Тут питання очевидно не в відео, а в Kirakishou. В мене колега такий був в УкрАвто, поки проблему вичерпно не розбере - не заспокоїться. Бісив багато кого неймовірно, зате після нього не лишалось жодних "хвостів".daesz: ↑ 26.10.2024 21:25але я настільки прискіпливо до відео/аніме/фільмів/серіалів не відношусь
Останні статті і огляди
Новини
Високе споживання при відтворенні відео на відеокарті RX 7800 XT
-
lewerlin
Member
-
daesz
Member
NST1983: ↑ 26.10.2024 21:26daesz: ↑ 26.10.2024 20:51 Теж саме говорять про музику, але в мене вся бібліотека ~500гб у флаці, а слухати жалюгідний 128біт на спотіфаї - це каєф (звичайно, якщо слон на вухо наступив)
Це не кажучи про музику якої спотіфаї та популярних платформах просто взагалі немає.
Було б на чому слухати. Я своє барахло вже разпродав. Транспорт з SSD ARM- свій з аналоговим живленням -> USB DAC Amanero + R2R з підтримкою звісно DSD (десь в районі 900$) -. Підсилювач (десь 17 кг) (десь в районі 1200 уе) -> Кастомна акустіка, в яку влупив кучу бабла (з масиву клену та буку). Не рахуючи стойку, кабелі і все інше.. Керування через планшет чи url І це середній класс.. А то все ваші ~500гб у флаці дитячий садок)
А в мене 25 в холодній воді, а? а?
-
Kirakishou
Member
daesz
lewerlin
При відтворені немає проблем, це 100%. Я про це і не писав. Проблема тільки при швидкій навігації по деяким файлам, зазвичай з високим бітрейтом. Взагалі, як я про цю проблему дізнався. Це було на новий рік, я слухав різну японщину. Потім мені приїхала ця відеокарта. Я встановив її в ПК і коли промотував цей концерт, у мене впав драйвер. Я про це написав в темі вибору відеокарт. Де отримав він нефанатів мінуси, що проблема тільки в мене, що я щось не так роблю і т.д. Потім через півроку самі амд пишуть про цю проблему, але згадують лише PotPlayer. Це доволі популярний плеєр в Кореї і має велику спільноту. Схоже, що вона почала скаржитися і амд не змогло проігнорувати таку кількість скарг, тому згадали про цю проблему в примітках до адреналіну. Але насправді проблема є у всіх плеєрах з апаратним прискоренням декодування відео.daesz: ↑ 26.10.2024 21:20Тільки при швидкій промотці в деяких моментах з'являєються зелені полоси.
lewerlin
Судячи з того, що самі амд писали про цю проблему ще в 2017 році і вона до сих пір існує — вона їх взагалі не парить. Надіюся, що хоча б проблеми в самих нових іграх типу Zenless Zone Zero їх будуть парити. Бо глітчі в ній вже починають діяти на нерви, вони там постійно на екранах завантаження.lewerlin: ↑ 26.10.2024 21:21Чесно, якби я був проджект-менеджером, я б подібний таск засунув десь в кінець по пріорітету. Надто несистемно проблема себе веде(багато часу і зусиль на неї треба) і надто мало кого вона парить.
-
daesz
Member
Я тоді погано зрозумів, думав у вас і при відтворенні глітчі. Тим не менше швидка навігація у мене драйвер не крашилаKirakishou: ↑ 26.10.2024 21:36 daeszПри відтворені немає проблем, це 100%. Я про це і не писав. Проблема тільки при швидкій навігації по деяким файлам, зазвичай з високим бітрейтом. Взагалі, як я про цю проблему дізнався. Це було на новий рік, я слухав різну японщину. Потім мені приїхала ця відеокарта. Я встановив її в ПК і коли промотував цей концерт, у мене впав драйвер. Я про це написав в темі вибору відеокарт. Де отримав він нефанатів мінуси, що проблема тільки в мене, що я щось не так роблю і т.д. Потім через півроку самі амд пишуть про цю проблему, але згадують лише PotPlayer. Це доволі популярний плеєр в Кореї і має велику спільноту. Схоже, що вона почала скаржитися і амд не змогло проігнорувати таку кількість скарг, тому згадали про цю проблему в примітках до адреналіну. Але насправді проблема є у всіх плеєрах з апаратним прискоренням декодування відео.daesz: ↑ 26.10.2024 21:20Тільки при швидкій промотці в деяких моментах з'являєються зелені полоси.
Поставив щойно пот (глянути), виглядає симпатичненько + мені подобається що є доступна можливість створення плейлистів (я саме через це використовую для відтворення musicbee, до цього користувався фубаром, але в МВ зручніший та приємніший інтерфейс). Більшість хоткеїв на дефолтній розкладці наче збігається також
-
GreenMile
Member
Ah S**t, Here We Go Again (c)Grava: ↑ 26.10.2024 15:29 Десь я вже все це бачив і нікнейм знайомий