Читати огляди, це як марно витратити купу часу, та не отримати результат Якщо є гроші на пару вживаних Genelec 8030 та вище, беремо, додаємо цап, комутуємо та забуваємо про апи акустики, далі апаємо цап, комутацію т.д., якщо забажаємо, що не фактqawoon: ↑ 17.10.2024 18:03Цікаво подивитись огляди що то таке і в чому різниця
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
Hotspur
Member
можнаqawoon: ↑ 17.10.2024 18:03Можна приклади? Цікаво подивитись огляди що то таке і в чому різниця
Студійний монітор KRK Classic 8 G3
Студійний монітор Genelec 8050BPM
Canton Chrono CL 520.2
-
Евгений King
Member
Дивіться KRK, все інше дуже далеко від вашого бюджету, майте на увазі що монітори часто продають поштучно і варто інколи перепитати скільки моніторів продає людина і чи не вказана вартість за один. Також майте на увазі, що монітори то не мультимедійка, вони зазвичай налаштовані так, аби відтворювати максимально наближений до оригіналу звук і це подобається не всім. Також майте на увазі, що по тій же причині зазвичай монітори не мають великого діапазону регулювання ВЧ/НЧ, або не мають його взагалі, а регулювати під себе EQ з системи безкінечно без диких спотворень не можна, те що я можу досягти крутилками на мультимедія S3000 Pro я наприклад софтовим EQ відтворити не зміг, бас не такий виходить і т.д.qawoon: ↑ 17.10.2024 18:03Можна приклади? Цікаво подивитись огляди що то таке і в чому різницяHotspur: ↑ 17.10.2024 15:08 кантони хроно. дженелек. KRK
Ну а далі, прийнявши це все, шукайте в OLX, мені щось таке в око запало наприклад, 8 дюймів СЧ/НЧ, теоретично має бути вельми смачно і жирно:
-
Hotspur
Member
KRK це мультимедія. я їх слухав 20 моделей від 5" до 10". якісна мультимедіа. це не Адами. баса багато, можна в певних моделях крутилочкою зменшити-збільшити. в тих що новіше є пресети звучання вже налаштовані і екрачник ззаду колонкиЕвгений King: ↑ 18.10.2024 02:00Також майте на увазі, що монітори то не мультимедійка, вони зазвичай налаштовані так, аби відтворювати максимально наближений до оригіналу звук і це подобається не всім.
-
Radio Bay
Member
Пісня поро те, як поліпшити якість звуку
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Зі свого досвіду скажу, усе вирішує джерело, якщо який-нібудь аудіо-інтрефейс за $200, то таке лайно і буде, мультибіт або R2R усе змінює.Евгений King: ↑ 18.10.2024 02:00Також майте на увазі, що монітори то не мультимедійка, вони зазвичай налаштовані так, аби відтворювати максимально наближений до оригіналу звук і це подобається не всім.
-
Filabatya
Member
але якщо згадати що половина звуку це кімната, то набагато дешевше вийде в процесі ремонту не тулити гіпсокартон. ай знов понесло коньяк краще
-
Евгений King
Member
Ну туут прямо дууже сильно погоджусь.Filabatya: ↑ 19.10.2024 16:11 але якщо згадати що половина звуку це кімната, то набагато дешевше вийде в процесі ремонту не тулити гіпсокартон. ай знов понесло коньяк краще
У мене років з 5 вже живе S3000 Pro і якось так вийшло, що вдома дерев'яні поли були і м'який ковролін на всю підлогу і м'які шпалери і оце мігрував в інше місце, тут гарний товстенький паркет і схожі шпалери. І по звуку я різницю прямо серйозно не помітив.
