Kosdnepr: ↑
04.09.2024 11:49Ніколи не думав, що "сорт" шумки може сильно впливати на звук, завжди брав найдоступнішу 4мм, аби пом'якще.
в цьому випадку вплив досить суттєвий. але відрізняється: площа, товщина, сам матеріал, щільність. тому і результат цілком закономірний.
а я навпаки планую увірватись в світ безфоамних халф-плейт білдів)) клавіатури вони такі, у кожного свої вподобання
нічосі модінг. але щось не дуже зрозумів куди саме клеїв. це не те місце, де скоба торкається стему всередині? ну там, де в процесі холімоду заклеюється.
- спойлер
обведи отут червоним, плз, де ти їх приклеїв?
Melofon: ↑
04.09.2024 15:03Вот ты постоянно рассказываешь о тех или иных заменах, модингах и о звучании только на словах, это всё конечно интересно, и фотки фотками но хотелось бы не только видеть но и слышать как было до и как стало после, разницу в звуке, разницу в виде на видео (если она есть) тоже не плохо было бы коротенькие с тайпингом, это было бы куда интересней и познавательной особенно для тех кто только начинает вникать в механические клавы и тем более кастомы, ведь вся эта эпопея с моддингом как раз ради достижения того или иного звучания и тактильного ощущения (который к сожалению никаким видом не передать).
ну я ж написав трохи вище, що у мене найкраще, що є для запису наразі це телефон -- 15pro max. я, звісно, пробував позаписувати, але в записі все звучить зовсім не так, як воно є насправді. айфон робить звук клави суттєво вище ніж він є, і загалом враження від звуку на записі не передається нормально, сильно викривляється. це, якщо до цього чути щось з того, що на записі IRL і, роблячи поправку на те як записує айфон, можна зрозуміти, що там і в який бік змінилось від модифікації. викладати таке, на мій погляд, немає сенсу. от якщо розживусь якимось мікрофоном більш-менш серйозним, тоді і викладатиму. взагалі мені і самому цікаво записувати для себе, але записувати треба якось нормально.