Предлагаю обсудить AMD підтвердила, що процесори Strix Halo сформують лінійку Ryzen AI Max 300
Да сколько можно, назовите уже "iRyzen AI Pro Max" и успокойтесь.
Останні статті і огляди
Новини
AMD підтвердила, що процесори Strix Halo сформують лінійку Ryzen AI Max 300
-
Yaroslav308
Member
-
yurius_r
Member
Тіпа з одного боку все круто, але з іншого - якого дідька тут не PCIE5?! Це ж вже в 2025-му буде
-
mrigi
Member
Якийсь рандомний набір слів сформує лінійку іншого рандомного набору слів.
-
Hemul
Member
Зачем в ноутбуке нужен PCIE5?yurius_r: ↑ 18.10.2024 21:50 Тіпа з одного боку все круто, але з іншого - якого дідька тут не PCIE5?! Це ж вже в 2025-му буде
-
Marmota
Member
mrigi
Я думаю что там независимо от лагеря уже не знают какой ещё мега-супер-ульра-AI набор слов использовать, чтоб выглядело круто и привлекательно для клиентов.
Я думаю что там независимо от лагеря уже не знают какой ещё мега-супер-ульра-AI набор слов использовать, чтоб выглядело круто и привлекательно для клиентов.
-
yurius_r
Member
Hemul
Навряд чи це будуть лише ноути.
Навряд чи це будуть лише ноути.
-
rjavyi_pastor
Member
тим часом нові зен5 навіть не добралися до thinkpad/elitebook лінійок. будемо чекати ці роки через 2
-
ayermolenko
Junior
Буде дуже цікаво, якщо якийсь Minisforum випустить ІТХ плату з таким процесором, для збірки компактного але доволі потужного ПК, 40CU виглядає як непогано для не дуже вимогливих ігор
-
KROOM
Member
От прямо цікаво буде глянути на 8С/16Т-32Cu... чи не будуть в умовах обмеженого теплопакету результати інколи кращі за старші моделі .
-
unique-neon
Member
В мене ентузіазму вже поменшало щодо таких рішень. Не плата, але маю їх міні пк um890. Процесор 8945hs сам по собі підтримує PBO. Так ось, біос максимально куций:ayermolenko: ↑ 19.10.2024 16:08Буде дуже цікаво, якщо якийсь Minisforum випустить ІТХ плату з таким процесором
- мінімум налаштувань
- нема PBO
- нема таймігів RAM
- нема керування вентиляторами
- а віндові тули навіть не бачать ці вентилятори
- вентилятори і охолодження до слова на їх платах свої кастомні, проблема для заміни
- мій девайс відмовлявся засинати, через якийсь pci express root port, тут правда не впевнений це мініси нахімічили чи амд, бо цей порт демонструє проблеми на різних приладах (пофіксив відключенням в девайс менеджері, відповідно відключився і прилад, що на ньому висів)
-
ayermolenko
Junior
У мене якраз плата, BD770i на 7745HX. Немає налаштувань памʼяті, але є налаштування TDP, керування вентиляторами є. Але нащо мені ті налаштування, якщо процесор в базі видає показники десктопного 7700? З нюансами, але мене влаштовує. І якщо б вийшла подібна плата на процесорі з 40 CU, я б подумав) залежно від ціни звісноunique-neon: ↑ 20.10.2024 08:35В мене ентузіазму вже поменшало щодо таких рішень. Не плата, але маю їх міні пк um890. Процесор 8945hs сам по собі підтримує PBO. Так ось, біос максимально куций:ayermolenko: ↑ 19.10.2024 16:08Буде дуже цікаво, якщо якийсь Minisforum випустить ІТХ плату з таким процесором
- мінімум налаштувань
- нема PBO
- нема таймігів RAM
- нема керування вентиляторами
- а віндові тули навіть не бачать ці вентилятори
- вентилятори і охолодження до слова на їх платах свої кастомні, проблема для заміни
- мій девайс відмовлявся засинати, через якийсь pci express root port, тут правда не впевнений це мініси нахімічили чи амд, бо цей порт демонструє проблеми на різних приладах (пофіксив відключенням в девайс менеджері, відповідно відключився і прилад, що на ньому висів)
-
Lorichic
Member
Я такие платы с распаяным процессором и готовые коробки от производителей мини пк больше не расматриваю, был intel nuc в своё время, в биос минимум настроек, память не подпихнуть, ноль телодвижений под себя, взял мини itx плату A620, 8500g, память hynix a-die, корпус silverstone milo 10 (3.7L c возможностью ужать до 2.8L), кулер ID-COOLING IS-50X V3, до 20тыс вышло, память выставил на 6000, тайминги поджал, в биос настроек PBO нет, но можно TDP снизить через минусовый офсет или лимит температуры, если АМД выпустит интересный APU в будущем под ам5 может процессор проабгрейдю без замены остального, для нормальной работы встройки память желательно настраивать, а в готовых решениях это залоченоayermolenko: ↑ 20.10.2024 21:43У мене якраз плата, BD770i на 7745HX.