А от брав знайомому S360DB, у мене вдома вони грали нормально, хоч мені і не сподобалось. А перенесли додому знайомому - у нього майже пуста кімната була, бетонний пол і звичайні шпалери, то в нього акустика тупо не грала, усі низькі поглинув бетон, а ехо з ревербацією знищили все інше
-
Radio Bay
Member
Ну, не половина, гарний тракт і в необробленому місці чудово грає, в обробленому звісно ліпше, але твердження, що немає звуку без обробки приміщення хибне, у більшості так грає, та чудово грає.Filabatya: ↑ 19.10.2024 16:11але якщо згадати що половина звуку це кімната
З гіпсокартоном повинно бути обережним, тут згоден
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Треба глушити відображення звуку, то перше, та простіше всього
Тому в мене позаду британський флаг вертикально метра під три довжиною на відстані 4-5 см від стінки. Не мега рішення, але ліпше
-
Евгений King
Member
До одного відомого місця джерело, якщо мені не подобається моніторний звук.Radio Bay: ↑ 19.10.2024 15:45 Зі свого досвіду скажу, усе вирішує джерело, якщо який-нібудь аудіо-інтрефейс за $200, то таке лайно і буде, мультибіт або R2R усе змінює.
До прикладу, мені подобається ввалити на моїй мультимедіа +6dB на НЧ та -6 на ВЧ, ви скажете купи саб, але мені не подобається звук сабів, я хочу більш різкий скукаючий басс, але без ультранизького гулу.
На моніторах без крутилок, або де крутилки для виду +-2dB я нічого подібного не досягну і зачасту EQ нічогісінько не міняє бо настільки сильно затронувши EQ на виході буде лажа, яка мені знову таки не подобається.
А моніторні навушники то взагалі якась срака для садомазахістів. Але кожному своє
-
wow_w
Member
Тоді нічого не кажемо, але можна спробувати, щось колонки оформлені по типу лабіринт. Бас буде не низький з гулом, якраз різкий і в принципі навіть в недуже хорошій кімнаті таке можна слухати. Знову ж це варіант на любителя, хтось навпаки скаже, що йому баса не вистачає і він за сухий)
-
Radio Bay
Member
ATL - то супер, PMC слухав. Цікаві "полки" в них є, PMC Rеsult 6 ох й басу ж навалюють, дуже круто низ грають, от дійсно струна контрабаса - струна, принципово інший малюнок басуwow_w: ↑ 19.10.2024 17:05Тоді нічого не кажемо, але можна спробувати, щось колонки оформлені по типу лабіринт. Бас буде не низький з гулом, якраз різкий і в принципі навіть в недуже хорошій кімнаті таке можна слухати
Моніторний звук, мониторному звуку не друг та брат. Моніторній звук Neumann або Genelec зайде аж бігом, в мене Дженели, тому моя думка базується на досвіді. Також знайомому правив звук ADAM AUDIO A4V мультібітом (Schiit Bifrost 2), бо з Topping DX7 йому все це не подобалось, з мультібітом всю колекцію по-новому переслухав. Дурний термін "Моніторній звук", просто він є гарний, та поганий. От PMC Rеsult 6 вище - гарний моніторний звук, їм гарного цапа та ніякий хайфай не потрібен, буду міняти повнорозмір, їх замовлюЕвгений King: ↑ 19.10.2024 16:48якщо мені не подобається моніторний звук
-
qawoon
Junior
мав можливість послухати Edifier S2000MKIII, дуже крутоЕвгений King: ↑ 17.10.2024 14:24Може вдастся підшкрести на Edifier S2000MKIII?qawoon: ↑ 17.10.2024 14:16 Доброго, як вам акустика Edifier S1000MKII за свою ціну? (11к+)
Відправлено через 32 хвилини 8 секунд:
Також розглядаю варіант з Edifier S351DB.
Як на мене планари Едіфаєра грають прямо на голову вище
Стосовно трифоніків, слухав пару днів у себе S360DB, нуу коли порівняв в лоба з S3000 Pro, то виявилось що трифоніки з окремим сабом і басу менше давали і середина якась не визначена, от прямо ні риба ні м'ясо, повна дичина.
