Уповільнена знімка відбувається поза очей людини. Іншими словами, знімка відбувається на 120-240 кадрах, потім конвертується в 60 кадрів і зберігається в пам'ять.Afit: ↑ 10.09.2024 13:18 Имеет возможность съёмки в 120 кадров, но экран 60 герц не позволит в полной мере это ощутить
Останні статті і огляди
Новини
Apple представила нове покоління iPhone
-
KimRomik
Member
-
login55
Member
Scoffer
та да, чотири доби користуватися на одному заряді шестирічного аккума у 2800мА, відвідуючи месенджери та ютюб, то віра вашим словам на 100.
можливо телефон 90% просто як дзвоник використовувався, тоді так, може й бути 4 дні ))
та да, чотири доби користуватися на одному заряді шестирічного аккума у 2800мА, відвідуючи месенджери та ютюб, то віра вашим словам на 100.
можливо телефон 90% просто як дзвоник використовувався, тоді так, може й бути 4 дні ))
-
Vlaad13
Member
аргументи закінчилися - пішли образиAlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:07Як з тобою важко. Ти пишеш фігню, якщо не прокатує її ігноруєш. І знов пишеш нову фігню...Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:02
15 про макс зараз можна купити за 50к на 256 гіг
про камери
а що там у вас з екраном та автономністю?
Балабол як є.
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
в мене у сестри такий телефонThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:04 Vlaad13
Зачем обычному пользователю камера такая? Фоткать документы и цветы на клумбе? И за это отдавать 1200 баксов?
вона рекламний агент і часто фотографує та викладає в соцмережі, прикладів я ще багато можу привести...
тут головне те що конкуренти від Самсунга чи Гугла такі ж по характеристикам і ціною, і виділяти тут Яблуко не варто на основі того що там оверпрайс, топи конкурентів коштують стільки ж
а це в свою чергу народжує запитання навіщо купувати Гугл чи Самсунг якщо за ту ж ціну можна взяти Айфон
-
AlexKuzovkov
Member
Ти ідіот? Ти заявив що разлочиш любий андроід. Але не схотів заробити 1000$ на моєму пікселі.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:12аргументи закінчилися - пішли образиAlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:07
Як з тобою важко. Ти пишеш фігню, якщо не прокатує її ігноруєш. І знов пишеш нову фігню...
Балабол як є.
Ти сказав що піксель коштує 70000Грн. І знов набрехав.
Які ще тобі аргументи???
-
Scoffer
Member
login55
Це твої проблеми. І про ютюб я не писав. Дивитись відео на такому малому екранчику - збочення.
Це твої проблеми. І про ютюб я не писав. Дивитись відео на такому малому екранчику - збочення.
-
Donate
Member
Ті хто займають профессійно фото не будуть юзати телефон в жодному випадку, так як є практично компатні беззеркалки які з легкістю залізуть в кишеню вашої куртки. А якість буде в 2-3 раза просто краще за останнього айфону.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:12аргументи закінчилися - пішли образиAlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:07
Як з тобою важко. Ти пишеш фігню, якщо не прокатує її ігноруєш. І знов пишеш нову фігню...
Балабол як є.
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:в мене у сестри такий телефонThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:04 Vlaad13
Зачем обычному пользователю камера такая? Фоткать документы и цветы на клумбе? И за это отдавать 1200 баксов?
вона рекламний агент і часто фотографує та викладає в соцмережі, прикладів я ще багато можу привести...
тут головне те що конкуренти від Самсунга чи Гугла такі ж по характеристикам і ціною, і виділяти тут Яблуко не варто на основі того що там оверпрайс, топи конкурентів коштують стільки ж
-
The_Rusik
Member
Vlaad13
Для соц сетей нужен про
Где фото ужато, пережато.
А смотреть на эти фото будут с сяоми за 150 баксов
Где цветопередача так себе.
Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
Для соц сетей нужен про
Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
-
Filabatya
Member
The_Rusik
вони настільки сцуться що прошку ніхто не буде купляти, якщо дати 120 в початкову модель, точніше як пояснювати таку різницю в ціні)
в цьому поколінні юсбі хоч норм їй дали жидяри? шо епл шо нвідіа монополія животворяща, iphone 15(16) = rtx 4060)
вони настільки сцуться що прошку ніхто не буде купляти, якщо дати 120 в початкову модель, точніше як пояснювати таку різницю в ціні)
в цьому поколінні юсбі хоч норм їй дали жидяри? шо епл шо нвідіа монополія животворяща, iphone 15(16) = rtx 4060)
Востаннє редагувалось 10.09.2024 15:49 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
Vlaad13
Member
для рекламних фото потрібна не проффесійна камера а достатньо просто гарноїDonate: ↑ 10.09.2024 15:21Ті хто займають профессійно фото не будуть юзати телефон в жодному випадку, так як є практично компатні беззеркалки які з легкістю залізуть в кишеню вашої куртки. А якість буде в 2-3 раза просто краще за останнього айфону.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:12
аргументи закінчилися - пішли образи
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
в мене у сестри такий телефон
-
MMikhail
Member
Обычно в мини батарея гораздо меньше. Так чтоименно из-за низкого потребления не знаю, стоит ли брать. Мини в первую очередь меньший размер.unique-neon: ↑ 10.09.2024 10:25 Повівся минулого року на пропаганду, взяв мак міні в якості девайса з низьким споживанням.
