Дякую. Знайшов на олх
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Просто замінити мікрики, звернувшись до майстра, ремонтував декілька g pro wireless, робить на совість memberlist.php?mode=viewprofile&u=48485moto: ↑ 27.08.2024 00:32 Всем доброго. Имеется грызун Roccat Kone Pure SE , брал еще в далеком 2019г, и по ходу встает вопрос о замене , так как мышь стала какой-то разлапистой, не знаю как сказать. Очень часто кликаешь для открытия чего-либо и не срабатывает, нужно повторять процедуру, думаю может показалось, взял от ноута обычный logitech m185, все четко работает как и должно, значит Roccat сдает позицию уже, а может нужно его как то обслужить? Что можно на замену присмотреть из без проводного?, в идеале с такой же эргономикой как у Roccat Kone Pure SE и без кучи кнопок.
Сейчас делают большие площадки с вставкой из твердого пластика. «Худится» там не чему.daesz: ↑ 27.08.2024 03:00 Може ще як варіант бути - виступ під кнопкою, який давить на сам світч - прохудився (було таке на одному з рейзерів), просто "наростив" його приклєєвши кусочок тонкої пластмаси![]()
У пана ж миша 2019 року, та й припустити було варто. В мене таке трапилось на райзері ДА (не пам'ятаю яка саме модель, 3.5 щось там)tolebamber: ↑ 28.08.2024 11:07Сейчас делают большие площадки с вставкой из твердого пластика. «Худится» там не чему.daesz: ↑ 27.08.2024 03:00 Може ще як варіант бути - виступ під кнопкою, який давить на сам світч - прохудився (було таке на одному з рейзерів), просто "наростив" його приклєєвши кусочок тонкої пластмаси![]()
і як мишка? якщо звісно купили її)
10/10
Підтримую, чудова миша. Зручна, приємний матеріал корпусу, залізо нормdaesz: ↑ 12.09.2024 21:1210/10
Після всіх попередніх (схожих і не дуже формою) привикати до форми не прийшлось взагалі, трохи довго налаштовував чутливість (ніяк не міг знайти ту саму, яка була зручна мені на попередній миші + експрементував із різними комбами dpi + чутливістю у вінді).