Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

Afit: 10.09.2024 13:18 Имеет возможность съёмки в 120 кадров, но экран 60 герц не позволит в полной мере это ощутить :laugh:
Уповільнена знімка відбувається поза очей людини. Іншими словами, знімка відбувається на 120-240 кадрах, потім конвертується в 60 кадрів і зберігається в пам'ять.
login55
Member

Повідомлення

Scoffer
та да, чотири доби користуватися на одному заряді шестирічного аккума у 2800мА, відвідуючи месенджери та ютюб, то віра вашим словам на 100.
можливо телефон 90% просто як дзвоник використовувався, тоді так, може й бути 4 дні ))
Vlaad13
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 10.09.2024 15:07
Vlaad13: 10.09.2024 15:02
15 про макс зараз можна купити за 50к на 256 гіг
про камери :facepalm:
а що там у вас з екраном та автономністю? :laugh:
Як з тобою важко. Ти пишеш фігню, якщо не прокатує її ігноруєш. І знов пишеш нову фігню...

Балабол як є.
аргументи закінчилися - пішли образи :lol:

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
The_Rusik: 10.09.2024 15:04 Vlaad13
Зачем обычному пользователю камера такая? Фоткать документы и цветы на клумбе? И за это отдавать 1200 баксов?
в мене у сестри такий телефон
вона рекламний агент і часто фотографує та викладає в соцмережі, прикладів я ще багато можу привести...
тут головне те що конкуренти від Самсунга чи Гугла такі ж по характеристикам і ціною, і виділяти тут Яблуко не варто на основі того що там оверпрайс, топи конкурентів коштують стільки ж ;) :dontknow:
а це в свою чергу народжує запитання навіщо купувати Гугл чи Самсунг якщо за ту ж ціну можна взяти Айфон
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 15:12

Як з тобою важко. Ти пишеш фігню, якщо не прокатує її ігноруєш. І знов пишеш нову фігню...

Балабол як є.
Ти ідіот? Ти заявив що разлочиш любий андроід. Але не схотів заробити 1000$ на моєму пікселі.
Ти сказав що піксель коштує 70000Грн. І знов набрехав.

Які ще тобі аргументи???
Scoffer
Member

Повідомлення

login55
Це твої проблеми. І про ютюб я не писав. Дивитись відео на такому малому екранчику - збочення.
Donate
Member

Повідомлення

Балабол як є.

Зачем обычному пользователю камера такая? Фоткать документы и цветы на клумбе? И за это отдавать 1200 баксов?
вона рекламний агент і часто фотографує та викладає в соцмережі, прикладів я ще багато можу привести...
тут головне те що конкуренти від Самсунга чи Гугла такі ж по характеристикам і ціною, і виділяти тут Яблуко не варто на основі того що там оверпрайс, топи конкурентів коштують стільки ж ;) :dontknow:
Ті хто займають профессійно фото не будуть юзати телефон в жодному випадку, так як є практично компатні беззеркалки які з легкістю залізуть в кишеню вашої куртки. А якість буде в 2-3 раза просто краще за останнього айфону.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Vlaad13
Для соц сетей нужен про :lol:
Где фото ужато, пережато.
А смотреть на эти фото будут с сяоми за 150 баксов :lol:
Где цветопередача так себе.
Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
Filabatya
Member

Повідомлення

The_Rusik
вони настільки сцуться що прошку ніхто не буде купляти, якщо дати 120 в початкову модель, точніше як пояснювати таку різницю в ціні)
в цьому поколінні юсбі хоч норм їй дали жидяри? шо епл шо нвідіа монополія животворяща, iphone 15(16) = rtx 4060)
Востаннє редагувалось 10.09.2024 15:49 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Donate: 10.09.2024 15:21

Ті хто займають профессійно фото не будуть юзати телефон в жодному випадку, так як є практично компатні беззеркалки які з легкістю залізуть в кишеню вашої куртки. А якість буде в 2-3 раза просто краще за останнього айфону.
для рекламних фото потрібна не проффесійна камера а достатньо просто гарної
MMikhail
Member

Повідомлення

unique-neon: 10.09.2024 10:25 Повівся минулого року на пропаганду, взяв мак міні в якості девайса з низьким споживанням.
Обычно в мини батарея гораздо меньше. Так чтоименно из-за низкого потребления не знаю, стоит ли брать. Мини в первую очередь меньший размер.
Vlaad13
Member

Повідомлення

The_Rusik: 10.09.2024 15:26 Vlaad13
Для соц сетей нужен про :lol:
Где фото ужато, пережато.
А смотреть на эти фото будут с сяоми за 150 баксов :lol:
Где цветопередача так себе.
Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
На основі чого ви зробили висновок що фото будуть дивитися люди з телефоном за 150 $ - якщо кліенти дуже різні :facepalm:
і ми зараз розмовляемо за топові рішення про звичайні 16 я нічого не писав