Якщо вам бюджетно і дешево/сердито, гляньте ще R2700/2730/2750/2800/2850, моделі з числами 30 та 50 в кінці набагато новіші технічно і по року випуску, можна навіть б.в. несильно затягане подивитись, вони будуть не гірші за S1000MKII але крапельку поступляться в порівнянні з S2000, проте різниця з S2000 як на мене теж вагомою не назвати, а от S351DB точно старим родичам R2700-2800 зільє.
але в нас продавани просять 15 тисяч
чи є щось таке ж по якості, але дешевше?
-
Hotspur
Member
я їх не слухав тому складне питанняqawoon: ↑ 31.10.2024 10:49мав можливість послухати Edifier S2000MKIII, дуже круто
але в нас продавани просять 15 тисяч
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
є б у монітори за шось типу 12-18 000 які будуть гарної якості але це треба слухатиqawoon: ↑ 31.10.2024 10:49чи є щось таке ж по якості, але дешевше?
-
Radio Bay
Member
На ОЛХ э б/в за 11, ще й можна поторгуватися. Стан начебто гуд, "Ідеальному стані, майже не використовувалися, продаж у зв'язку з переїздом". Треба спілкуватися. Look good ideaqawoon: ↑ 31.10.2024 10:49але в нас продавани просять 15 тисяч
Але до них потрібен цапHotspur: ↑ 31.10.2024 11:14є б у монітори за шось типу 12-18 000 які будуть гарної якості але це треба слухати
-
qawoon
Junior
Ага, спочатку пан продавець ігнорував, а потім сказав шо продасть тільки з руки в рукиRadio Bay: ↑ 31.10.2024 14:33На ОЛХ э б/в за 11, ще й можна поторгуватися. Стан начебто гуд, "Ідеальному стані, майже не використовувалися, продаж у зв'язку з переїздом". Треба спілкуватися. Look good ideaqawoon: ↑ 31.10.2024 10:49але в нас продавани просять 15 тисяч
Але до них потрібен цапHotspur: ↑ 31.10.2024 11:14є б у монітори за шось типу 12-18 000 які будуть гарної якості але це треба слухати
а ось дешевше що знайшов https://wox.com.ua/multymediina-akustyk ... medium=cpc
-
Radio Bay
Member
Печалька, чим його ОЛХ-доставка не задовольняє?qawoon: ↑ 31.10.2024 14:44потім сказав шо продасть тільки з руки в руки
Ні мені тобі поради давати, як ліпше витрачати твої гроші, але з аудіо є така специфіка, якщо купив, то це надовго. Імхо ліпше почекати, або навіть трохи позичити, але взяти те, що буде радувати роками. Там ще й простір для апів є, здається, у твоєму випадку 2000 зараз правильний шляхqawoon: ↑ 31.10.2024 14:44а ось дешевше що знайшов https://wox.com.ua/multymediina-akustyk ... medium=cpc
-
Hotspur
Member
нууу можна купити китайця за 30-50 доларівRadio Bay: ↑ 31.10.2024 14:33Але до них потрібен цап
-
Radio Bay
Member
Мені здається ти десь можеш передбачити мою думкуHotspur: ↑ 31.10.2024 15:29нууу можна купити китайця за 30-50 доларів
-
Hotspur
Member
я саме так і зробив він краще моєї старої U 7 . оце він - FX-Audio DAC-X3PRORadio Bay: ↑ 31.10.2024 15:34Мені здається ти десь можеш передбачити мою думку
-
Radio Bay
Member
То зовсім трешак)Hotspur: ↑ 31.10.2024 15:53він краще моєї старої U 7
Але у моніторів є проблема, нови повинні показувати усі вади запису, та одночасно покажуть усі вади джерела. Я у себе на Дженелах різне пробував. у сабі F One навіть є свій цап. Я його назвав "звуки грає, музику ні", встройку теж пробував, різні виходи с компа, декілька цапів.