-
Vlaad13
Member
На основі чого ви зробили висновок що фото будуть дивитися люди з телефоном за 150 $ - якщо кліенти дуже різніThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:26 Vlaad13
Для соц сетей нужен про
і ми зараз розмовляемо за топові рішення про звичайні 16 я нічого не писав
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робитиScoffer: ↑ 10.09.2024 15:19 login55
-
Donate
Member
Для рекламних фото не пожалукують освітлення в ціну останнього айфону щоб фото виглядало краще чим в наявностіVlaad13: ↑ 10.09.2024 15:44для рекламних фото потрібна не проффесійна камера а достатньо просто гарноїDonate: ↑ 10.09.2024 15:21
Ті хто займають профессійно фото не будуть юзати телефон в жодному випадку, так як є практично компатні беззеркалки які з легкістю залізуть в кишеню вашої куртки. А якість буде в 2-3 раза просто краще за останнього айфону.
Це довгострокові інвестиції які окупляться дуже швидко... Гарна картинка значить вже не "шарага" і т.п.
-
AlexKuzovkov
Member
Переважна більшість на роботі працюють. А не ютуб на роботі дивляться. Ну може якщо, як ти , вахтером працюють.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:49 так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робити
-
tablestikus
Member
Тіки порівнювати треба не з урізаним пікселем а-версії, а звичайним)Donate: ↑ 10.09.2024 14:578а - 16200AlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 14:54
Pixel Fold - 55000Грн...
Pixel 9Pro XL - 50000Грн.
Pixel 8 pro - 40000Грн.
15 айфон по функціоналу і камерам десь як 8про...
Який ти бачив за 70000 я не знаю. Але ж тобі треба писати, а не розуміти.
https://sota.store/ua/google-pixel-8a-8 ... 73484.html
Отправлено спустя 35 секунд:
Фоткати все що користувач захоче сфоткати.The_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:04 Vlaad13
-
bes
Member
Блин вспомнил как аккаунт самсунга в твиттере спалили что вели его с айфона Вы задаете вопросы человеку на столько далеко, который даже базовые веши не понимает почему все соц сети ведут в основном с устройств на ios
-
tablestikus
Member
А де саме акції епла ідуть на дно з ростом на 300% за п'ять років?The_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:26 Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
-
login55
Member
жодних проблем. лише життевий досвід та здравий глузд.
- спойлер
- я вірю кожному твому слову після 4-х діб. бо якби ти сказав менше, то не повірив би.
сам можу похвалитися використанням андроїду понад 7 діб, з месенджерами та навіть деякими іграми
-
Vlaad13
Member
Это одна из основных причин хорошо что напомнилиbes: ↑ 10.09.2024 15:56 Блин вспомнил как аккаунт самсунга в твиттере спалили что вели его с айфона Вы задаете вопросы человеку на столько далеко, который даже базовые веши не понимает почему все соц сети ведут в основном с устройств на ios
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Там у человека логика: мне не нужно - значит никому не нужно
Відправлено через 26 секунд:
AlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:52Переважна більшість на роботі працюють. А не ютуб на роботі дивляться. Ну може якщо, як ти , вахтером працюють.Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:49 так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робити
Если вы считаете нормальным приезжать на работу и работать там без перерыва 12 часов
Мой предыдущий начальник кстати думал так же что в день может быть только 15 минут перерыва на обед и пару раз в туалет сбегать(именно сбегать ) Начальник был послан накуй а я уволен, впрочем отдел закрыли через месяц так как никто не захотел там работать
-
DuckRider
Member
По характеристикам такі самі, але є нюанс. Наприклад піксель підійде тільки тим, хто не тримав у руках преміальні телефони і буде задоволений дешевими на ощуп матеріалами з низькою зносостійкістю, поганим мікрофоном, екраном з не кращим калібруванням, відсталим процесором, камерою, що робить зі знімків якийсь брудний переконтрастований малюнок, та не вміє нормально відео писати. А ще їх у дупі провозять до нас, гарантії нуль. І тоді дійсно є питання "а чому не айфон?"Vlaad13: ↑ 10.09.2024 15:12аргументи закінчилися - пішли образиAlexKuzovkov: ↑ 10.09.2024 15:07
Балабол як є.
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:в мене у сестри такий телефонThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 15:04 Vlaad13
а це в свою чергу народжує запитання навіщо купувати Гугл чи Самсунг якщо за ту ж ціну можна взяти Айфон
Востаннє редагувалось 10.09.2024 16:33 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
-
l-m
Member
У 1+ та Мото точно є опція обмеження на 80%, в інших на свіжих версіях андроїду, мабуть, також має бути.unique-neon: ↑ 10.09.2024 14:13А можна без рута якось зручно не заряджати на 100%?Telcontar: ↑ 10.09.2024 12:19Якщо не висаджувати регулярно акум в нуль і не заряджати на 100%, то за кілька років просадка буде мінімальною(у районі 10-15%). З підключенням, як то кажуть!
Колись цианогеном користувався, то там щось таке робив, але на стокових прошивках наче не доступні ліміти на заряди.