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Scoffer: 10.09.2024 15:19 login55
Це твої проблеми. І про ютюб я не писав. Дивитись відео на такому малому екранчику - збочення.
так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робити
Donate
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 15:44
Donate: 10.09.2024 15:21
для рекламних фото потрібна не проффесійна камера а достатньо просто гарної
Для рекламних фото не пожалукують освітлення в ціну останнього айфону щоб фото виглядало краще чим в наявності :lol:
Це довгострокові інвестиції які окупляться дуже швидко... Гарна картинка значить вже не "шарага" і т.п. :rotate:
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 15:49 так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робити
Переважна більшість на роботі працюють. А не ютуб на роботі дивляться. Ну може якщо, як ти , вахтером працюють.
tablestikus
Member

Повідомлення

Donate: 10.09.2024 14:57
AlexKuzovkov: 10.09.2024 14:54

Pixel Fold - 55000Грн...
Pixel 9Pro XL - 50000Грн.
Pixel 8 pro - 40000Грн.

15 айфон по функціоналу і камерам десь як 8про...
Який ти бачив за 70000 я не знаю. Але ж тобі треба писати, а не розуміти.
8а - 16200 :rotate:
https://sota.store/ua/google-pixel-8a-8 ... 73484.html
Тіки порівнювати треба не з урізаним пікселем а-версії, а звичайним)

Отправлено спустя 35 секунд:
Фоткати все що користувач захоче сфоткати.
bes
Member

Повідомлення

Блин вспомнил как аккаунт самсунга в твиттере спалили что вели его с айфона :laugh: :lol: Вы задаете вопросы человеку на столько далеко, который даже базовые веши не понимает почему все соц сети ведут в основном с устройств на ios
tablestikus
Member

Повідомлення

The_Rusik: 10.09.2024 15:26 Айфон идёт на дно, акции падают, но Влад считает иначе, смарт за 800 баксов с 60 гц экраном, порезанный во всем, купит только фанат.
А де саме акції епла ідуть на дно з ростом на 300% за п'ять років?

Зображення
login55
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 15:19 login55
Це твої проблеми.
жодних проблем. лише життевий досвід та здравий глузд.
спойлер
я вірю кожному твому слову після 4-х діб. бо якби ти сказав менше, то не повірив би.
сам можу похвалитися використанням андроїду понад 7 діб, з месенджерами та навіть деякими іграми
IM.jpg
Vlaad13
Member

Повідомлення

bes: 10.09.2024 15:56 Блин вспомнил как аккаунт самсунга в твиттере спалили что вели его с айфона :laugh: :lol: Вы задаете вопросы человеку на столько далеко, который даже базовые веши не понимает почему все соц сети ведут в основном с устройств на ios
Это одна из основных причин хорошо что напомнили :beer:

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
tablestikus: 10.09.2024 15:56
Фоткати все що користувач захоче сфоткати.
Там у человека логика: мне не нужно - значит никому не нужно :laugh:

Відправлено через 26 секунд:
AlexKuzovkov: 10.09.2024 15:52
Vlaad13: 10.09.2024 15:49 так це збочення - але переважна більшість людей не має можливості дивитися відео на ноутбуці по дорозі на роботу чи на самій роботі, і купляти для цього ноутбук щоб лише дивитися відео на ютубі на роботі це теж не кожен захоче робити
Переважна більшість на роботі працюють. А не ютуб на роботі дивляться. Ну може якщо, як ти , вахтером працюють.
:lol: :lol: :lol:
Если вы считаете нормальным приезжать на работу и работать там без перерыва 12 часов :facepalm:
Мой предыдущий начальник кстати думал так же что в день может быть только 15 минут перерыва на обед и пару раз в туалет сбегать(именно сбегать :lol: ) Начальник был послан накуй а я уволен, впрочем отдел закрыли через месяц так как никто не захотел там работать
DuckRider
Member

Повідомлення

Балабол як є.

а це в свою чергу народжує запитання навіщо купувати Гугл чи Самсунг якщо за ту ж ціну можна взяти Айфон
По характеристикам такі самі, але є нюанс. Наприклад піксель підійде тільки тим, хто не тримав у руках преміальні телефони і буде задоволений дешевими на ощуп матеріалами з низькою зносостійкістю, поганим мікрофоном, екраном з не кращим калібруванням, відсталим процесором, камерою, що робить зі знімків якийсь брудний переконтрастований малюнок, та не вміє нормально відео писати. А ще їх у дупі провозять до нас, гарантії нуль. І тоді дійсно є питання "а чому не айфон?"
Востаннє редагувалось 10.09.2024 16:33 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
l-m
Member

Повідомлення

unique-neon: 10.09.2024 14:13
Telcontar: 10.09.2024 12:19Якщо не висаджувати регулярно акум в нуль і не заряджати на 100%, то за кілька років просадка буде мінімальною(у районі 10-15%). З підключенням, як то кажуть!
А можна без рута якось зручно не заряджати на 100%?
Колись цианогеном користувався, то там щось таке робив, але на стокових прошивках наче не доступні ліміти на заряди.
У 1+ та Мото точно є опція обмеження на 80%, в інших на свіжих версіях андроїду, мабуть, також має бути.
Відповісти