Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
PushKing
Member

Повідомлення

KimRomik: 10.09.2024 10:36хто на здоровому глузді в 2024 році буде купувати китайський шпигунський ксяомі?
А чем конкретно отличается китайский шпионский ксиоми от китайского шпионского хуавея, моторолы леново или "инсерт рендом бренд"?
IrosLAV
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 10.09.2024 10:36
IrosLAV: 10.09.2024 10:24 7+/8+ були для мене ідеальними... де б знайти їх, щоб акумулятор тримав більше доби
15 Plus, не благодарите.
Маю, правда не Плюс, а Промах. Найбільша проблема для мене - маленькі рамки екрану, коли тримаю телефон - постійно щось нажимається по краям. Наступна проблема - немає кнопки з розблокуванням пальцем. Коли телефон лежить на столі і ти без проблем його вмикаєш дотиком великого пальця - кайф. А нові треба підняти зі столу і направити на обличчя :(
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 10:41 Ви краще розкажіть нашо постійно міняти смартфони. Яка прога не запускається?
Я от все чекаю коли мі8, куплений на старті продаж років 6 тому перестане тримати батарейку, а він, курва, досі 4 доби тримає в ненапряжному юзі (з випиленими зайвими міюайними прогами).
Яку частоту зміни телефонів ти апрувиш?
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus
Як здохне або як щось перестане фуричити з пз. Ну а інакше який сенс?
IrosLAV
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 10:48 tablestikus
Як здохне або як щось перестане фуричити з пз

Це тільки телефонів стосується чи й іншого, наприклад ПК чи автомобілів?))
Telcontar
Member

Повідомлення

У новині помилка щодо частоти оновлення Pro/Pro Max, цитата з офіційного сайту Яббла:
ProMotion technology with adaptive refresh rates up to 120Hz
Востаннє редагувалось 10.09.2024 11:01 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
unique-neon
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2024 10:36Якщо ви до цього все життя були на Вінді, то звичайно що перехід на будь що(навіть наступну Вінду) перший час буде не зручним. Це питання звички, а не якості ОС.
До того що там інші шорткати, то я був готовий. Там реально вистачає гіршого UX. Десь взимку вперше спробував ванільний GNOME, і з перших днів сподобався навіть більше за мою дефолтну вінду, хоча шорткати ще не знав.

Що не так з мак міні:
- чомусь в наші часи там стоїть hdmi 2.0, відповідно лише 60гц@4к, пофіксив підключенням через альтмод, але тим не менше
- супорт сторонніх клавіатур тут якась дичина, каже "я не знаю що за клава, розкажи мені про неї більше", ну це дрібниця
- з магазину фрішні апки не скачати, поки не заведеш акаунт
- сафарі має відчутно гірший перфоменс ніж хром, ну принаймні хром можна поставити
- не можна так просто запустити кілька інстансів однієї аплікації, а я це часто роблю на різних десктопах під різні цілі
- док завалений запущеними апками з усіх робочих столів, втім вже забув чи це можна змінити
- при розгортанні вікна на весь екран воно переїждає на інший робочий стіл ¯\_(ツ)_/¯
- при юзанні двоїх екранів другий при цьому стає чорним і не можна використати під ще одну програму
- є ще там maximize window - але це ж не дефолтний екшин, дефолтний розгортання на весь екран як вище
- пара гігабайт апдейту качається годину чи більше
- схоже ОС не підтримує перехватів клавіш, при юзанні віддаленого робочуго столу по MS RDP, вічно трігеряться шорткати в самій ОС, погугливши трохи виявилось це стосується не тільки цього RDP, особливо вибішує переїзд робочого столу в самій MacOS, коли я щось едітаю по рдп в на віддаленій машині
- прилипання вікон до правої/лівої половини екрану по шорткатах впринципі нема, треба руками то робити

Ще всякого різного було, зараз не згадаю.

