acm_fan
Вас бросает из крайности в крайность
ну, є таке) щиро вдячний за приділений мені час, просто у мене з цими "конструкторами" за пару днів вже голова кипить. типові муки вибору - дивишся, ну докинути ще 50$ і вже щось краще, а там ще 50$ і ще щось краще і так до безкінечності...
Гадать тяжело, Вы дали бюджет, а теперь и этот критерий растворился
ну це я так собі вже почав мріяти звідки його б докинути, щоб по максимуму оптимально вкластись. боюсь озвучу дружині суму - мені зарубають весь бюджет на корню)
я вже розумію, що з компом починаю закривати якісь свої не закриті дитячі гештальди) малому думаю вистачило б і першої збірки з сайту, де ні вендора не пишуть, ні модифікації
але "горє от ума"... починаєш щось читати, занурюватись і аби щось не канає. я вже починаю як собі збирати, щоб і з усіма свисто-пєрдєлками, і помощніше) хоча сам час від часу граю і поки, що навіть на своїй старенькі 2080Ti і 27" ніде дискомфорту в іграх не відчував чи то Elden Ring, чи Wukong, не кажучи про якісь онлайн пукалки типу Valorant
але... завжди хочеться більшого) та і комп думаю роки 3-4, там вже малий після 16ти хай сам собі заробляє)
у випадку з 4060Ti мене щось смутило х8 проти х16 у 4070 та навіть 3060. ну і 8Гб ОЗУ. хоча суто по фінансам вона була б оптимальним варіантом.
4070ti хотілось би, але вона вже точно поза бюджетом
radeon точно ні. моїй 2080ti вже чим далі тим важче з робочими задачами з 3дехою та АІ - дивись коли не коли, може щось у малого на компі запущу