Там пішки перейти можна, якщо знати деsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:24акваланге
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Правда то треба в сусіднє село йому йти, бо якщо в себе перейде то толку буде мало
Там пішки перейти можна, якщо знати деsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:24акваланге
Он по горам специализируется чисто.анти__бот: ↑ 27.10.2024 20:43Там пішки перейти можна, якщо знати деsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:24акваланге
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Правда то треба в сусіднє село йому йти, бо якщо в себе перейде то толку буде мало
Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.leif: ↑ 27.10.2024 20:48 , дали де переночувати і наступний день показали як і куди йти назад, ще й щоб наші прикордонники не зловили.
нічо, війна не вічна, думаю, що скоро буде можливість спокійно принаймні в карпатах покатати. але це ми знову флуд розвели. повертаємось до наших баранів айфонів.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:52Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.
Мав 3 шт. 7 про під різні ринки, з жодним не мав проблем із екраном чи чимось іншим, єдине це Київстар за містом, на деяких вишка хоч всі поділки і є інтернет але звʼязку не має але це тільки він МТС і Лайф все ідеальноleif: ↑ 27.10.2024 19:18 snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався можна зрозуміти
Та не треба так далеко, після офіційних продаж і в Польщі ціни пішли, вот місяць тому знайомий 7 про продав за 24 тис. грн.leif: ↑ 27.10.2024 20:28 нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.А зачем тебе 3 одинаковых под разные рынки ?kolesnukm: ↑ 27.10.2024 21:09Мав 3 шт. 7 про під різні ринки, з жодним не мав проблем із екраном чи чимось іншим, єдине це Київстар за містом, на деяких вишка хоч всі поділки і є інтернет але звʼязку не має але це тільки він МТС і Лайф все ідеальноleif: ↑ 27.10.2024 19:18 snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався можна зрозуміти
snapdragon999: ↑ 27.10.2024 21:12Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.kolesnukm: ↑ 27.10.2024 21:09
Мав 3 шт. 7 про під різні ринки, з жодним не мав проблем із екраном чи чимось іншим, єдине це Київстар за містом, на деяких вишка хоч всі поділки і є інтернет але звʼязку не має але це тільки він МТС і Лайф все ідеально
Ну там хоть гарантия официальная и есть оф сервисные центры, а у пикселей от серого магазина гарантия минимальная. Хотя смысл в тех сервисах если менять экран как новый телефон будет стоить.kolesnukm: ↑ 27.10.2024 21:14Та зараз із всім лотерея (( колега дружині брав 15 про макс, новий в офіційного дилера, при них поза пакували ніби все ок, вийшли на сонце а там вся рамка ніби як із якимись вкрапленнями ще чогось, магазин визнав браком і за два дні замінив на новийsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 21:12
Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.
Ну я з пікселями із першого ) тому вже і по знаходив де ремонтувати) і запчастин вже вистачає чи навіть щось і на Алі чи із США на фікс іт чи навіть в нас в все плюс чи подібних. А ремонт це таке діл вот робочий 12 про після падіння всю Україну обʼїздив а ніхто не може зробити )) 5 хв і пропадає мережа до ребуту і потім знову 5 хвНу там хоть гарантия официальная и есть оф сервисные центры, а у пикселей от серого магазина гарантия минимальная. Хотя смысл в тех сервисах если менять экран как новый телефон будет стоить.
Я не люблю когда мне бусы продают как попуасу, если уже платить нормальную сумму больше 20 тысяч, то гарантия нужна по любому. Ваше право конечно брать с за бугра за шекели или фунты, я чужие гроши не считаю, тем более когда есть потенциальный риск поломки экранаkolesnukm: ↑ 27.10.2024 21:20Ну я з пікселями із першого ) тому вже і по знаходив де ремонтувати) і запчастин вже вистачає чи навіть щось і на Алі чи із США на фікс іт чи навіть в нас в все плюс чи подібних. А ремонт це таке діл вот робочий 12 про після падіння всю Україну обʼїздив а ніхто не може зробити )) 5 хв і пропадає мережа до ребуту і потім знову 5 хвНу там хоть гарантия официальная и есть оф сервисные центры, а у пикселей от серого магазина гарантия минимальная. Хотя смысл в тех сервисах если менять экран как новый телефон будет стоить.
Поживём, увидимleif: ↑ 27.10.2024 21:06нічо, війна не вічна, думаю, що скоро буде можливість спокійно принаймні в карпатах покатати. але це ми знову флуд розвели. повертаємось до наших баранів айфонів.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:52Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.
Ну смотри, если кто живёт где то возле границы недалеко, то ещё нормально, можно купить в Польше какой то и потом туда сдать по гарантии. Может так для них даже и лучше. Я знаю человечка тут с форума, то у него малой ездит возит туда сюда всякие заказы мелкие, там учится. Ну а те кто с границей не дружит то я не знаю, нужен такой головняк, чисто на одной надежде что все ок будет далеко не уедешь.kolesnukm: ↑ 27.10.2024 21:41 Ну в мене за всі часи ні разу не було що піксель сам поламався, зазвичай падіння і відповідно скло екрану камери і т.д. І мав справу із офіційним сервісом сяомі, Соні і ПК Acer, Dell і нічого хорошого ((( тому для мене краще із за кордону із їх гарантією значно дешевше ніж в наших сіровозів
Одна людина - один трейд ін.leif: ↑ 27.10.2024 20:28 нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
Ходив Карпати весь час війни. Ніяких проблем не виникало. Але ходять люди або з документами, або військові. В колочаві бачив чехів, на піп івані поляків.leif: ↑ 27.10.2024 21:06
нічо, війна не вічна, думаю, що скоро буде можливість спокійно принаймні в карпатах покатати. але це ми знову флуд розвели. повертаємось до наших баранів айфонів.
нічого, можна знайти дропівJKrl: ↑ 28.10.2024 06:56Одна людина - один трейд ін.
хаха. ну майжеJKrl: ↑ 28.10.2024 06:56Але ходять люди або з документами, або військові
або з фунтами на кармані
Какой акваланг, ты о чём? Там глубина по колено. Кабаны за желудями бегают.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 20:24через тису в акваланге ))анти__бот: ↑ 27.10.2024 20:10 leif
snapdragon999
Та якщо з Богдана то там до Румунії фігня йти, може в сусідів є гарні пропозиції
Пруф. Ніхто не ловив. Взвод на пероні ліниво подивився на облікові документи, навіть не спитавши про бронь та інше.