От ось це все об'єктивно гірше, а не тому що я не звик до мака. Тим більше, що періодично я його запускав щоб призвичаїтись. З того всього замовив собі міні пк, чекаю на доставку.
wolf359
Junior

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 10:41 Ви краще розкажіть нашо постійно міняти смартфони. Яка прога не запускається?
Я от все чекаю коли мі8, куплений на старті продаж років 6 тому перестане тримати батарейку, а він, курва, досі 4 доби тримає в ненапряжному юзі (з випиленими зайвими міюайними прогами).
Це якщо на стіл поставити і не чіпати?
Tetronga
Member

Повідомлення

wolf359: 10.09.2024 10:58
Це якщо використовувати мобілку як мобілку. Месендежери/браузер і ютуб. :-/
А на більше ці кастровані недоосі - що андроїд що айос - не здатні для нормальної людини ;)
Тим паче сучасні андроєди побудовані на армв9 і на них купа софту перший час нормально не працювала, навіть спотіфай :lol: Зараз ніби все норм, але рік-два тому це було видовище :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Tetronga: 10.09.2024 11:00Це якщо використовувати мобілку як мобілку.
Саме так. Дзвінки, смс, мессенджери, по новинам пробігтись і все таке. В ігри на мобілі не граю. Нескінчено гортати стрічку тіктоків як мінімум тупо :D

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Tetronga: 10.09.2024 11:00не здатні для нормальної людини
А що ще треба? Список в студію.
Vlaad13
Member

Повідомлення

The_Rusik: 10.09.2024 10:21 ASTON
У кого 11 и новее, обновлятся нет смысла.
Раньше каждое поколение был новый процессор, а тут прям деградация, умышлено, чтобы покупали "про" версию, чтобы получить флагаман. А обычный айфон это уже как "SE", типа айфон, но на минималках.
16-ый прям как айфон 8, но по больше. Цену за что подняли на 100уе? Ведь 128гб так и осталось как и было. Фишек нет, просто фанаты и так купят?
Айфон 17 будет от 999, а про от 1499?
Оновлюватись завжди є сенс, у того ж 15 про макс найкраща камера та енергоспоживання на данний момент і якщо у вас на нього немає грошей - це ваші проблеми :laugh: , а не писати що немає сенсу :facepalm:
dead_rat
Member

Повідомлення

unique-neon: 10.09.2024 10:57
dead_rat: 10.09.2024 10:36Якщо ви до цього все життя були на Вінді, то звичайно що перехід на будь що(навіть наступну Вінду) перший час буде не зручним. Це питання звички, а не якості ОС.
До того що там інші шорткати, то я був готовий. Там реально вистачає гіршого UX. Десь взимку вперше спробував ванільний GNOME, і з перших днів сподобався навіть більше за мою дефолтну вінду, хоча шорткати ще не знав.

Що не так з мак міні:
- чомусь в наші часи там стоїть hdmi 2.0, відповідно лише 60гц@4к, пофіксив підключенням через альтмод, але тим не менше
- супорт сторонніх клавіатур тут якась дичина, каже "я не знаю що за клава, розкажи мені про неї більше", ну це дрібниця
- з магазину фрішні апки не скачати, поки не заведеш акаунт
- сафарі має відчутно гірший перфоменс ніж хром, ну принаймні хром можна поставити
- не можна так просто запустити кілька інстансів однієї аплікації, а я це часто роблю на різних десктопах під різні цілі
- док завалений запущеними апками з усіх робочих столів, втім вже забув чи це можна змінити
- при розгортанні вікна на весь екран воно переїждає на інший робочий стіл ¯\_(ツ)_/¯
- при юзанні двоїх екранів другий при цьому стає чорним і не можна використати під ще одну програму
- є ще там maximize window - але це ж не дефолтний екшин, дефолтний розгортання на весь екран як вище
- пара гігабайт апдейту качається годину чи більше
- схоже ОС не підтримує перехватів клавіш, при юзанні віддаленого робочуго столу по MS RDP, вічно трігеряться шорткати в самій ОС, погугливши трохи виявилось це стосується не тільки цього RDP, особливо вибішує переїзд робочого столу в самій MacOS, коли я щось едітаю по рдп в на віддаленій машині
- прилипання вікон до правої/лівої половини екрану по шорткатах впринципі нема, треба руками то робити

Ще всякого різного було, зараз не згадаю.

