Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 18:57Ну был же случай мировой контейнерный перевозчик, не буду называть, хотел зайти на наш рынок, ему начали палки в колеса ставить налоговые проверки и прочие, он понял ушёл.
похожа свиня на коня. це зовсім різні історії. наскільки я розумію, ці всі речі в основному бере на себе дистриб'ютор на місці, а від гугла фактично потрібне лише бажання, трохи напрягтись і трохи роботи з сервісами. це ж не еплгугло-стор відкрити. просто не вважають за потрібне. ну, справа хазяйська, головне щоб бізнес йшов успішно. яка там у них частка ринку до речі? відсотки 2? дійсно, можна не розвивати дистрибуцію і так "фантастичні" продажі.
snapdragon999: 27.10.2024 18:57Ну если не причём тогда я не знаю.
я ж і кажу, це недалекоглядне рішення в дусі гугла. на мою скромну диванно-експертну думку.
snapdragon999
Member

Повідомлення

По цене айфонов и самсунгов ультр с оф гарантией точно желающих будет мало их брать :laugh:
Человек правильно сказал что берут 2 летние какие то упавшие в цене или бу.
Востаннє редагувалось 27.10.2024 19:11 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
DuckRider
Member

Повідомлення

Кстати, кто имел дело с гарантией y.ua?
Они у себя следующее пишут:
Гарантія від SUPPORT.UA
• Після закінчення гарантії виробника - безкоштовний ремонт гарантійних поломок необмежену кількість разів; • Безкоштовна доставка в сервіс-центр і назад «Нової поштою» або нашим кур'єром; • Компенсація 100% вартості пристрою, якщо ремонт неможливий; • Якщо вартість пристрою до 1000 грн. - відразу компенсуємо без ремонту;

1 рік - 3030 грн
2 роки - 4040 грн
3 роки - 5050 грн
Работает ли это или это очередной развод гоев на деньги?
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 19:04По цене айфонов и самсунгов ультр точно желающих будет мало их брать
нехай роблять нормальні девайси і потужні регіональні ціни з урахуванням наших реалій і сіряка B-) айфони ж білі продаються і нічо, знову ж таки.

коротше, будуть нормальні девайси по нормальних цінах, все з попитом буде окей, самсунг і епл не дадуть збрехати. з такою нереальною екосистемою софта і сервісів не змогти в смартфони це треба взагалі якимись унікумами бути. ну хоча майкрософт довели що це можливо :lol: гугл, мабуть, з них бере приклад
JKrl
Member

Повідомлення

:weep:
snapdragon999: 27.10.2024 19:04 По цене айфонов и самсунгов ультр точно желающих будет мало их брать :laugh:
Человек правильно сказал что берут 2 летние какие то упавшие в цене или бу.
Я сейчас думаю 9 хл взять, почему-то 7 про 500 фунтов по трейд инфу.
snapdragon999
Member

Повідомлення

DuckRider: 27.10.2024 19:06 Кстати, кто имел дело с гарантией y.ua?
Они у себя следующее пишут:
Гарантія від SUPPORT.UA
• Після закінчення гарантії виробника - безкоштовний ремонт гарантійних поломок необмежену кількість разів; • Безкоштовна доставка в сервіс-центр і назад «Нової поштою» або нашим кур'єром; • Компенсація 100% вартості пристрою, якщо ремонт неможливий; • Якщо вартість пристрою до 1000 грн. - відразу компенсуємо без ремонту;

1 рік - 3030 грн
2 роки - 4040 грн
3 роки - 5050 грн
Работает ли это или это очередной развод гоев на деньги?
Почему нет? Это стилус на сколько помню, его клон. Только тут никто не знает что завтра будет.Сейчас так многие магазы делают.

