Alvaro: ↑
19.09.2024 16:18
GreenMile: ↑
19.09.2024 15:54Це ви з чого взяли? Ось відгуки на хотлайні по Гейм Зоні, всюди написано у відгуках, що є фіскальний чек, на карті зазначено офіційна гарантія, то в чому намахалово, бо вам дизайн магазину не сподобався?
Тому що я там замовляв. На сайті пишуть що товар в наявності. А при замовленні кажуть що чекати мінімум тиждень, беруть предоплату обовязкову, після того як проходить тиждень і я сам з ними зв'язуююсь , мені кажуть що поки не прийшла на склад, і треба ще тиждень чекати, після того як я чекаю наступний тиждень, знов кажуть що ще треба тиждень чекати. При питанні на рахунок іншої карти, кажуть що теж треба тиждень чекати. Після чого я скасував замовлення та сказав щоб повереули передоплату.
А як пішов дивитсь відгуки на хотлайні, то там всі негативні відгуки саме про це, що замовляють та тижнями чекають замовлення. Всіх годують однаково наступним тижнем. Така сама ситуація по гарантійним питанням, пишуть що здають по гарантії та потім по пів року чекають з сервісу, а як повертають то без ремонту. А хто замовляє оплачуючи одразу всю суму, потім до місяцю часу ще чекають на повернення грошей якщо відмовляются віж замовлення. Це буквально сотні негативгих комертарів на хотлайні у відгуках про це.
Це ніякого відношення до "намахалова" не має, просто звичайний магазин без свого складу і купляє карти дрібним оптом у того ж АСБІСа чи ще де.
Я в розетці (продавець Розетка, не розетка_ЄУ) замовив телефон (оплатив на сайті картою одразу), мали привезти в точку видачі за 5 днів. В день видачі перенесли на 4 дні видачу, а потім на 9-й день перенесли ще на 4 дні вперед. То шо, розетка - сірий магазин намахалова, я правильно вашу логіку зрозумів?
19.09.2024 16:18Також наприклад там дають гарантію на паліт на 3 роки від виробника. В той час як паліт дає гарантію на два роки. Або є в продажі карта зотак 4070тис якої ніби не маж бути в україні офіційно
А от і ні, помиляєтесь. Паліт не встановлює гарантію, він віддає це на відкуп локальним дистрибьюторам. Можете зайти
на сайті почитати. В парашці, наприклад, 3 роки, в Україні - як вирішить конкретний дистрибьютор. А тепер слідкуйте за руками, продавець Розетка,
Palit PCI-Ex GeForce RTX 4060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 - 2 роки гарантії; продавець знову Розетка,
Palit PCI-Ex GeForce RTX 4060 Infinity 2 OC 8GB - 3 роки гарантії
А тепер здогадайтесь з однієї спроби, чому дві карти одного Паліта мають різну гарантію в одному офіційному магазині
19.09.2024 16:18
Ну так і як взнати тоді що купуєшь товар з офіційною гарантією крім як на сайтах виробника дивитись? Мені тут коли я вибирав карту подешевше буквально пару тижнів назад кожен казав що це для лохів розводи і треба брати типо розетки чи інших зазначених у виробника магазинів. І що інших варіантів немає.
Ви не повірите, питаєте в магазині від кого гарантія, якщо від магазина - вам так і скажуть. Перевірити це зараз можна по серійному номеру на сайті виробника, або у офіційного СЦ. Побачити серійник ви можете до купівлі, або навіть купити і не розпаковувати, а потім повернути в 14 день без проблем.
Відправлено через 16 хвилин 36 секунд:
Хто вам сказав, що її в Україні не має бути? Ось вона
в телемарті з оф. гарантією