От ось це все об'єктивно гірше, а не тому що я не звик до мака. Тим більше, що періодично я його запускав щоб призвичаїтись. З того всього замовив собі міні пк, чекаю на доставку.
Тобто з усього переліченого ви вже змінили під себе практично усе, що не сподобалося.

Для управління вікнами є додаткові проги, вони додають хоткеі щоб жонглювати вікнами як вам захочеться.

Щодо перехвату клавіш я не певен, як і до різних інстансів однієї проги.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 11:06
Tetronga: 10.09.2024 11:00Це якщо використовувати мобілку як мобілку.
Саме так. Дзвінки, смс, мессенджери, по новинам пробігтись і все таке. В ігри на мобілі не граю. Нескінчено гортати стрічку тіктоків як мінімум тупо :D
з такими вимогами до телефону - вам підійде взагалі будь що :laugh:
на жаль у багатьох по іншому
wolf359
Junior

Повідомлення

Tetronga: 10.09.2024 11:00
wolf359: 10.09.2024 10:58

А на більше ці кастровані недоосі - що андроїд що айос - не здатні для нормальної людини ;)
Тим паче сучасні андроєди побудовані на армв9 і на них купа софту перший час нормально не працювала, навіть спотіфай :lol: Зараз ніби все норм, але рік-два тому це було видовище :gigi:
Месенжери/браузер і ютуб Мі8 з батарейкою 3400 mAh тримає чотири(!) доби. Цікава казочка. Саме смішне, що я колишній власник Мі8 і юзав його на кастомних прошивках взагалі без мі сервісів.
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 11:13 Оновлюватись завжди є сенс, у того ж 15 про макс найкраща камера та енергоспоживання на данний момент і якщо у вас на нього немає грошей - це ваші проблеми :laugh: , а не писати що немає сенсу :facepalm:
Дякую, посмішили.

По моїм спостереженням, найчастіше міняють телефони як раз ті, в кого на них грошей не має. ;)

А так: месенджер, гугл мапс, емейл, новини, букінг, чекін… то десь 99% що мені треба
На фотках моє обличчя видно нормально

Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Vlaad13: 10.09.2024 11:15 з такими вимогами до телефону - вам підійде взагалі будь що :laugh:
Зацікавили, а що ви ще з телефоном робите?
Vlaad13
Member

Повідомлення

wolf359: 10.09.2024 11:18
Tetronga: 10.09.2024 11:00
Месенжери/браузер і ютуб Мі8 з батарейкою 3400 mAh тримає чотири(!) доби. Цікава казочка. Саме смішне, що я колишній власник Мі8 і юзав його на кастомних прошивках взагалі без мі сервісів.
часто сиджу в ютубі на роботі через wi fi, в цілому усі телефони тримають з ранку і до вечора, приїджаю додому залишаеться 30%, тож треба заряджати і якщо телефон зміг 14 годин працювати без підзарядки це добре
Scoffer
Member

Повідомлення

wolf359: 10.09.2024 11:18юзав його на кастомних прошивках взагалі без мі сервісів.
Понаставляють прошивок васян пупкін едішн, а потім у них щось іде не так :laugh:
спойлер
Зображення
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2024 11:22
Vlaad13: 10.09.2024 11:15 з такими вимогами до телефону - вам підійде взагалі будь що :laugh:
Ютуб Твіч
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 11:25
dead_rat: 10.09.2024 11:22

Ютуб Твіч
Очі зламати. Для цього у мене айпад
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2024 11:27
Vlaad13: 10.09.2024 11:25
Ютуб Твіч
Очі зламати. Для цього у мене айпад
айпад не поносиш у кишені на роботу
Відповісти