Останні статті і огляди
Новини
Nvidia випустила драйвер GeForce 566.03 WHQL для нових ігор з DLSS 3
-
voldemarcik
Member
Пропоную обговорити Nvidia випустила драйвер GeForce 566.03 WHQL для нових ігор з DLSS 3
Це добре, а то на попередніх у мене по завершення роботи була помилка - память не може бути red.
Це добре, а то на попередніх у мене по завершення роботи була помилка - память не може бути red.
-
Rain Man
Member
voldemarcik
просто не нужно покупать память с красными радиаторами, Хуангу походу не нравится красный цвет..
просто не нужно покупать память с красными радиаторами, Хуангу походу не нравится красный цвет..
-
voldemarcik
Member
Яке ти умне, аж страшноRain Man: ↑ 22.10.2024 19:34 voldemarcik
-
FurryGentleman
Junior
прошлый драйвер в принципе оказался бракованным - практически на всех картах кроме 40 серии фпс упал + добавлялись баги со звуком и тдvoldemarcik: ↑ 22.10.2024 19:23 Пропоную обговорити Nvidia випустила драйвер GeForce 566.03 WHQL для нових ігор з DLSS 3
-
Lekrs
Member
У мене така помилка була з лівим антивірусом. З віндовс дефендером норм.voldemarcik: ↑ 22.10.2024 19:23 Пропоную обговорити Nvidia випустила драйвер GeForce 566.03 WHQL для нових ігор з DLSS 3
-
n+gibat[]r
Member
У меня на прошлом драйвере изображение стало более тусклым в режиме SDR, пришлось в настройках драйвера повышать яркость и контрастность, в этом все уже нормально.
-
mult
Member
По ходу підтвердження Гсінк на мій монітор нарешті з цим драйвером завезли
Завтра поставлю перевірю.
А то на сайті самсунг пише про підтримку Гсінк ним, а драйвер нвідія на панелі керування пише що підтримка не підтверджена.
Хоча воно працює і так.
Завтра поставлю перевірю.
А то на сайті самсунг пише про підтримку Гсінк ним, а драйвер нвідія на панелі керування пише що підтримка не підтверджена.
Хоча воно працює і так.
-
Dr_Werdenhoff
Member
Попередній драйвер 565.90 потужно крашив систему у іграх і навіть просто на робочому столі, поки відійшов по каву, навіть у логах нічого не залишалось. Доречі, було таке у когось ще? У інеті є теж подібні репорти, але схоже проблема не набула масовості.
Відкат до 561.09 вирішував проблему і система залишалась незламною.
Сподіваюсь у цій версії такої зради не буде.
Відкат до 561.09 вирішував проблему і система залишалась незламною.
Сподіваюсь у цій версії такої зради не буде.
-
MSiAventador
Junior
Що цікаво, досі нема покращень DLSS 3 для Test Drive Unlimited Solar Crown .
-
voldemarcik
Member
Читаю і думаю, може варто трішки зачекати з цим драйверм (хоча б тиждень)
-
mult
Member
Dr_Werdenhoff
У мене проблем з попередніми драйверами ніякими не було, ніяких крашів, віндовс 11
Я думаю на це може бути маса причин.
Виставлені вольтажі в біосі на зменшення температури процесора, неправильно налаштована оперативка і тд.
У мене пару років назад теж були якісь рандомні проблеми з компом, то синька, то відвали дисків і головне рандомно і тести всі комп проходив.
А виявилось причина в тому що я полінувався качати дрова на оф сайті і поставив всі дрова з допомогою проги типу Driver Booster, не помню точно якою.
Переставив систему, скачав дрова з оф сайту материнки і ніяких проблем.
Більше такими прогами не користуюсь
У мене проблем з попередніми драйверами ніякими не було, ніяких крашів, віндовс 11
Я думаю на це може бути маса причин.
Виставлені вольтажі в біосі на зменшення температури процесора, неправильно налаштована оперативка і тд.
