - будь готовий викласти як і Джонні, або десь біля того. Ну або шукай свого щастя десь на інших майданчиках, на ОЛХ, по гаражах знайомих, списаному парку якихось організацій і т.д. Іноді люди й на смітник виносять справжні скарби. А у деяких торговців таке відчуття що взагалі весь товар на смітнику відкопаний. )
radical
Member

Повідомлення

Tfd: 28.10.2024 15:15 Загорнуті в папірці процесори це не те на що ми заслуговуємо у XXI.
У мене купкою лежать у пласкій коробці, ножки до ніжок, кристали до кристалів. Якщо не трусити і не перевертати, все ок.
spoglyadach
Member

Повідомлення

offece-trader: 28.10.2024 14:26 Не, чето не верю я в такую шару, глянул на ебае, не нашел таких, дайте ссылку.
Треба дивитись аукціони і продані лоти, а не байітнау пропозиції які місяцями релістятся. Я б може дав прям актуальну інформацію якби слідкував за цінами на залізки, але я там буваю і бачу суто епізодично B-)

Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
Tfd
Розкажете про наживу вже по факту коли вона відбудеться, цікаво все ж таки. Бо покищо це виключно отріцатєльна нажива виходить B-)
За лотки можу запитати в знайомого що друкує, але цінник може вам не сподобатись бо це ж купа пластику + час на друк. Але якщо прям сильно треба то можна й нардукувати, які проблеми.
Останній слотовий що я купував це був 933 петька, щось він мені чи 200 обійшовся чи 150, просто я брав разом з материнкою то важко вже пригадати, треба ворушити скріншоти замовлень. Навіть не з смітника, в ідеальному стані всьо працує :up:

Відправлено через 11 хвилин 32 секунди:
Ось вам лот який би купував я, не перебуваючи в образі глупінькава джонні в якого є нескінченний респаун сотових долоров в гаманці.
Жирна материнка в жирному комплекті з тим самим жирним процом який тут обговорюється, всьо разом дешевше за один той проц на віоліті для настаящіх перекупав та калікционєров :lamer: Думаю якщо пошукати не 3 хвилини як це робив я, то можна ще багато чого логічного знайти, та й навіть купити якщо є потреба
спойлер
https://www.ebay.com/itm/135299203517?_ ... R7aox7vaZA
Відправлено через 4 хвилини 48 секунд:
Блін, вже закривав той ібєй, побачив ще отакого смачного лота
спойлер
https://www.ebay.com/itm/116142217816?_ ... R7qox7vaZA
ApostolCV
Member

Повідомлення

Капець! За 30$ я би і сам узяв би P3V133.
Досить рідка мать яка виходила виключно для азіатського ринку.

До , речі. Як вважаєте , чи цікавим буде контент про відновлення ретро заліза ?
Звичайно, позначення мої електротехніки не великі , але конденсатор від резистора зможу відрізнити.
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV: 28.10.2024 18:43 Капець! За 30$ я би і сам узяв би P3V133.
Досить рідка мать яка виходила виключно для азіатського ринку.
А шо цікавого у 693A? тільки тому, що ацуц?
ну, у мене є щось типу того, можу на щось цікаве помінятись
ApostolCV: 28.10.2024 18:43 До , речі. Як вважаєте , чи цікавим буде контент про відновлення ретро заліза ?
так, я за, хоч і мало що сам у цьому тямлю.
KingpinUA
Member

Повідомлення

radical: 28.10.2024 20:51А шо цікавого у 693A? тільки тому, що ацуц?
ну, у мене є щось типу того, можу на щось цікаве помінятись
яка саме модель? щр цикавить на обмен?
radical
Member

Повідомлення

KingpinUA
ну, є багато чого, з повноформатних слотових на 693а є
https://theretroweb.com/motherboards/s/ ... c-6240v-01
я б помінявся на якийсь ВХ на чотири слоти, наприклад чи ще щось цікаве
KingpinUA
Member

Повідомлення

radical: 28.10.2024 21:24я б помінявся на якийсь ВХ
це що? :D
radical
Member

Повідомлення

плата на і440ВХ з чотирма слотами RAM
можна сокет, а не слот, я не гордий
KingpinUA
Member

Повідомлення

Під slot1 крім проца нічого нема , і під цей проц шукаю мейн. Є всяке барахло під 462, атлон хp . А шо по грошам якщо?
radical
Member

Повідомлення

Я не перепродаю, збирав для себе просто. Це частина колекції, якщо можна так сказати. Тому лише на обмін.
З 462 можуть цікавити плати з ISA, хоча в мене вже і декілька є. Ну плата на чипсеті AMD, наприклад.
KingpinUA
Member

Повідомлення

radical: 28.10.2024 21:48Ну плата на чипсеті AMD
Якийсь потрібен чіпсет особливий?
Наче під 370 було щось, завтра гляну
Відповісти