Отправлено спустя 5 минут 26 секунд:
leif: 27.10.2024 19:07
коротше, будуть нормальні девайси по нормальних цінах, все з попитом буде окей, самсунг і епл не дадуть збрехати. з такою нереальною екосистемою софта і сервісів не змогти в смартфони це треба взагалі якимись унікумами бути. ну хоча майкрософт довели що це можливо :lol: гугл, мабуть, з них бере приклад
Мы не против, хай делают))
leif
Member

Повідомлення

JKrl: 27.10.2024 19:07Я сейчас думаю 9 хл взять
а навіщо, якщо не секрет? ти ж тільки недавно придбав 7про і пишеш, що тебе все з ним влаштовує
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 19:14
а навіщо, якщо не секрет? ти ж тільки недавно придбав 7про і пишеш, що тебе все з ним влаштовує
Пока экран не позеленел или ещё чето не отслоилось надо продавать))В горах влага надо поосторожнее.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався :laugh: можна зрозуміти
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 19:18 snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався :laugh: можна зрозуміти
Если такое покупать, то хотя бы с нормальной гарантией чтоб не страшно было юзать :laugh:
Или если фунтов нормально имеешь))
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 19:23то хотя бы с нормальной гарантией чтоб не страшно было юзать
чим більше накопичується проблемного досвіду з пікселями тим більше народу в Україні цей момент буде стримувати від покупки. от тому і я кажу, що гуглу давно пора домовитись з якимось асбісом і це 100% збільшить продажі за умови, що ціни будуть трохи вище сіряка. ну десь в тій же пропорції, що оф./сірі айфони.
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 19:14
Тому що трейд ин дороже ніж я єго брав. Да і 9 якось надійніше виглядає, нормальні чохли, оце все.
leif
Member

Повідомлення

JKrl: 27.10.2024 19:33Тому що трейд ин дороже ніж я єго брав
:insane: :insane:
це ти так добре походив по горах, що вже вийшов в тому місці, де трейд-ін став дорожче? :)

що ж, мої вітання :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 19:35
JKrl: 27.10.2024 19:33Тому що трейд ин дороже ніж я єго брав
:insane: :insane:
це ти так добре походив по горах, що вже вийшов в тому місці, де трейд-ін став дорожче? :)

що ж, мої вітання :beer:
Блин ну нравиться человеку снимать ,камера нормальная .Но хочеться и лучшей надежности что тут такого :laugh: Пока не все еще раздуплились можно на олх ))В новом по любому должно быть лучше .

Отправлено спустя 12 минут 54 секунды:
leif: 27.10.2024 19:29 от тому і я кажу, що гуглу давно пора домовитись з якимось асбісом і це 100% збільшить продажі за умови, що ціни будуть трохи вище сіряка. ну десь в тій же пропорції, що оф./сірі айфони.
напиши в саппорт их :laugh:

Отправлено спустя 8 минут 47 секунд:
JKrl: 27.10.2024 19:07

Я сейчас думаю 9 хл взять, почему-то 7 про 500 фунтов по трейд инфу.
Богдан ,Ковель то ты продаешь ,сегодня выложено в 18:33 ? :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 19:53В новом по любому должно быть лучше
трохи раніше ж писали, що між 6-7-8 особливо краще не стало :D просто проблеми стали інші
snapdragon999: 27.10.2024 19:53напиши в саппорт их
може розчарую тебе, але так це не працює :lol:

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
snapdragon999: 27.10.2024 20:02Богдан ,Ковель то ты продаешь ,сегодня выложено в 18:33 ?
та він же пише, що в трейд-ін і явно не в Україні. який олх?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 20:05
та він же пише, що в трейд-ін і явно не в Україні. який олх?
)))понятно.Блин 10 штук всего ,я не знал что они такие дешевые.
анти__бот
Member

Повідомлення

leif
snapdragon999
Та якщо з Богдана то там до Румунії фігня йти, може в сусідів є гарні пропозиції, головне щоб фронтєра не зупинила :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 27.10.2024 20:10 leif
snapdragon999
Та якщо з Богдана то там до Румунії фігня йти, може в сусідів є гарні пропозиції :laugh:
через тису в акваланге ))
leif
Member

Повідомлення

нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 20:28 нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
че,я когда то в Польше сдавал в ломбарде нокиа старую сенсорную ,на симбиане еще .То мне нормально дали за нее ,дороже чем на олх получилось у нас :laugh:
Маленький провинциальный городишко правда был .Может они подумали крутой телефон))
Відповісти