У мене пару років назад теж були якісь рандомні проблеми з компом, то синька, то відвали дисків і головне рандомно і тести всі комп проходив.
А виявилось причина в тому що я полінувався качати дрова на оф сайті і поставив всі дрова з допомогою проги типу Driver Booster, не помню точно якою.
Переставив систему, скачав дрова з оф сайту материнки і ніяких проблем.
Більше такими прогами не користуюсь
-
Nikolayovich
Member
З цим драйвером, ефект прозорості в ОС почав якось не так працювати, даже не привично і напрягає трохи.
-
mult
Member
Dr_Werdenhoff
До речі, ще можна спробувати поставити новий драйвер після видалення старого прогою ddu.
Час від часу таке треба робити.
До речі, ще можна спробувати поставити новий драйвер після видалення старого прогою ddu.
Час від часу таке треба робити.
-
Dr_Werdenhoff
Member
mult
Так і робив. DDU, повне видалення, суворо оф. драйвер, розпакований і встановлений через консоль з .inf без іншого сміття, як завжди. Щоправда Win10 поки що.
Розгонів майже нема, крім відпущених паверлімітів і трохи частоти на RAM накинуто.
Але ж із папеєрєдніками всьо працювало і ніяких проблем не спостерігалося навіть за години стрес-тестів прайм+фурмарк.
Ну, поки що поставив, спостерігаю, наче все нормально.
Так і робив. DDU, повне видалення, суворо оф. драйвер, розпакований і встановлений через консоль з .inf без іншого сміття, як завжди. Щоправда Win10 поки що.
Розгонів майже нема, крім відпущених паверлімітів і трохи частоти на RAM накинуто.
Але ж із папеєрєдніками всьо працювало і ніяких проблем не спостерігалося навіть за години стрес-тестів прайм+фурмарк.
Ну, поки що поставив, спостерігаю, наче все нормально.
-
voldemarcik
Member
А що не так з ефектом прозорості?Nikolayovich: ↑ 23.10.2024 10:30 З цим драйвером, ефект прозорості в ОС почав якось не так працювати, даже не привично і напрягає трохи.
- (одні пишуть, що панель задач втратила прозорість)
-
Nikolayovich
Member
Сильна прозорість, раніше була мало замітна.voldemarcik: ↑ 23.10.2024 17:12А що не так з ефектом прозорості?Nikolayovich: ↑ 23.10.2024 10:30 З цим драйвером, ефект прозорості в ОС почав якось не так працювати, даже не привично і напрягає трохи.
-
voldemarcik
Member
Можите показати (викласти скрін)Nikolayovich: ↑ 23.10.2024 17:14Сильна прозорість, раніше була мало замітна.voldemarcik: ↑ 23.10.2024 17:12
А що не так з ефектом прозорості?
-
HazardVadim
Junior
а этот как? думаю ставить или нетFurryGentleman: ↑ 22.10.2024 20:30 прошлый драйвер в принципе оказался бракованным - практически на всех картах кроме 40 серии фпс упал + добавлялись баги со звуком и тд
-
Dr_Werdenhoff
Member
Nikolayovich: ↑ 23.10.2024 10:30 З цим драйвером, ефект прозорості в ОС почав якось не так працювати, даже не привично і напрягає трохи.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/fo ... ed-102224/Open Issues:
[Bluestacks/Corsair iCUE] May display higher than normal CPU usage [4895184][4893446]
[Maxwell] MSI GT72 2QD notebook may bugcheck upon installing R560+ drivers [4798073]
DSR/DLDSR custom resolutions may not appear in certain games [4839770]
When "Shader Cache size" is set to "disabled", cache files may still be created [4895217]
[SteamVR] Changing refresh rate may cause PC to bugcheck [4910686]
Houdini XPU rendering shows green tint [4917245]
Windows 10 transparency effects not working correctly after updating to GRD 566.03 [4922638]
-
Shandor1982
Member
А на сосії оновлень більш не буде